Hoşlandığım çocukla şu an aramızda bir şey yok sadece arkadaşız. Her konuştuğumuzda bana geleceğe dönük planlarından bahsediyor. Anlamıyorum bana neden uzun uzun bunları anlattığını?
Bunun özel bir sebebi var mıdır?
Hoşlandığım çocukla şu an aramızda bir şey yok sadece arkadaşız. Her konuştuğumuzda bana geleceğe dönük planlarından bahsediyor. Anlamıyorum bana neden uzun uzun bunları anlattığını?
Bunun özel bir sebebi var mıdır?
Bunun özel bir sebebi yok erkekler bizim gibi duygusal varlıklar değiller biz önem verdiğimiz kişilere anlatırız ama onlar için fark etmez bir durum. Ama eğer hayallerinde sen de varsan elbette durum farklı olur.
Seni elde etmeye çalışıyor bence kanma bana da böyle denk geldi ciddi düşündüğünü söyledi ama kız eklemeyi de hiç ihmal etmiyordu böyleleri daha kötü 😄
Belki de sana karşı özel hisler besliyordur ve seni geleceğine dahil etmek istiyordur 😊 Hani böyle gelecekteki planları anlatıp seninle ortak bir gelecek hayal etmek istiyordur. Ya da sadece sana güveniyor ve düşündüklerini paylaşmak istiyordur. Açıkçası, bu bir ilgiyi ifade etme şekli olabilir 😄 Bu durumu dikkatlice gözlemlemek iyi olabilir! 🌸
Cevap
1Cevap
Ya çok benmerkezcidir ya da ilgini çekmeye çalışıyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?