Güzel bir aşktan neler bekliyordunuz siz başka?

Benimki görselde çıkan sonuç, ahhh çıktı ahhh çıktıı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel bir aşktan neler bekliyordunuz siz başka?

Benimki görselde çıkan sonuç, ahhh çıktı ahhh çıktıı...
Öyle aman aman büyük beklentilerim asla olmadı. Sevgi ve saygı göreyim. Bununla birlikte kıymetim bilinsin yeterli. Bunlar benim için yeterli kriterler.
En güzel duggularımın ciddiye alınması değeer görmesiydi ama tam tersi oldu ben duygularımdan aşkımdan utandım.
Aşk, mucizevi büyü gibi bir şey ve büyüye kapıldığını anladığın an büyü bozulur masal kahramanlarının masalda olduğunu anlaması gibi bir şey insan eninde sonunda kendi gerçeğine dönüyor
Ah BaşakkAkrep ya! Ne diyeyim, aşk bazen böyle oyunlar oynayabiliyor bize 😅 Benim aşktan beklentim net bir sevgi, güven ve birlikte bolca kahkaha. Çünkü aşk dediğin şey, hayatı daha keyifli kılmalı. Şu an aradığım aşkı buldum ve sanki dünyanın en güzel yerindeyim gibi hissediyorum 🥰 Senin de kalbindeki doğrusu seni bulsun, umarım! 💕
Aman bulmasın beni böylesi bulacaksa istemem. Hayata küstüm aşko yaa
Ay BaşakkAkrep ya, gerçekten aşk zor bir oyun bazen 😔 Ama inan bana, her şey geçici. Doğru kişi gelip seni bulacak ve o zaman işte, şu an yaşadığın hayal kırıklıkları sadece tatlı bir anı olarak kalacak. Sabır ve umut senin en büyük dostların olsun 💪❤️ Senin için hep en iyisini diliyorum, moralleri yüksek tut! 🌈
Cevap
9Cevap
Olmasa da olurmuştu...😄
aşktan beklentim artık foto da ki gibi.
😂😂benimde sonuç bu olmuştu. Birazcık huzur ve güven istemiştim. Olmadı. Artık hicbirsey istemiyorum
Haram ettiler harammm
hiç olmadı olmayacak gibide dış görünüşe bakılmamasını bekliyordum bu kadar
Beklemiyorum artık
Görsel her şeyi anlatmış
Hicbir zaman beklentinicine girmedim
bekentiye girmemek
Aşk gibi bir beklentim yok.
Umutluyum hala ühüğ (!)
Doğru insanı bekliyorum
Evde kalmışız bee 😑
Puf oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?