Sizce muratın arkadaşı benden hoşlanmış olabilir mi?

Benim 4 yıllık platonik aşkım var adı murat bu murat bana asla karşılık vermedi beni tip olarak ta beğenmiyor zaten ama bazen arkadaşları bana yazıyor tanışmak amaçlı bende anlıyorum onun arkadaşı olduğunu ama belli etmiyorum tanışıyorum sonra durup dururken engelliyorlar sonra her neyse ben muratın iş yerinden bir arkadaşıyla tanıştım çocukla aramız baya iyi instadan birbirimize reels atıyoruz instadan birbirimizi sesli arıyoruz ama bu çocukta bazen beni durup dururken engelliyor yine bazen de kavga ediyoruz englliyor her neyse ben sadece muratın görebileceği bir instagram hesabında duruma açık bir fotoğraf koydum sonra murat o hesabı engelledi sonra bir kac gün sonra iş yerinden arkadaşına normal naber yazdım oda beni tanımamazlıktan geldo o kadar öfkeliydiki öfkesini kaç km hissettim burada ne olmuş olabilir sizce murat ne yapmış olabilir sizce tam açıklayacak olan yazsın boş yorumları kendinize saklayın. Boş seyler yazmayın net söyleyin lütfen yargılamayın Net bir şey deyin Allah rızası için düşünmekten ölecem meraktan ya ne olmuş olabilir öyle merak ediyorum kii lütfen biri bana bu durumu tam olarak açıklasın Günlerdir beynimin içinde yankılanıp duruyor bu durum beynimin bir tarafı dünya işleriyle meşgul bir tarafı bu konuylaBence arkadaşı benden hoşlandıgını söyledi oda böyle bir şey yaptı benimle konuşmasın diye fotoğraf olayını söyledi ben daha oncede murata sks konusu açtım onları söylemedi o çocukla konuşurken bir kaç kez murata fake heaptan yazdım ben olduğumu anladı yine söylemedi o çocuğa demekki çocuk benden hoşlandığını söyleyince kıskandı bence konuşmamızı ve şayet ben bir erkek olsam ve bir kızdan hoşlanmasam bu durumu asla takmam tam tersi konuşmaya devam ederim belki banada fotoğraf atar diye sizce böyle olma ihtimali yüzde kaç tam aynısı sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz burada murat beni kıskandı galiba ben öyle düşünüyorum sizce iş yerindeki arkadaşı benden hoşlanmış olabilir mi hoşlanmış murata söylemiş muratta kıskanmış olabilir mi acaba
Sizce muratın arkadaşı benden hoşlanmış olabilir mi?