En Berbat Ayrılık Anınız Nedir?

Baştan Söyleyeyim, her kız böyledir demiyorum !!! feministliğiniz tutmasın hemen. Geçmişteki kendi ilişkilerimden örnek vererek başlamak istiyorum. İsim yerine ona "Ş" diyelim. Ş ile aşağı yukarı 6 ay kadar sevgili olduk ve sonrasında ayrıldık. Kısa bir ilişkiydi ama bir ömre yeter bir ayrılık yaşattı. Kendisine bu ilişkinin artık daha fazla ilerlemesini istemediğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim. Doğal olarak bağırdı, çağırdı ama sonunda kabul etmek yerine bana aynen şöyle dedi: "1 Ay bekle öyle ayrıl benden, hamile olabilirim" Şimdi onunla ilişki yaşamamızın üzerinden 3 ay geçmişti ve kendisine neden sadece basit bir test alıp yapmadığını sordum. O da Aynen şu şekil cevap verdi: " Bu benim bileceğim bir iş ben doktora gidip kendim baktırıcam 1 ay sonra" Doğal olarak böyle bir saçmalığı kabul etmedim ve ya adam akıllı test yaptır ya da saçmalamayı kes dedikten sonra bana " zaten olabilir dedim kesin bir şey demedim diye kıvırmaya başladı" sonrasında kalktım gittim ve her yerden engelledim kendisini.