Sevgilimin 2 tane eski sevgilisi var ikisi de tipsiz özellikle birisi çok çirkin çingeneye benziyor. Bıyıkları olduğunu da düşünüyorum. Beni o bıyıklı çingene kızla aynı mı görüyordur acaba? Eski sevgililerin çirkinmiş diyince de erkeklik egosu sarsılıyor ama benimle olduğu için kendisini şanslı hissetmesi lazım. Üstelik o kirli ve çirkin kişilerle defalarca kez özel şeyler yaşadığını düşününce de midem bulanıyor, keyfim kaçıyor. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSendeki kibri ve hemcinsini bu kadar çok yeren birini daha önce kimsede görmedim emin ol eski sevgililerini yerip kimse sana bakıp aman tanrım ne manyak delice güzel bir kız demiyor emin ol güzelim senden çok daha güzelleri var ve emin ol senden çok daha güzel olup da senin gibi birisi sana neler diyecek hiç tanımadığın sadece eski sevgili konumundaki bir insana bu kadar nefret ve kabaca bir söylemde kendi karakterini ortaya koymuş o çok güvendiğin güzelliğin toprak olup gidecek
08 Yorumla
Soran1 yılBenden çok daha güzeli yok o yüzden boşuna kudurma. Diğer söylediklerinde belki haklısın, belki o kişilerle tanışsam severim ve söylediklerimden pişman olurum ama beni bu söylemlere iten de sürekli beni eleştiren erkek arkadaşım.
- 1 yıl
Kudurmak HEİDJİEDJİEKFİEKD AYNEN CANIM
Soran1 yılParagraf yazmışsın belli kudurduğun şu attığın büyük harflerde bile nasıl kudurduğunun belirtisi var. Belli ki sana da demiş zamanında birileri çirkin diye ondan gocundun bu kadar. Ama çirkinsen çirkin derler tatlım ne yapsınlar yalan mı söylesinler.
- 1 yıl
Kendini böyle avutuyor olman çok acınası eli şeyinde 2 erkek peşinde koştu diye kendini bir bk sanma ve inan umrumda değilsin senin güzel veya çirkin olmandan banane aq neyini kıskanayim senin
Soran1 yılKıskanıyorsun dememiştim bile 😅 kuduruyorsun dedim. Ama belli ki kıskandığın birileri de var hayatta. Yazık.
- 1 yıl
Aynı şey jskxkwxd
Soran1 yılBirisi sana çirkin demiş sen de kudurmuşsun 😅 kıskanmak ne alaka git sözlük çalış.
- 1 yıl
👍👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişi bu derece takıp irdelersen geleceğinde mutluluğa kendine odaklayamazsın sürekli aklında da bu tür şeyler döneceği için karşı tarafı da mutlu edemezsin ve bu büyük bir sıkıntıya girerek ilişkiyi bitirme noktasına kadar gelir haberin olsun geçmişte takılı kalma Önemli olan şimdi
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru, mantıksız yaptığım şey biliyorum ama engel olamıyorum.
- 1 yıl
Engel ol derim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşkım, öncelikle kıskançlık normal ama bu durumu aşmakta fayda var. Eski sevgililere takılmak, mevcut ilişkiye zarar verebilir. Sen sevgilinle şu an mutlusun, ona odaklanmalısın. Erkeklerin geçmiş seçimleri, onların bugünkü duygularını yansıtmaz. Kendisini şanslı hissetmesi gerektiğini zaten biliyor😉. Sen kendine güven, o seni seçti ve seviyor! 💖 Panik yapmana hiç gerek yok, ilişkine zarar vermemesi için sadece rahatla ve güven.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kafaya takma ve takıntılı olma. oluyorsa da ayrıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSoran kişiye hitaben her cevapta nasıl o kadar zevksiz olabilir bir erkek demişsin madem öyle neden zevkini beğenmediğin biriyle berabersin ek olarak yanlış anlama kişisel bakım güzellik konusunda çizgim birçok insana göre çok üst seviyede ama bunlar sevilmek için bir neden değil umarım farkındasındır, kadının düşmanı yine kadın diye algıladım bence biz kadınlar gittiğimiz her yere ve baktığımız her şeye güzellik katmalıyız sen güzel bakamamışsın çünkü bildiğin gibi çok küçük bir miktar para ve 1 günlük kısa bir vakitte bebek gibi görünmeyecek hiçbir kadın tanımıyorum ama karakter maalesef hem psikolojik hem biraz kalıtsal oluyor bence eskilere takılmak yerine sevgilinle yaratabileceğin güzel ve farklı anılara odaklan çünkü güzellik ilk etapta çeker insanı ilişkiyi sürdüren şey karakter anılar yaşanacak güzel beklentilerdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılHaksızsın. Hemcinslerine ne diye hor görüyorsun ki güzel olmamayı onlar seçmedi ve onlarda da güzel bulduğu bir şeyler varmış demek ki zamanında. Bu kadar takıntılıysan ve aşamayacak gibiysen ayrıl, kendine göre birini bul. Böyle giderse kendi kalbin çirkinleşecek.
12 Yorumla
Soran1 yılKendime göre birini bulamam çünkü herkesin geçmişinde bir şeyler var hatta çoğusunun daha kötü.
- 1 yıl
O zaman kabullenmeyi öğren, kendine gel.
Haksızsın. İnsanlar böyle hor görüp aşağılamak hiç hoş değil. Her şey görünüş değil belki de onları da sende olmayan bazı özellikleri için sevmiştir. Bu tarz bir metin yazman seni fazla kompleksli göstermiş haberin olsun
41 Yorumla
Soran1 yılBeni nasıl gösterdiği umrumda bile değil nasıl olsa o okumayacak ama o kompleksli olduğumu düşünse bile umrumda değil istediğimi söylerim. Ayrıca beni sebepsiz yere sevdi, bana gerçekten aşık. Onları tanıdıkça alışıp sevmiş. Ama erkek arkadaşım karizmatik hoş biri, çoğu erkeğin yüzüne bile bakmayacağı birinde ne buldu anlamıyorum. Kıskanç biriyim o zaman kısıtlayıcıydım hatta diyor. Onun yüzüne bile bakılmayacak sevgilisini adamlar napsın, kimi kimden kıskanıyor..
1 yıl3 gun sonra ayrilsaniz ve biri sana boyle davransa ne hissederdin?
Birak zaten cogu kiside biyik cikiyor.
Cogu kadinda yuz tuyu de var.
Hemcinsini zorbalayarak kendini dusurursun111 Yorumla
Soran1 yılHiçbir şey demem umrumda da olmaz
- 1 yıl
Umursamayacak birisine benzemiyorsun.
Kizi zorbalama. Sevdigin adam zamaninda begenmis sevgili olmus.
Şu an hayatinda sen varsin, gecmisi at gitsin.
Soran1 yılEğer erkek arkadaşımdan ayrılırsam ve biri de böyle şeyler derse umursamam, çünkü zaten yalan söylemiş olur.
- 1 yıl
Seni de begenmis sevgili olmus
Onu da begenmis
Bu mantikla senin soylediginde yalan oluyor.
Kiz cirkin degil o zaman ki begenilmis
Soran1 yılErkek arkadaşım tarafından ergen zamanlarında beğenilmesi güzel olduğu anlamına gelmiyor. Güzellik kriteri erkek arkadaşımın beğenip beğenmemesi mi?
- 1 yıl
Seni de begenen o unutma.
Neyse bir kizi kiskanclik ugruna assagilarsan er gec karmasini cekersin.
Ben sadece kadinin kurdunun kadin olmasindan sikayetciyim.
Yine de boyle kalacaksan seni tutamam - 1 yıl
Son olarak sunu da hatirlatayim ki o begenerek baktigimiz cogu unlude de biyik vs var.
Kiz sadece bakimsiz diye assagilaman en basta sana yakismaz.
Soran1 yılBıyıktan dolayı değil, güzel bulmuyorum ve bunu söyleyebilirim, aşağılamak değil bu.
Soran1 yılBeni de beğenen o ama beni başkaları da beğenir.
- 1 yıl
Cok cirkin cingeneye benziyor demen normal mi yani?
Sevgilin de onun annesi babasi degildi ama begenmis. Herkesin zevki baskadir.
Lutfen erkek icin birbirimizi ezmeyelim.
- 1 yıl
Ben seni zaten buradan zapdedemem.
Sadece hatirlatmak istedim kiz dayanismasini. Son karar sana kalmis.
İyi gunler
1 yılbunları düşünmek sana ve ilişkine zarar verir yani sen bilirsin
29 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ama elimde değil. Erkeklerin de gururu onuru olmalı, kendine layık olmayan kişilerle birlikte olmamalı kimse.
- 1 yıl
kimse aşıkken bunu farkına varmaz belki de sen şu an ki sevgiline fazlasın bilemeyiz ki. Birde o çocuğun sana eski sevgililerini söylemesi bence çok ayıp
Soran1 yılÇok sıradan bir şeymiş gibi anlatıyor çok rahatsız edici yaptığı şey ama aşırı rahat bir insan. Ama onlara sana aşık olduğum gibi olmadım dedi. Tanıyınca sevmiş.
- 1 yıl
yalan kokusu burnuma geldi
Soran1 yılYalan söylemediğine eminim. Her şeye yalan diyip durmayın. İnsan her sevgilisini eşit derecede sevemez zaten.
- 1 yıl
Aşkım umarım yanılıyorumdur fakat bazı şeyleri görememek için aşık olmak lazım sende olmuşsun zaten o yüzden bişey diyemiyorum
Soran1 yılAşık olmadan önce de ona inanıyordum, inanmasaydım zaten bu ilişkiye başlamadım.
- 1 yıl
umarım sen ilişkini sahiplendiğin kadar oda ilişkisini sahiplenir. mutluluklar
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılBelki sende olmayan karakter var kızda o yüzden onu seçti
11 Yorumla
Soran1 yılBeni niye seçti o halde? Eğer karaktersizsem?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yazdıklarını okuyunca seninle olduğu için kendisini şanslı hissedeceği bir bir şey yok
121 Yorumla
Soran1 yılBen normalde gayet kibar biriyim
Soran1 yılBöyle olmaya insanlar zorluyor. Evet fazla kıskanç biri olabilirim ama söylediğim şeyler kıskançlıktan dolayı değil. Bir erkeğin midesi olmalı.
Soran1 yılZevkliymiş derdim
Soran1 yılSinirlenmemin sebebi defalarca kez beyaz olmamı yüzüme vurup bronzlaş demesi. O insanları bile beğenmiş bende ufak tefek şeyleri sorun ediyor demek ki.
Soran1 yılKocam olsa da karışamaz zaten böyle desem "zaten kocan olucam" der. Mesele karışması da değil, beğenmemesi.
Soran1 yılEvet elbette.
Soran1 yılYoksa kıskanmazdım takmazdım bile.
Soran1 yılZaten zorlamıyor hatta sinirlendiğimi fark ettiği için konusunu bile açmıyor ama laf ağızdan çıktı bir kere.
Soran1 yılTekrar açarsa daha sert konuşacağım
Soran1 yılEvet öyleyim. Ama beni böyle kabul etti.
Soran1 yılTakıntılarımın artması ve azalması da tamamen ona bağlı.
Soran1 yılTeşekkür ederim
Haksızsın. Kıskançlık başka sırf kıskandığın için hemcinslerini gömmen bambaşka bi şey. Bu durumu asmanı tavsiye ederim. Aksi halde senin daha iyi olmana bakmaz bazı durumlar, bi bakmışsın o beğenmediğin kızlara dönmüş
11 Yorumla
Soran1 yılDönerse zaten hiç benim olmamıştır, onlara layık demektir.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAblacım kız mı var en prenseslerini seçsin? Kim kolay veriyorsa onu seçiyordur.
01 Yorumla
Soran1 yılBenim için başka ülkeden geldi. O zaman da binasında yaşayan tek kıza sarılmak yerine düzgün birini bulsaydı başka ülkeye gitseydi gerekirse. Tabii o zaman ben asla hayatında olmazdım olmak da istemezdim.
Kendi cinsine böyle zorba sözler bir genç kıza yakışmıyor. İstediğin kadar kıskanç ol hiç hoş değil.
21 Yorumla
Soran1 yılKıskançlıktan demiyorum bunları ama insanın bi midesi olur.
Gizli Üye(25-29)1 yılSen dünya güzelimisin? Bu kafayla devam ettiğin sürece sevgilin senden kaçıp o çirkin dediğin eski sevgililerine döner haberin olsun
24 Yorumla
Soran1 yılEvet öyleyim. Dönerse dönsün, aklı onlardaysa.
Cevap sahibi1 yılEskilerini bu kadar kafana takmana sebep olan şey ne
Soran1 yılKıskanç biriyim. Ayrıca bir erkekte biraz zevk olur gidip öyle önüne gelenle yatmaz. Defalarca kez yapmış o 2 çingene tipli insanla.
- 1 yıl
Yapsın sanane alla alla kızlar artık daha çok yapıyor bizden
1 yılKendini üzersin sadece
24 Yorumla
Soran1 yılBen zaten üzülüyorum. Nasıl olur da geçmişte başkalarıyla da yatar onları da öper, hiç mi tiksinmedi acaba diye.
- 1 yıl
Ben de öyleyim. Sindiremiyordum
Soran1 yılErkekler bakire ararken sanki çok normal, gelmiş burada bana laf ediyorlar sen normal değilsin diye.
- 1 yıl
Benim olmadiysa onunda olmayacak o kadar
Gizli Üye(18-24)1 yılSürekli ona eskileri hatırlatmak yerine hayatına yenilik katsana varosluk yapma
02 Yorumla
Soran1 yılHatırlatıp bir şey hissederse o da onun ayıbı
Soran1 yılHatırlayıp*
Sen eski sevgiline geri dön ve 3. Ol
06 Yorumla
Soran1 yılBiz beraberiz zaten
Soran1 yılEski sevgilisi
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzel olsalar daha mı iyiydi ben çirkin olmalarini tercih ederdim acikcasi
01 Yorumla
Soran1 yılGüzel olsalar daha iyiydi en azından zevkli bir adamla beraberim derdim, şimdi kendimi de o seviyede görmeye başladım öyle olmadığımı bildiğim halde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılbence sen bi çektir git canısı
01 Yorumla
Soran1 yılKes
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ayrı bi s a l a k işte
11 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Gizli Üye(18-24)1 yılHaksızsın sanane adamım geçmişinden
12 Yorumla
Soran1 yılHıdırellezde tuz ritüeli yapıp rüyasında beni görseydi kendini bana saklasaydı. Ne yapayım.
Cevap sahibi1 yıl🤦🏻♀️
Psikopatlık derecesine varmışsın
113 Yorumla
Soran1 yılErkekler bakire ararken psikopat denmiyor ama.
Soran1 yılNe farkı var? Kaldı ki ben bakir de olsun demiyorum. Ama o kadar çirkin insanları nasıl kendine layık görüp uzun süre beraber olmuş ve midesi bulanmadan öpmüş. Kızın dişleri bile yumurta sarısı.
Soran1 yılGöze batmayacak gibi değil. Ve hayır sadece öpmekle kalmamış işte yıllarca her şeyi yaşamışlar. Kızın bıyıkları batmadı mı acaba diye düşünüyorum.
Soran1 yılBıyıklarını kadar detaylı görmedim ama bıyıklı bir Vibe veriyor. Kara kuru bişey.
Soran1 yılDiş etleri görünüyor ayrıca.
Soran1 yılYani şöyle anlatayım, kızın fotoğrafını bile gördüğünde bıyıkları olduğunu ve kıllı bir insan olduğunu hissedebiliyorsun. 5 cm yakınlıktan bakmana gerek yok. Kesin bıyıkları vardır denilecek bir tip. Ve erkek arkadaşımla defalarca kez tartıştık bu yüzden nasıl kendine karşı bu kadar saygısız olabildin diye ama kaç sene önceydi diyor.
Soran1 yılBir de o kızı da kıskanmış kısıtlamış insanlardan. Millet onun bıyıklı kıllı çingene sevgilisini napsın. Erkeklerinde bi onuru gururu zevki var.
1 yılHaksızsın
116 Yorumla
Soran1 yılEmpati yapmayı dene lütfen.
- 1 yıl
Hayır ne olursa olsun senin gözüne çirkin gelirken başkasının gözünde senden daha iyidir sende bu konuda empati yap:)
Soran1 yılGüzellik her zaman göreceli değildir :)) kendimizi kandırmayalım. Marilyn Monroe mu Bülent Ersoy mu? Muhtemelen herkes Marilyn der. Bu da öyle bir şey.
- 1 yıl
Kıza sorsan belki oda senin düşüncenin tam tersini söyler bakış açısıdır bu ayrıca senden çirkin de olabilir güzelde sonuç olarak erkek arkadaşın onu beğenmiş ve birlikte olmuş. İki sevgilisinin arasında büyük uçurumlar olacağını sanmıyorum. Karaktersiz önüne gelenle birlikte olacak biri olamadığı sürece.
Soran1 yılAramızda uçurumlar var. Mesela onunla aynı binada yaşadığı için beraber oldu, benimle tanışmak içinse kilometrelerce uzaktan başka bir ülkeden geldi. Hatta görür görmez fotoğraflardakinden güzelmişsin dedi. Zaten bu yüzden şanslı hissetmesi gerek o çingene görünümlü kızlardan sonra.
Soran1 yılKısacası görünüş olarak değil sadece, birçok konuda aramızda uçurumlar var. Ama erkek işte, pek de güven olmaz.
- 1 yıl
Canım bu sadece senin düşüncen ama bunu demeye çalışıyorum eminim o kız da çok güzeldir sende öylesindir benim anlamadığım sen niye bu kadar kızları kafaya takıp kötülüyorsun durduk yere olmadığına eminim
Soran1 yılÇünkü onlarla yatmış. Ve kızlardan biri güzel olmasa da normale yakın, diğeri gerçekten ortalamadan bayağı aşağıda. Erkek arkadaşım karizmatik bir erkek, kendisi her ne kadar öyle olduğunu düşünmese de. Nasıl o insanları kendisine yakıştırdı diye düşünüyorum. Kendisiyle denk biriyle beraber olsaydı bu kadar takmazdım. Bir de bu insanların hepsi yabancı uyruklu belki de orada o tarz kişiler güzel bulunuyordur ama Türkiye'de olsa beğenilmezler
- 1 yıl
Çok merak ettim onları ve sevgilini ne kadar fark olabilir ki aşkım aralarında sen piskolojini bozmuşsun
Soran1 yılSana fotoğraflarımızı atarım istersen
- 1 yıl
Tamam at eğer boşuna piskolojini bozduysan söylerim sana at
Soran1 yılMesaj attım
- 1 yıl
Dördünüzü de at çok takıntı yapmışsın çünkü aşırı derecede
Soran1 yılTamam birazdan atacağım şu anda yanımda olduğu için fotoğrafları atamıyorum anlar diye
Soran1 yılNeyse ki mesajları anlamıyor
- 1 yıl
Tamam canım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hastalık bu zararlı
07 Yorumla
Soran1 yılSevgilinin çok çirkin bir eski sevgilisi olsa, acaba ona da bana değer verdiği gibi değer vermiş midir gibi düşünmek seni rahatsız etmez mi? Yani o kadar çirkin biriyle denk hissetmek?
- 1 yıl
Olabilir o zaman öyleymiş
Soran1 yılHiçbir zaman beni onlarla denk göremez. Hiçbir zaman.
- 1 yıl
Denk gördüğünü nerden çıkardın
Psikoloğa git bence
Soran1 yılBen beyaz tenliyim diye tenime bile laf etti. Eski sevgilisi dünya çirkini. Üstelik erkek arkadaşım homofobik biri ve eski kız arkadaşı transa benziyor. Nasıl oldu da ona laf etmeden onunla beraber oldu bana 10 kere bronzlaş diyen biri.
- 1 yıl
Beyaz tenli kızlar seksi olur ama
Soran1 yılSen fazla beyazsın diyor ama bu benim en dikkat çekici özelliğim belki de ve asla güzelliğimi gölgelemiyor. Kendi bıyıklı ve kıllı erkeğe benzeyen eski sevgilisine baksın.
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Psikolojin bozuk
01 Yorumla
Soran1 yılSiz bakire ararken sizin bozuk olmuyor ama :)
orada mısın?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılTamam
Soran1 yılMesaj kutunuz kapalı, istek gönderdim
Niye ki
08 Yorumla
Soran1 yılO çirkin kızı nasıl midesi aldı diye. Benim midem bulanıyor düşündükçe.
Soran1 yılErkekler bakire ararken enteresan değil mi?
Soran1 yılKız arkadaşın geçmişte kıronın tekiyle yatmış olsa bu sorun olmaz mı
Soran1 yılSonradan öğrendin diyelim ki, ayrılır mıydın? Bağlandıysan eğer. Benimki tam olarak böyle.
Sevgilileriyle buluş
020 Yorumla
Soran1 yılMidem almaz o kıllı kaşarları
Soran1 yılBıyıklarını görünce kusasım gelir muhtemelen
- 1 yıl
Sen bi fotonu atsana görelim nasıl bi güzelmissin
- 1 yıl
burada millete laf edip duracağına kızım ayrıl sevgilinden
- 1 yıl
O çocuğa yazık cidden
Soran1 yıl@cankirigim çocuğa niye yazık? Asıl toplamda 7 senesini öyle sefillerle harcayıp gençliğini heba ettiği için yazık esas.
- 1 yıl
Kendini yüksekte görme herkesin bi geçmişi var senin yokmu? Bu kadar takıntılı olma zarar verirsin iliskine sadece geçmişi bı kenara atmaya bakabilirsin ben geçmişi dediğin gibi kirli barlara cluplara giden kızlarla alkol içen evde masa kuran erkekle sevgili oldum bu kadar takılmadim bile bu zarardan başka bişey getirmez sana maalesef kimsenin geçmişi temiz değil artık
Soran1 yıl@cankirigim geçmişi kirli olabilir ama niye kirli olduğu da önemli.
- 1 yıl
Canım benim öyle temiz erkek bu devirde zor bulamazsın artık ya bunu böyle kabul edicen ya da yok ben edemem diyosan birakicaksin bskir erkek aramaya bakicaksın tabi bulabilirsen bulsan bile anlamanda kolay değil kızlar gibi değiller
Soran1 yıl@cankirigim bakir olması önemli değil ama benimle yaşadığı şeyleri başkalarıyla da yaşadı, bana baktığı gibi onlara da baktı, onlara da seni seviyorum gibi şeyler söyledi diye düşündükçe kafayı yiyorum.
- 1 yıl
Ama bütün bunlar geçmişte kaldı zor belki ama şimdiye bakmalısın geleceğe gerisi önemsiz
- 1 yıl
Bu maalesef böyle herkes ilkiyle devam edip evlenemiyo kolay kolay
Soran1 yıl@cankirigim doğru. O kadar sevseydi onları ayrılmazdı zaten. Seni sevdiğim gibi sevmedim dedi. Onları tanıyarak zamanla sevmiş. Bizde daha farklı.
- 1 yıl
Yinede sevgiline pekte güvenme inanma onlarada daha önce aynı şeyi demiş olabilir erkekler genelde böyle yalanlar söylerler dikkat et ve eski sevgili konusunu açma boş ver gitsin kendine takıntı yaratma geçmiş geçmişte kalmıştır
Soran1 yıl@cankirigim erkeklere zaten pek güvenmiyorum ama onun doğruyu söylediğini düşünüyorum. Biz tanışalı 4 ay oldu, benimle ilk buluşmaya evlilik niyetiyle geldi, normalde aklında ciddi ilişki düşüncesi bile yokmuş bu dönemlerde sadece çalışıp para kazanmaya bakıyormuş. Başka bir ülkeden geldi hem de beni görmek için. Kimse kimse için kısa sürede bu kadar şey yapmaz, hayatına giren herkesi de bu ölçüde sevmiş olamaz.
- 1 yıl
Bilmiyorum sen yinede temkinli ol her zaman bellide olmaz çok güzel rol yapan erkekler var aklın hayalin durur inanki bu arada sevgilinin burcu ne acaba
Soran1 yıl@cankirigim evet doğru erkeklere asla güven olmuyor. Burcu ikizler.
- 1 yıl
Hım burcu ikizlerse ekstra dikkat et derim pek güven veren bi burç değil benim için bu yüzden ikizler olan birisi denk geldimi kaçıyorum söylenenlerden dolayı birazda. d
Soran1 yıl@cankirigim ikizlerin dengesiz olduğunu duymuştum ama o pek dengesiz birisi değil tabii gelecekte ne olur bilinmez
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026