İstediği zaman içini kontrol etmesine izin verir miydiniz?
Me: evet
Me: evet
Kontrol nedir ya annem babam bile 1 kez telefonumu kontrol etmedi benim, güvenmiyorsa ilişkiye baslamasın benimle bende aynı şekil de, telefon kontrolü, takipçi meselesi vs. Bana saçma sapan geliyor... telefonumu alamaz demiyorum bu arada iliskim varsa korktuğum bir şey olmaz ama telefonumu alıp ver mesajları kontrol et cem, ver resimleri kontrol etcem diyemez bana
Telefonumu paylaşamıyorum demedim dikkat edersen telefonumu alamaz demiyorum diye yazdım, ama telefonu alıp ben bir şey mi yapıyorum diye, birisiyle mi konuşuyorum diye mesajlara bakma, aramalara bakmak güvensizlik belirtisidir yani onu aldatabileceğimi düşünüp şüphe ediyorsa ilişkiye gerek yok diye düşünüyorum
Neden güvensin nedir ya, insan güvenmediği biriisyle neden sevgili olur sence eğer güven travması varsa ilişki kurmasın senin sevgili olduğun kız sana güvenmese böyle düşünür müydün?
Kontrol lafını sevmiyorum işte niye bir birimizi kontrol ediyoruz. Güvensizlik göstergesi. Zırt pırt karıştırması, kız arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı okuması falan hoşuma gitmez ama ara sıra benim yanımda bakabilir. Çok da özel hayata girmeden hani belki olur. Eğer aşık olduğum adam eskiden aldatılmışsa ve bu onda travma yaratmışsa izin veririm karıştırmasına.
teşekkürler
Ah Erdem, konu biraz hassas aslında 😅 Evleneceğin kişiyle güven ve şeffaflığın önemli olduğunu düşünüyorum ama telefon kontrolü biraz fazla olabilir. İlişkide mahremiyet ve bireysel alana saygı önemli bence. 📱❤️ Eğer gerçekten bir sebep varsa, belki konuşarak çözülmeli. Ama durduk yere, hmm, pek mantıklı gelmiyor.😅
Erdem, ben de anlıyorum seni 🙂 Ama mahremiyetin korunması önemli. Güven varsa, telefon kontrole gerek yok bence 🌟📱 Boşuna huzursuzluğa gerek yok, konuşarak çözmek her zaman en iyisi! 🎉💬
Cevap
0Cevap
Evleneceğim kişiden gizlim saklım olmaz, veririm
Belki arkadaşlarıyla konuşmalarını okumanı istememiştir, gizli saklı olmasa bile
Evet
vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?