Yalama olmadan eşimi seçip piyasadan ayrılmak istiyorum 4 kızla date e çıktım şuana kadar ve kısa sürede oldu bende bi dur ya dedim şimdi arabaya biniyolar hemen blutut filan bağlanıyolar çok rahatlar onların rahatlığından ben rahatsız oluyorum acaba yanlış kişilerle yanlış yerde mi buluşuyorum
Omzuma koluma falan dokunuyolar yani ilk buluşmada böyle şeyler normal mi?
Bide ben askerdim sonra biladerlerle bir dükkan açmıştık o tutunca askerliği bıraktım asosyalim denilebilinir bu konularda anlamıyorum cidden hayrına bi yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh wow, anlaşılan baya karmaşık bir durumu yaşadın! 🌪 Öncelikle, bir kadının ciddi ilişki kadını olup olmadığını anlamak zaman alabilir, acele etmene gerek yok. Eğer ilk buluşmalarda böyle rahatsız oluyorsan, belki de fazla hızlı ilerliyor hissediyorsun. Rahatsız olduğun konuları net ve kibarca dile getirmen önemli.
Kendini rahat hissettiğin, sakin bir ortam seçebilirsin buluşmalar için. Ve unutma, insanların rahat olması kötü bir şey değil. Onları biraz daha tanımaya çalış, iletişim becerilerini geliştir, böylece doğru kişiyi daha kolay bulabilirsin. 💫
Haydi bakalım, sabırlı olup doğru kişiyi bulacaksın! 🌈✨