Sevgilimle 6 günlük tatile geldik, bugün 3. Günümüz. Saat gece 10 11 diyince uyuyor. Etkinliğe katılmak da istemiyor. Hep yorgun hep uykulu. Denize giriyoruz otele dönüp uyuyor. Tura katılacaktık, ben daha önce yapmadığım ama onun yaptığı bi tura gitmek istedim, turu kötüleyip durdu ki çok eğlenceli olduğuna eminim. Neyse onun istediği tura gittik. Sonra dün gece kulübüne gidecektik, 20 dk uyuyayım gideriz dedi. Ben de daha 3 saat var diye 2 saat uyandırmadım uykusunu alsın diye. Neyse 2 Saat sonra uyandırdım, uykusu olduğunu gitmek istemediğini söyledi yattı uyudu. Ben de otelin bahçesine indim oturdum. 1 saat daha uyuyup yanıma indi, özür diledi falan. Bu gece de gideriz dedi, hazırlandım sonra yine vazgeçti. Çok canım sıkıldı. Yine indim bahçede oturuyorum tek başıma. Bugün turdayken müzik çalıyor hadi oynayalım dans edelim diyorum, yok diyor. Yolda güle oynaya gidiyorum, gulyabani gibi yürüyor yanımda. Hep kendi istediği olsun istiyor. Ben bu durumun canımı sıktığını söyleyince de beni suçlayıp, sürekli bir şeyler isteyip durmamdan şikayet ediyor. İstediğim şeyler de tatilde yapılan şeyler. Denize gitmek, etkinlik yapmak, tatil boyunca sadece 1 kere gece kulübüne gitmek. Bütün gün twittera instagrama giriyor, telefon elinden düşmüyor.
2 yıldır birlikteyiz ve ilk tatilimiz.
Moralim çok bozuk ne yapmalıyım bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ayrılmanız gerekiyor direk
Tek başına git peşinden gelirse senindir gelmezse zorlama boşuna
Onsuz gitmek istemem
Belli ki o da seninle gitmek istemiyor
O kimseyle gitmek istemiyor. Dışarı çıkmak zulüm onun için
Anladım. Farklı zevkleriniz var demek ki ilişkinden memnunsan ortak şekilde eğlenme yolları bulmayı dene baride tatilin zehir olmasın
Çok mantıklı ama üzgün olduğum için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Yarın sabah hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım
Sence mantıklı bir şey mi bu karşı tarafa hatasını belirt ki anlasın kalan günlerin iyi geçer belki
Anlattım dün. Ben çok şey istiyormuşum
Şimdi bir şey diyecem olmayacak 😄Arkadaşı belli ki seviyorsun ve bu saatte bile nasıl düzeltirim diye tanımadığın insalar ile soruna çözüm arıyorsun. Senin ufak isteklerin bile ona çok geliyorsa kendin eğlenmeyi dene kalan günler o gelmiyorsa geziye kendin git ben merak ediyorum de gelirse bir şeyleri anlarsın gelmezse yine anlarsın
Bu mesaj gözlerimi doldurdu:(( ağlamamak için zor tutuyordum zaten:((
Aaa dur yapma öyle şeyler gel dertleşelim sakin ol
:(((
Ben sana mesaj atamıyorum ki
Birlikte oluyor musunuz
O konuda sana ilgili mi
Yaşlı gibi davranıyor onunla evlenmeyi düşünmüyorsun umarım
Aynısını yaptım diye sevgilim tekrar götürdü tatile son bi şans verdi bana 😂
Şansını iyi kullandın mı bari
Evet mecburen yoksa dediğini yapardı
Sevindim. Ne dedi de böyle oldu:)
Konuşabilir miyiz biraz:)
Bunu mu dedi, yoksa sen bana mı diyorsun anlamadım
Size diyorum:)
E gizlisin
Bekliyorum
Şimdiye kadar tanıman gerekirdi. Gerçekten çok üzücü bir durum. Tatil zehir olmuş. Tek başına gitsen daha çok eğlenirdin eminim
:((
Sevgini hak etmiyor.. mevzu bu.
:(
Bence tatli yarıda bırakıp evine dön
Yemin ediyorum aklıma geldi ama işler daha kötü olur, gerçi içimde bir şeyler koptu
Yani ben senin yerinde olsam yapardım kanka. Sonuçta tatil ve eğlenmek için gidiyorsun dönünce evinde uyusun yani
Bence de dönünce evinde uyusun, gerçi evde de hep uyuyor
Yaaa böyle uyuşuk biriyle nasıl birliktesin ki sen
Seviyorum onu, niye Seviyorum bilmiyorum. Tatil yapacağıma ben nelerle uğraşıyorum ya :((
Sevme boş ver bu senin sevgini haketmiyor bence
Sende tek takıl boş ver çok uğraşma
Sevme diyince olsaydı keşke
Cinsellik yaşıyor musunuz peki
Çok mu seviyorsun
Çok seviyorum
İçi geçmiş ayrıl
İçi yaşlı kendi de diyor bunu
Hiç fayda yok belli ki? Yatakta durumlar ne?
O çok özel bi konu.
Sağ ol ben almayayım
Ok Gizemcenk
Ayrıl
Nerde tatildesin?
Verme
Amaci cinsellik zaten
Öyle olmadığına eminim
Aynen