Tatilimi zehir eden sevgilime nasıl davranacağım?

Sevgilimle 6 günlük tatile geldik, bugün 3. Günümüz. Saat gece 10 11 diyince uyuyor. Etkinliğe katılmak da istemiyor. Hep yorgun hep uykulu. Denize giriyoruz otele dönüp uyuyor. Tura katılacaktık, ben daha önce yapmadığım ama onun yaptığı bi tura gitmek istedim, turu kötüleyip durdu ki çok eğlenceli olduğuna eminim. Neyse onun istediği tura gittik. Sonra dün gece kulübüne gidecektik, 20 dk uyuyayım gideriz dedi. Ben de daha 3 saat var diye 2 saat uyandırmadım uykusunu alsın diye. Neyse 2 Saat sonra uyandırdım, uykusu olduğunu gitmek istemediğini söyledi yattı uyudu. Ben de otelin bahçesine indim oturdum. 1 saat daha uyuyup yanıma indi, özür diledi falan. Bu gece de gideriz dedi, hazırlandım sonra yine vazgeçti. Çok canım sıkıldı. Yine indim bahçede oturuyorum tek başıma. Bugün turdayken müzik çalıyor hadi oynayalım dans edelim diyorum, yok diyor. Yolda güle oynaya gidiyorum, gulyabani gibi yürüyor yanımda. Hep kendi istediği olsun istiyor. Ben bu durumun canımı sıktığını söyleyince de beni suçlayıp, sürekli bir şeyler isteyip durmamdan şikayet ediyor. İstediğim şeyler de tatilde yapılan şeyler. Denize gitmek, etkinlik yapmak, tatil boyunca sadece 1 kere gece kulübüne gitmek. Bütün gün twittera instagrama giriyor, telefon elinden düşmüyor.

2 yıldır birlikteyiz ve ilk tatilimiz.

Moralim çok bozuk ne yapmalıyım bilmiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Kızlar da yorum yapsın yaaa. Onların da düşüncesini merak ediyorum.
Tatilimi zehir eden sevgilime nasıl davranacağım?