Böyle bi durum mümkünmü yoksa kız kendi dengi birinimi bulmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi erkekler icin para önemli, kizinda gelirinin olmasini istiyorlar ama bazilari icin degil. Erkeklerde bence burdaki mesele yemek, temizlik, cocuk bakimi, cinsellik gibi seyleri yapmazsan evlenilecek biri degilsin. Acik konuşalım cogu bu isleri yapmiyorsa niye evleneyim, niye parami yedireyim diye dusunuyor. Erkekler icin oncelik bu yukarida saydiklarim. Para sonradan geliyor. Para degil de bunlari yapmazsan ya da bunlara sahip degilsen sevmem, yanima nikahima almam gibi bir durumlari var. Erkeklerde oyle, anneleri de oyle. Zaten bircogu sevmeden de evleniyor bu sebeplerle, bir duzenim olsun diye. Gercekler aci ama cogu icin durum bu. Kiz olarak bunlari vaadetmiyorsan pekte olumlu bakmıyorlar. Para sonra geliuor bazilari icin. Bazilari da oara da bekliyor. Maasli hizmetci istiyende var. Degisiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi dengini bulmanı öneriyorum herkesin kendi elinde zenginlik kafanı kullan zengin ol bu kadar basit kimse kimsenin derdini çekmek zorunda değil
04 Yorumla
Soran+1 yıl
O kadar kolay değil
Cevap sahibi+1 yılDengini bulmaya çalış ya da kendini geliştir
Soran+1 yılİyi bi mesleğim olsa umrumda olmicak kendi kafama göre takılıcam ama kazanamadım üni bile okuyamadım kaç senedir deniyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman evlenme ya da liseden biriyle evlen
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksa sever evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Sevebilir tabii ki de. Neden olmasın? İnsanlar mutlu olmayı isteseler olurlar elbette ama maalesef ki aile ve toplum baskısı işte bizi bu tarz düşüncelere itiyor. Acaba mutlu olabilir miyim? Acaba millet ne der? Yahu geçin bunları. Kim kiminle mutlu olmak istiyorsa bırakın olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO pozisyonda bir erkek olsaydım, maddi durumumu bilerek bana yakınlaşan veya benim yakınlaştığım birini güvenerek sevemezdim.
Çünkü o kişinin davranışlarındaki gerçek motivasyonu konusunda her zaman şüphem olurdu.
O yüzden gerçekten seveni arayan zengin birisi bunu muhakkak iyi gizlemeli. Günümüzde insanların çoğu bilinçli veya bilinç dışı olarak paraya geliyor.
Umarım anlatabilmişimdir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılSevdigini gordum fakat kiz fakir gibi takilmiyordu nasil basariyorlar bilmiyorum ama paralari olmadigi halde varmis gibi yasiyorlar yedikleri giydikleri hic de maddi durumlari ile tutarli olmuyo🤷🏻♀️
20 Yorumla Maddi durumum fazlasıyla iyi çok şükür. Hayatıma alacağım güzel alımlı kendine bakan biri yok. Fakir olması sorun değil herşeyini karşılarım onun ama bir türlü istediğim birini bulamadım henüz
214 Yorumla
Soran+1 yılGüzel alımlı kız istiyosan neden maddi durumu iyi kızlara bakmiyosunki çevrende vardır
Soran+1 yılSonuçta o kızların yaptığı bakımlar kullandığı makyaj malzemeleri bile yarışamaz bizim yaptıklarımızla
- +1 yıl
Sorun burada ya zaten. Ben iş gereği sürekli seyahat ediyorum. Yurt içi ve nazende yurt dışı gerçekten hiç sosyal ortamım yok diyebilirim.1 yıl daha bu şekilde kariyer odaklı olmak zorundayım maddi ideallerim için. Bu dönemde tabiki yalnız olmak istemiyorum saçma sapan uygulamalardan birini arıyorum. Yoksa ne işim var benim KS de felan.
Soran+1 yılAnladım umarım denk gelir gönlüne göre biri
- +1 yıl
Tamda bu zamanda yalnız kalıp kendine odaklanman gerek bence. Bir sene bitince bulursun.
- +1 yıl
Yurt dışında geceleri çık gerek kalmaz bence
- +1 yıl
Eskort kaldırıyor ama
- +1 yıl
Kaldırmasa da ramak kalmış dediğine göre
Yapadabilirsin 😅 - +1 yıl
Yorumun Bakire eskort aramak gibi olmuş reis ygyytbt
Biz erkeklerde oyle bir ayrim olmaz. Öyle bir alt seviye davranış ve ayrım sizdeki ayılarda olur ancak :)))
32 Yorumla
Soran+1 yılAyı sensin o nasıl cümle
- Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi alabilmesi sinirimi bozar. Ben almak için uğraşıyorum. Uğraşma alınmışı var diyecek. Çok gıcık durumlar. Varlıklı insanlardan uzak duruyorum. Hiç istemiyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olursam beş parasız bir kadına da gönül veririm. Yalniz frekans meselesi bu işler..
Senin soruna gelirsem olası bir durum erkek evlenilecek kadın modeli mi önce buna bakar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgi denilen şey para üstü bir şeydir. Ne paraya bakar ne başka bir şeye. Seni gerçekten seven kişinin bahanelerle işi yoktur
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten olmamalıda
Soran+1 yılUmarım denk gelirim beni gerçekten seven seveceğim birine
- +1 yıl
Seni gerçekten seven adamın parasını seveceksin? Bu nasıl çelişki? Beni param için seven ister fakir ister zengin olsun hiç biri kızı sevmem
+1 yılEsas erkeğin sevgisi gerçek sevgidir bu yüzden.
Zengin kız fakir erkeği sevmez ama zengin erkek fakir kızı sever her türlü
12 Yorumla
Soran+1 yılYo sevmedi aldattı terkettim 1 sene sonra kendi gibi sitede oturan bi kızla olmuş
- +1 yıl
O işler öyle olmuyor keenkss
İlişki düşünülüyor mu? eveett
aldatılma karakter meselesi keenks orasıyla zengin fakir ayrmı yok :d
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Kız dengini bulmalı erkek bence hayat standartlarını mecburen ayak uydurmak açısından düşürecek kim böyle bir şey ister?
12 Yorumla
Soran+1 yılKız kendi gibi fakir biriyle olup sürünsünmü peki hakkı değilmi rahat yaşamak aile evinde görmemiş mesela tamam kızda çalışır evde oturmaz ama yinede hakkı değilmi maddi durumu iyi bi erkekle evlenmek
Mümkün ama geneli ilişki içinde biraz sıkıntı yaratır ayak uyduramama tartışmalarda bu farkın yüze vurulması gibi vs..
Ama istisnalarda var tabi04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın karşıdakinin karakterine bağlı tamamen
Soran+1 yılBenimde gözüm öyle sitede falan oturan çocuklarda değil yani ortalama bı durumu olsada olur benden biraz daha iyi işte
+1 yılZengin erkek fakir kiz olur ama zengin kiz fakir erkek olmaz. Cunku fakir erkegi anasindan baskasi sevmez
05 Yorumla
Soran+1 yılSeven olur bence zengin kızlarda sever illaki
- +1 yıl
Sevmez kardesim. Kandirmayin kendinizi.
Şu zengin fakir aşk muhabbetleri ne zaman bitecek ayol zaten içinde çıkar ve para varsa o aşk değildir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir tabiki erkek ona güvense yeter zengin olup para avcısı olan bir sürü kişi de var sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim gozlemledigim sevisip sevismemesine bakiyolar gecmisi kabariksa bir hafta bile yalniz kalamdan surekli sevgili yapip dagitmissa tamamdir o is erkekler tecrubeli istiyor
01 Yorumla
Soran1 yılBen değilim o*ospu seviyorlar o konuda haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir de sevmeyedebilir.. erkeğe bağlı ama sevse bile emin ol daha ileriye gitmezler bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes dengi dengini bulmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal de troll takılıyorum ama bir kadın olarak diyebilirim ki adamın kişiliği önemli Çebi degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz, iki tarafın uyumuna bağlı. Kız da fakirim deyip kendini salmaması, çabalaması da gerekir bence
00 Yorumla
+1 yılErkekler genelde öyle zaten. Asıl sorun kızlar sever mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven olur herhalde bilmiyorum
+1 yılhiç alakası yok sevebilir aşka hiç bişey engel değil ama kaldımı böyleleri bilemiyorum 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın varsada bana denk gelmez zaten sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılZengin erkek fakir kızı sever ama zengin kız fakir erkeği sevmez.
16 Yorumla
Soran+1 yılZengin erkeğinde etrafında o kadar zengin kız varken bu pek mantıklı gelmiyor nedense
- +1 yıl
Erkek kadının parasına puluna bakmaz. Kendisi zaten güçlü.
Şöyle düşün erkek iyi bir işe girince maddi durumu iyi olunca evlenip düzen kurabılırım der.
Kadın ekonomik özgürlüğüne ulaşınca artık erkeklere ihtiyacım yok der.
Soran+1 yılAma erkeğin zengin kızlar varken fakir bi kızı sevmesi ne kadar mantıklıki hu gercek sevgimi değilmi kız hiçbir zaman bilemez
- +1 yıl
Çünkü biz erkekler sizin gibi parası olsun , evi arabası olsun , boyu posu şöyle olsun demeyiz.
Dümdüz severiz ve sevdiğimiz kadının da maddi durumuna bakmayız
Soran+1 yılSevmez diyolar ama anca filmlerde olur diyolar banada pek olur gibi gelmiyor
- +1 yıl
Ornegını çok gördüm
Davul bile dengi dengine gibi cahilce konuşmalar yapmayacağım, sevginin önüne geçemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşıksa olur ama zor ya bence daha şpl çok kendi dengiyle oluyor insanlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç? Eğer 20 altıysa enerjini böyle şeylere harcamak yerine kendini geliştirmeye ve okumaya harca. Böyle şeyler nasip işi
22 Yorumla
Soran+1 yıl24.
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse eğitim değilse bile boş durmak yerine kitap oku el işi gibi şeyler için halk eğitim kurslarına katıl falan. Hem sosyallesmis olursun hem kendini geliştirirsin
Sevebilir ama ilişkilerde denklik benzerlik çok önemlidir. Uyumsuzluk baş gösterebilir.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sevebilir ama tam tersi olsa kesinlikle sevemez 😊😊 dimi 🤪🤪
10 YorumlaAşk paraya bakmaz aslında ama cok da uçurum olmamalı
00 Yorumla
+1 yılSevmez nasıl bır zengın kadın fakir almazsa ben nıye fakır alayım benım paramı yesın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevebilir ama maalesef kız tarafında olmuyor. Çünkü erkeğin egosu devreye giriyor. Ben henüz bunu sorun etmeyen bir erkek görmedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde türk filmlerinde oluyor o be abla, dengine bak sen
09 Yorumla
Soran+1 yıl
Öylemi yani ben kendim gibi fakir biriyle evleniyim- +1 yıl
Yani daha iyi olur. Evlensen bile bi gün mutlaka yüzüne vurulur bunlar
Soran+1 yılAslında ben öyle zengin değil sadece durumu benden biraz daha iyi orta halli birini düşündüm öyle gözüm yok sitelerde oturan çocuklarda falan
- +1 yıl
Bilemedim, gönlünce olsun her şey
Soran+1 yılTeşekkürler o zaman kendim gibi fakir biriyle evleniyim sürünmeye devam ömür boyu öyle zengin avcısı bi kızda değilim ama sanırım sevmez beni böyle durumu iyi olan bı erkek
- +1 yıl
Bu işler nasip kısmet. Bakarsın ummadığın bir anda senin bile tahmin edemeyeceğin biri çıkar şansına, hayırlısını dile maddiyata bakma
Soran+1 yılHayırlısını diliyorum bende
- +1 yıl
En güzeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılfakirim ve zengin insanlardan nefret ediyorum. benden uzak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi dengini kovalayan bir kızı ben hiç görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevmem bana yük olur onun yükünü taşıyıcağıma maddi gücümü kendime odaklarım daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi ve evlilik konusunda erkekler olarak biz paraya siz kadınlar kadar değer vermeyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğmez kimse sevgiye, dengini bulsun aklını kullanabilirse kalbi yerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılGidin kendi denginizi bulun zengin erkek avcıları
10 Yorumla Erkek fakir olsaydı dengini bulsun derdim gurur vs için ama kız para haricinde olgunsa bence olabilir
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu iyi olan bir erkek maddi durumu daha düşük bir kadını sever ama bir kadın kendisinden daha az kazanan bir erkeği sevmez
00 YorumlaKnk iyi misin davul bile dengi dengine birine muhtac olmaktansa o kı çını biraz zora sok çalış
00 Yorumla
+1 yılMümkün sevgi parayla ölçülmez ama ilerde sorun olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kız güzelse sever
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ortalamaysa
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Neden olmasın olabilir 🤔🤔
10 YorumlaNiye sevemesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadında paraya bakmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkız güzelse fark etmez canısı
00 Yorumla
+1 yılMümkün bulsam evlenirim
00 YorumlaValla kimin kimi seveceği belli olmaz 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgı maddıyat dınlermı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaz dizilerinin vazgeçilmezi
00 Yorumla
+1 yılGönül bu söz geçiremezsin
00 Yorumla
+1 yılSever tabi neden sevmesin
00 Yorumla
+1 yılHerkes dengi dengine
00 Yorumla
+1 yılKişilik meselesi her erkek farklıdır
00 Yorumla
+1 yılSever de, öper de, gezer de, eğlenir de...
00 Yorumla
+1 yılSevebilir
00 Yorumla
+1 yılkız güzel ve seksiyse düşünürüm
00 YorumlaSever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevebilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında