Kocamı başkalarıyla mesajlaşırken gördüm?

Kocam ben 2 aylık hamileyken tiktoktan bir kadınla 3 gündür konuşuyormuş. Hemde gece sabaha kadar ve benim yanımda yatağımda. Aşklı meşkli değil ama," 3 gündür konuşuyoruz ve ne hissediyorsun " Diye sormuş kadın da sen evlisin karın var çocuğun var demiş. Neyse bu bi şekilde atlatıldı. Ben ağır bir depresyona girdim zaten. Bebişimiz doğalı 2 ay oldu ve 10 gün önce yine bir kadına yazmış yine tiktoktan. Merhaba yazmış bi de el sallayan emoji koymuş. Kadın görmüş ama cevap vermemiş. Ben bunu gördüm. Yine aynı şeyleri söyledi. Tamam bu son bir daha böyle bir şey yaşamicaksın dedi. Ama benim güvenim çoktan kırıldı. Beni ilk evlendiğimiz zaman bile çok kandırdı. Neler neler yaşadım burada anlatsam varya. Ben eşimi o beni hak etmese de çok seviyorum maalesef. Seviyorum ama boşanmak istiyorum. Çünkü artık daha fazla katlanamıyorum ve güvenin olmadığı ilişki yürümez. Pazartesi günü çift terapistine gidicez eğer bir gelişme olursa ona göre hareket edicem. Çünkü bir yuva kurmak çok zor. Bozması kolay. O yüzden ben bizim için en son çareyi denicem. Belki evliliğimiz kurtulur ve kızım babasız kalmaz...

Kocamı başkalarıyla mesajlaşırken gördüm?