Sevgilimle öpüşüyoruz hatta bir keresinde 1 - 2 saat kesintisiz öpüşmüştük.
Ama içim rahat değil, günah olduğunu biliyorum.
Sizce ne yapmalıyım kafam karışık
Ama içim rahat değil, günah olduğunu biliyorum.
Sizce ne yapmalıyım kafam karışık
1 yıl sonra aniden günah dersen ve 1 yıl boyunca sunduğun bir şeyi birden günah deyip geri alırsan
1) sana inanmaz ve ortada sorunlar olduğunu düşünür
2) aranıza asla tamir edemeyeceğin bir soğukluk girer
Sen karar ver.
ama napayım ya kendime engel olamayıp başka şeylerede kalkışırsam?
Ayrılır senden, yani benle 1-2 saat öpüşen kız, acaba ne oldu da artık öpüşmek istemiyor? diye sorarım kendime. Öpüşmek istemiyorum dediği an ayrılırdım, aşk bitmiş demek ki
peki sana soyle dese , sana aşığım ama öpüşmek pek masumca değil dese
Bu zamana kadar masumcaydı da, bu zamana kadar ayıp ya da günah değildi de şimdi mi öpüşmek ayıp oldu? derim. Eğer benle baştan beri öpüşmesen bunu anlayışla karşılardım ama şimdi birden fikir değiştirmen beni düşündürüyor, inciniyorum, acaba başka bişiy mi var diye düşünüyorum, derim.
hmm hadi ya. s çıkmazlara girdim. daha fazlası olur diye korkuyorum cunku kendimize engel olamayız diye
sonucunu biliyrsan yapmayacaksın
işte.. yaptık bir hata
haklısın napim peki onlsyken ister istemez şeytan dürtüyo
ilişkimiz eskisi gibi olurmuj peki
birbirinizi bedenleriniz öncelikli sevdiyseniz olmaz tabi, ama gerçekten sevdiyseniz gerisi hikayedir.
kocan olacaksa eğer sorun olmaz bence ama dönemlik arkadaş ise (aşk demiyorum çünkü bir insan bir defa aşık olur) kesinlikle kendinden bişey verme, gelip geçici bir dönem için tüm hayatın boyunca pişamlık duyacağın birşey yapma kardeş
çok saol kardeş
yapmayacağım tabiki kardeşim. sen kız olsan benim yerimde olsan napardın peki
çok teşekkür ederim
Cevap
31Cevap
İlişkin siradanlasmis. Ne zaman bulussaniz opusuyorsunuz. Bu durum seni sıkmış. Ama en fazla 2 gün sürer sonra yine öpüşmek isteyeceksin.
aynen oyle oluyo :-( napayim
doğru. o eksiklik hissi sevmeye engel değil ama dimi
anladım. çooook saoll :) çok mutlu oldum
İlişkiniz ciddi ise yüzük falan takın sözlenin sorun kalmaz. Ciddi değilse öpüşmeyin tabi uygun değil
yaş 20 daha erken ama
oha ç peki mutlularmı
Gunahla zoz yuzugunun ne alakasi var anlamadim. ya evlencek ya opusmiycek bunun gunah olmayan baska yolu yok ki..
aaa cok seviindim. çok saol :)
Ne desem bilemedim hem öpüş sonra günah de git konuş o zamanda derler adama daha önce aklın nerdeydi diye
evet. sana sevgilin oyle dese , opüşmek masumca gelmiyo dese naparsın
Sen beni bırak şimdi konu ben değilim adamla 1-2 saat bile öpüştüğün yani bildiğin yiyişmişsiniz bir nevi
Bu çocuk nasıl biri bilemiyorum ama lafı sokabilir daha önce neredeydi aklın diye ben zaten kız rahatsızsa bundan en baştan öpmem
doğru soyluyosun. laf sokmaz ama öpmeye calısabılır yani..
Lafı sokarmı zorla öpmeyemi kalkar hala istermi ya da saygımı gösterir bilemiyorum artık
bilimsel yönden ikna etmeye çalış. Her Dudaktan Öpüşmede 80 Milyon Bakteri Yayılıyormuş. rakam doğru olmasa bile bu tez doğru
:) kendimize engel olabvilirmiyiz? bide eskisi gibi beni severmi
eğer sen onunla yakınlaşmadığın için sevgisinde ilgisinde bir azalma olursa zaten ondan hayır gelmez sana
çok dogru soyledın gardaş saol
Ona istemediğini söyle anlayışla karşılayacak biridir umarım...
peki zor olurmu onun için , sana desem ne düşünürsün
Bana desen başka biri vardır diye düşünürüm ama günah olduğunuda işin içine katarsan inanırım tamam derim inan erkek için o kadar önemli değil öpüşmek...
çok saol ya içimi rahatlattın
YA-NA-CAK-SIN :)
https://i.hizliresim.com/A0LX1p.jpg
kimse seni yüce divana sevk etmez merak etme için rahat olsun.
hırsızların pek zoruna gitti bu lafım..
nasıl yani
neyin günah olup olmadığına çıkarlarına göre karar verenler var da. onlara sözüm...
haklısın saol kardesim
dinleri imanları para olan çanak yalayıcılar hepsi...
En nefret eettiğm kız modeli baştan yapmaktaydın şimdi desen çocuk yüzde 1000 yanlış anladık zaten ayrılıpta başkasıyla çıkarsan da emin ol onunlada öpüşürsün sen çocuktan soğumuşsn kılıf bulma
yok valla ondan değil yeminle
Bunu s.. Ona açıklayamazsın günah desen diyecek ki o zaman el ele tutşmakta günah flörtte günah ama yinede bir karar alacaksan sağlam al öptürmeyeceksen sonunda ayrılık bile olacaksa ayrıl
tamam :(
öpüşüyoruz ama içime sinmiyo günah diye güzel bir şekilde konuşursan anlayışlı karşılar
sana desem anlayışla karşılarmıydın
senin günaha sevaba olan hassasiyetini bildiğim için karşılardım yani benim kız arkadaşımsan tanırım seni
1 2 saat kesintisiz öpüştünmü oha oha.. p*rno filiminde kadınlar hap alarak okadar dayanamıyor neymişsin sen
maalesef :(
günah oldugunu bildigin halde nie öpüşüyorsun ki. ayrıca bu konuyu sevgiline anlatsan senin için ii olur en azından
haklısın ama ne diyim
Daha önce hiç yapmamış olsaydın yapma eywl derdimde ne bog yersen bari daha ileriye gitme diyorum.
nasıl yani kardesim anlamadım
heee ç oha onu asla yamam zaten. ama napıcam bilmiyorum sence beni anlayışla karsılarmı
bide kendime engel olabilirmiyim
Muhtemelen hakaret kabuledip kapinin onune koyar..
nie hakaret kabul etsin
seven erkek? eskiden öpüşmek mi vardı
kızkardesini gorsen opusurken napardın?
Gençler amacınız ne neden böyle yapıyorsunuz. Bu gerçekten sevgi olduğunu falan mı sanıyorsunuz
nasıl yani
Öpüşmekten bişey olmaz. öpüşün gitsin. ama önce azınızı yıkayın tabi :D
90 dk öpüşün 45 er dakkan ara verin olmadı değişiklik yaparsınız
Açık açık günah olduğunu söyle aksi takdirde zevk almadığını zannedebilir
istemiyosan öpüşme kes traşı
sana oyle desem ne düşnğrün, semeye devam edermiydin
vayyy :) ne derdin
tamam çok saol ağabey :)
bir iki saat iyi boğulmadınız.
Açık açık söyle..
Kabul etmezse bitir..
1 senelik ilişkiyimi bitirim
Evet ben bu yüzden 5 yıllık ilşkimi bitirdim.1 yıldan mı bahsediyorsun?
ohaaaa. ne için bitirdin
Karşımdaki ilk başlada böyle ilşki felan şeyler olmadı ben karşıyım. Sonra işte hep ilşkiye girelim girelim bitirdim.
anladımm ç peji mutlumusun
Mutluyum bitiğine dair.
Ben öyle boş insanları sevmem.
Yeri zamanı geldimi herşey olur.
doğru ama ben önceden öpüştim şimdi böyle olması tuhaf değilmi
Tuhaf değil. Bir kere yanlış yaptın diye herzaman yapacan diye birsey yok. Zararın neresinden donersen kar. Pişman olacağın şeyler yapma. Eyer gercekten istiyorsan yap ama sonravicdan yapacaksan yapma.
Öpüşmek doğal bir şey ya neden günah olsun...
masum mu sence
kardeşin öpüşse sevişse sevgilileriyle gorsen? ne düşünürdün
sorumu anlamadın? gorsen naparsın
Bulusma bide oda gunah soyle gelsin istesin
İlerde eşinede anlatırsın yaptıklarını
mal mal konusuyosun
Yok doğru konusuyorum ^^
Gayet de doğru konuşmuş arkadaş.
Çok pardon da ileride ki eşini geçmişde yaşadığı şeyler zerre ilgilendirmiyor tıpkı eşinin geçmişinin kendisini ilgilendirmediği gibi. Eğer ki eşi böyle şeyleri sizin gibi sorun edecek bir tipse kendi de yapmamış olmalı. Ben yapayım ama karım dokunulmamış olsun diye bir dünya yok kimse kusura bakmasın
opusme o zaman
bizi de düşün :D
ne alaka
adını sen koy
bence ne haliniz varza görün,, hayat sizin
1 2 saat oha l*n :)
aynen :))
Adami alistirmisin artik donusu zor
ya zaten 2 3 haftada bir buluşuyoruz
evet iste :( napim
yapamam ya ileriye giderse
1-2 saat ne lan😳
:)))
Biraz daha kalsanız dudaklar birbirine kaynayacakmış 😂
çok komiksin ya :D :D napim sence peki :(
günahsız olduğunumu düşünüyorsun :) bukadar günah eğerki eşin olacaksa yanmaya değecekse ben kötü gözle bakmam. Ama dayanamazsın nekadar engel olsanda.
napacağımm :(
Ne hissediyorsan onu yap.
Bence zevk almiyosun
hayır zevk alıyorum, zaten aldıgım için baska kötü duygular beslediğim için istemiyorum. Günah
kop gitsin o zaman
diyosun
öpüşme o zaman
işte nasıl olcak , isteyınce ne dicem napcam
günah yapamam dicen
Yapmayın Bence.
napiyim peki
Açık Açık Söyle
Yapma de yekten
ayrılmalısın
neden
adama tattırmışsın rahat durmaz artık