Evli iş arkadaşının yazması?

İş arkadaşım bana yazıyor gibi hissediyorum ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Markete her gittiğinde sevdiğim çikolatadan ve içecekten alıyor, sigara içmeye çıkarken kendi sigarasından ikram ediyor. Sürekli benimle konuşuyor ve ben de onunla konuşuyorum. Kendisi evli, iki çocuğu var; en küçüğü 6 aylık. Eşiyle kuzen olduklarını ve ailelerinin onları evlendirdiğini söyledi. Hiç anlaşamadıklarını, boşanmak istediğini ama bir türlü gerçekleşmediğini anlattı. Ona bunların bahane olduğunu söyledim. Ertesi gün akşam ne yaptığımı sordu, arkadaşımın yanında olduğumu söyledim. Dışarı çıkalım, bir şeyler yiyip içelim dedi. Sadece 'Anladım' dedim. Daha sonra bana bir şeye ihtiyacım olursa arabasının da olduğunu ve haber vermemi söyledi. Teşekkür ettim. Bugün tekrar akşam ne yaptığımı sordu, buluşabileceğimizi söyledim ama sonra reddettim. İş yerinde yanına gidip onunla konuştum ve yanlış anlamamasını, sadece sohbet etmekten keyif aldığımı ve bundan ötesini istemediğimi söyledim. Evli olduğunu, dışarıda görüşmek istemediğimi, eşinin ve tanıdıkların olduğunu, birisi görse kendimi nasıl açıklayacağımı düşündüğümü belirttim. Haklı olduğumu söyledi ve özür diledi. Ona karşı bir ilgim var gibi ama bunu bastırmaya çalışıyorum. Doğru mu yaptım? Onu daha da hırslandırır mı?"

Evli iş arkadaşının yazması?