Simdi saçma sapan yargılamayın o an aklım yerinde degildi korunduk sandım
5 aylık hamileyim
ne babam ne babası biliyor duysa katliam olur
aldırma şansım yok ne yapıcam
cocık doğunca yetimhaneye bırakma şansım var mı
Simdi saçma sapan yargılamayın o an aklım yerinde degildi korunduk sandım
5 aylık hamileyim
ne babam ne babası biliyor duysa katliam olur
aldırma şansım yok ne yapıcam
cocık doğunca yetimhaneye bırakma şansım var mı
Öncelikle sakin ol. Bir hata olduğunu kabul etmişsiniz. Geçmişe müdahale edip, birşeyleri telafi etme durumu maalesef yok. Erkek arkadaşınız ile iyi bir iletişim kurmanız gerekiyor. Zor bir süreç içerisine girdiniz. Bu süreçte yanında olup sana destek sağlamalı. Bu, onun da problemi. Çözmesi gereken de o olmalı. Umarım arkadaşınız ve aileniz destek olur, bir çözüm yolu bulursunuz.
Teşekkür ederim
Çocuk öyle birden bire olmaz, demek ki seviştiniz
eğer seviştiyseniz de seviştiğiniz kişi bunun sorumluluğunu alacaktı, almadı mı o halde şimdi sorumluluk zamanı, babasıyla konuşacak ve o halledecek
Cevap
13Cevap
Bence bebeği doğurun
Yetimhaneye bırakma yazık değil mi oradaki cocuklar annesiz babasız koca dünyada tek başına yaşıyorlar 🥺 şimdide katliam olur falan diyorsun eğer böyleyse hiç söyleme. geriye tek bir secenek kalıyor çocugun babasıyla konuş evlenin aile de boylelikle anlamaz. Cocugu aldirirsan küçücük bir bebeği öldürmüş. olacaksin. Eğer babası sorun çıkarırsa geriye tek bir secenek kaliyo bebeği aldırman.
Çocuk 5. Sınıfa geçti tıp okuyor
Ben daha üniversiteye başlamadım
Aramızda 7 sene var
Napıcaz biz
İlk önce sakinliğini koru bu dönemde psikolojik yönetim çok önemli. Sakın olursan her şey yoluna girer. Telaşa kapılıp yanlış sonuçlar olmaması için sakın olman çok önemli. Yapilcak tek şey var evlenmeniz. Dedigim gibi çocuğun babasıyla konuş anlat durumu eğer aileler öğrenirse durumun kötü olacağını düşünüyorum de ve evlenmeniz gerektiğini söyle. Nornalde nasıl biridir vicdanlı biri oldgunu düşünüyor musun ve seni gerçekten sevdiğini düşünüyor musun
Çocuğunuza bakacaksiniz birlikte bu saatten sonra dönüş olmaz. Asla farkli bir yol denemeyin çok yazik edersiniz
Babası istemezse napacagım
@Lùthieen ya kes sesini cidden sanki isteyerek olmuş gibi boşa yorum yapma benim anneligimden sana ne isteyerek mi oldu
Bana hakaret etmeyi kesin iade ediyorum sözlerinizi aniden oldu diyorum inatla üstüme geliyosunuz
Sana yol göstermeye çalişiyoruz lütfen buna dikkat et gerisine değil..
Korkmaya gerek yok kimse çocuğunu öldurmez ne olursa olsun. Çocuk istemezse aile bir sekilde kabullenir kizina sahip çikar bence. Zor günler olur ama geçer hepsi bir şekilde..
@martinn-ist saçma saçma konuşma ya kız ailesini tanıyor ki katliam olur diyo öğrenirlerse sende aile bir şekilde kabullenir diyosun kızı bilerek ölüme itiyorsunuz farkında değil misiniz. şu an önemli olan kızın sağlığı kıza bir şey olursa bebeğe de olur düzgün akıllar verin. herks sütten çıkmış ak kaşık gibi birilerini yargiliyor o kadar yargılayacak kadar iyisinde bu sitede ne işin varsa ilginç ve tuhaf
Hic mi iciniz ciz etmiyor kendinden bir parca yetimhaneye, yazik gunah yaa o cocuk bir gun buyuyecek soracak benim anne babam nerde niye yok neden birakti beni ne diyecen kendi cocuguna..
Napabilirim benim yaşım küçük ikimizin de okulu bitmedi
Babası istemezse ben napacagım tek başıma çocukla okuyorum
Ne demek napabilirim sikis yaparken yapmasini biliyorsunuz o zaman bunu da bil bi zahmet. Sen ailenle bakarsin mecbur napacan baska
Once babasi sonra baban öğrenecek ve evleneceksiniz
Cocuk 5 aylık olana kadar aklın nerdeydi çok aldırmak istiyosan özelde alan yerler merdiven altı yazık edersin git konus cocugun annesiyle babasıyla sonrada kendi ailenle konus halledin
aılene durumu anlat evlenın
Çocuk istemezse napıcam
ıstıcek mecbur, ya da cocugu aldırcanız
Aldırma şansım yok
neden, alan ozel yerler var
Sen kendini önce ıslah evine bırak
Size değil de o günahsız çocuğa üzüldüm
Babasının gururlu kızı
Doğurması bitti bidr birakicanmi yuh
5 ay çok geç olmuş yaa
Cytotec diye bi şlaç var düşüremiyonnu çocuğu
Yaşın 18 mi