B3kâretimi bozan Sevgilim evlenelim diyor?

Sevgilim evlenelim diyor 1 yıldır konuşuyoruz evlenelim artık aileler tanışsin diyor ama henüz hiç bir şekilde birikimi yok biz nasıl evlenicez diyorum bı şekilde hallederiz diyo peki nerde yasiyicaz bursa diyor neden diyorum orada ailem var sırtımi yasliyicagim kişiler var diyor yani bildiğiniz başkasına güvenerek bu yola girmeye çalışıyor haklı mı haksız mı bilmiyorum çalışmıyor babasının eline bakıyor ben bir kız olduğum halde bile şu anda çalışıyorum neden hiç bir birikim yapmadığın halde evlenk istiyorsun diye soruyorum seninle daha çok zamanımız olsun diye ama ben bununla nasıl evleneyim bir işte en fazla 1 ay durabiliyor en son o işte girdiğinde sürekli bahane arıyordu Yok şu kişi bana işte ters konuştu ağzını burnunu kiricam diyor böyle biri bi kadının sorumluluğunu alabilir mi bilmiyorum b3karetimi bozduğu için sizce onunla evlenmek zorunda mıyım tek seçeneğim o gibi görünüyor böyle biriyle olur mu ki bilmiyorum yanlış kararlar vermek istemiyorum istesem hayatım boyunca birini kandırıp doktor yoluyla küçük bir işlemle kendimi b@kire gösterip evlenebilirim ama buna vicdanım el vermez eğer dürüst olmayı seçip hayatımın aşkını bulup b@kire olmadığımı da söylesem o kişi beni kabul etmez haksız da diyemem bende erkek olsam bu güne kadar hiç bir kızla birlikte olmasam kendimi karıma saklasam b@kire olmiyan biriyle olmam
B3kâretimi bozan Sevgilim evlenelim diyor?