+1 yılBak arkadaşım, her ne sebeple olsun, bu şekilde bir beraberlik ömür boyu zihninden silinmeyeceği için, asla tekrar eskisi gibi güvenemeyeceğin için birsürü başka sebepler doğuracak. O kişi hata yaptı, o konuşmaları çıktı al, geç ailesinin karşısına, alın kızınızı ne haliniz varsa görün de. Mahkemede haklı sebeplerin var zaten. Hamile olması senin onu boşayamayacağın anlamına gelmez. Layığını bulsun, gitsin o konuştuğu kişinin evine isterse.. Senin sevgin kutsal, onu hakedecek bir başkası elbet karşına çıkacak.
Böyle devam edersen daha kötü olacaksın.
Allah her zaman yardımcın olsun..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. İşte ustam tek sorun ne biliyor musun? Erkeğin aldatması hata olarak göze çarpar ama kadının yapması kesin gözüyle red'dir insanların gözünde. Aslında bu kararı senin vermen lazım bizim söylediğimiz cümleler, kelimeler bile işe yaramaz. Sen en doğru bildiğini yap
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimi öldürmekten başka birşey yapamam cocujk varken
boşanmaya kalksan mahkeme boşamaz hamile diye. dövsen dövülmez, 1 canı daha var diye. laf da söyleyemezsin millete, sana laf gelmesin bu ne biçim erkek vs diye. Bence sen biraz bekle çocuk doğsun, sonra bas git. aldattığına dair kanıtları tut elinde. bir avukata git, donuna kadar alırsın alimallah...
32 Yorumla
Soran+1 yılağlamaktan gözlerim şişti aşırı duygusal bir insanım zaten ne yapmalıyım bilmiyorum
kanıtlayabiliyosan güzel bir zina davası aç.. çocuğunu o kadından al ve hayatına bak... daha hamileyken anneliği bu kadar alçaltan bir kadın o çocuğa nasıl düzgün bir anne olucak
26 Yorumla
Soran+1 yılskype konusmaları var sadece kanıt
- +1 yıl
yeterli olur! bunu sakın sırf erkekliğne laf gelicek diye görmezden geliyim deme.. aldatmak kadın içinde erkek içinde görmezden gelincek bişi değil ki karnında senin çocuğunu taşaıyarak bu haltı yiyemez... daha çok gençsin çocuğunda sağlıklı bir şekilde kurtulur inşallah güzel düzgün bir hayat kurabilrisin kendine.. vazgeçme
Soran+1 yıl23-24 yaşlarındayım cidden hayatın 3de 1i bitmişken ne yapacağım simdi bu hatadan sonra?
- +1 yıl
ya daha hayatın başında bile değilsin... daha güçlü ve daha dayanıklı olucaksın bundan sonra sana yaşattıkları kendini tanımana yardımcı olucak geçen herzamnda yaşadığın olayları atlatabildiğin için kendinden gurur duyacaksın.. ayrıca senin bir hatan yok.. sadece talihsizlik.. belkide çok büyük bir aşk seni beklioo vazgeçme.. skype konuşmaları bilgisayardamı kayıtlı.. onları bir şekilde kendi mail adresine al kopyala ya da bilgisayarı sakla mahkeme delili olarak sunarsın incelenir. çocuk içinde mahkeme babalık testi isteyebilir.. herşeyin bir çözümü var. sen sadece bu olayı yutma unutma ve daha güçlü dur.
Soran+1 yılcidden iyi geldi.. teşekkür ederim, iyiki varsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılBu kadar saf olduğunuza inanamıyorum ! Kızlığımdan utanıyorum, sizin gibileri gördükçe. Kadın seni aldatıyor , sen hala onla birlikte oluyorsun! Üstüne üstlük bir de çocuk bekliyorsun. Senin gibi erkekler her eve lazım, oh ne ala geniş adam. Beyin vermeyince böyle olunuyor işte. Milyon tane örnek insandan biri de sensin.
21 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bir insanım, sadece ağlıyorum sabahtan beri
+1 yıliyice emin ol.. çaktırmadan takip et. renk verme. doğuma kadar hiç söyleme. bebek etkilenir. sonra basarsın tekmeyi. öylesiyle ömür geçemez. ondan eş olmaz. umarım bebek senindir.
15 Yorumla
Soran+1 yılbebeğin benden olduguna inanıyorum
- +1 yıl
tüm bunlar gerçek mi? herşey bu kadar yoz mu gerçekten?
Soran+1 yılne kadar berbat hissettiğimi emin olun bilemezsiniz
- +1 yıl
insanın başına herşey gelir.. boşanırsın. gençsin yeniden hayat kurarsın
Soran+1 yılişte başlayamam tekrardan hayata yaşamak istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 Yorumla
Soran+1 yılistersen gizli kullanıcıdan cıkta sana yazışmaları atayım skype konusmalarını o zaman şaka muhabbeti yaparsın ben burada ağlayarak kendimi geberttim intiharın eşiğindeyim ne diyorsun yahu
Soran+1 yılinşallah başınıza gelir aynı olay
+1 yılOyle bir kadin seni haketmiyorm veya gozleri baska erkektedir. kendisinden utansin bide hamile
13 Yorumla
Soran+1 yılkalbimin acısını anlayamazsınız
- +1 yıl
tahmin edebilirim brnde aldatildim
Soran+1 yılölüyorum cidden
+1 yılhamile bir kadın neden kocasını aldatır ki? evliliği ya da çocuğu istemiyor muydu?
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır, görücu usulü evlenmiştik 7 ay önce işim felan hazırdı 23 yaşındayım 24 olacağım daha yaşımda genç gençlik hatası yaptım
- +1 yıl
gençmişsin hakikaten... çok üzüldüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum. ben olsam bırakırım ne hali varsa görsün diyeceğim ama çocuğun onda kalır büyük ihtimal.
Soran+1 yıl23-24 yaşlarındayım cidden hayatın 3de 1i bitmişken ne yapacağım simdi bu hatadan sonra?
- +1 yıl
hata gibi düşünme. tecrübe her zaman tatlı olmayabiliyor bazen can yakar. peki konuşmalar duygusal mı cinsel mi?
- +1 yıl
ne 3 te biri. sen daha hayatın başındasın be.. onu boşa evladını al yanına.
Soran+1 yılhem duygusal hem cinsel konusmalar
+1 yıloha bıde hamılee valla hamılelk psıkolojı dıcem de buda cok abarttmıs
13 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım?
- +1 yıl
vallla svgılı degılsınızbırsey degılsınız evlı bı cıfte nasıl aakıl verılır kı :/
Soran+1 yılişte bide beni düşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok özür dileyerek bir soru soracağım günah almak istemiyorum ama çocuğun sizin olduğundan emin misiniz? 7 aylık evlilikte üstelik 4 aylık hamil. Bir kadın neden o tarz konuşmalar yapsın
28 Yorumla
Soran+1 yılcocugun benden olduguna inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmalarda sizden bahsetmiyor mu?
Soran+1 yılbahsediyor, benden nefret ettiğini söylüyor yüzüme gülen kadın
Cevap sahibi+1 yılBence zaten çocuğu bırakıp gidecek ya da alıp gidecek sonuçta gidecek eğer o kişiyle ilişkileri evliliğinizden önce ilişkileri varsa kesinlikle gidecek. Bence konuş bir sonuca varamazsan boşan
Soran+1 yılşu an konuyu açamıyorum hamile olduğu için kendisi
Cevap sahibi+1 yılO kendisini düşünmüyorum be abi sen neden düşünüyorsun. Haklı değil ki bu durum one etki etsin. Ki konuşmalarda o kişi ile cinsel muhabbeti varsa bence sen bebeğe DNA testi yaptır
Soran+1 yılkorkuyorum, kendine birşey yapar diye cidden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYapmaz Abi'm yapmaz ar damarı çatlamış onun
+1 yılKonusmalarin hemen kopyasini cikar. Mahkemede delil olarak sun. Ve öyle bir kadini yaninda barindirma. (benim yapacaklarim bunlar olurdu).
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki cocuk? cocugu ne yapacağım bunun için intiharın eşiğine geldim şu an
- +1 yıl
cocuguda annene verirsin babaannesi bakar karsim :D
ciddi olamazsın hamile ve o halde aldatıyor nasıl bir zıtlık bu aldatması için sebep ne sence sen bu dediğine inanıyo musun
12 Yorumla- +1 yıl
Ya olayı anlamamışsın bence
+1 yılAz once bir soru gordum. 4 aylik hamileyim kocami aldatiyorum diyordu kadin.
13 Yorumla
Soran+1 yıltamamen rastlantı
- +1 yıl
:) o zaman ağam bizle eğleniy..
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. www.kizlarsoruyor.com/.../q2310512-hamileyim-kocami-aldatiyorum-ne-yapmaliyim heyy abicim karını buldum :DDD
06 Yorumla- +1 yıl
Ne güldüm ya :D
- +1 yıl
Sitenin saf, temiz üyelerini üzüyor bu insanlar :(
Şimdi sıra ile önce bu konunun dişi versiyonunu açanı sonra seni hamile bırakıcam, sonra ikinizi de aldatıcam. Üzerine de konu açıcam. Böylelikle site için olay niteliği taşıyan bir şey çıkacak.
Gidin yerinize yatın la.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur böyle şeyler arkadaşım takma kafana böyle salak bir şey için yuvanı dağıtma..
12 Yorumla
Soran+1 yılof ulano f
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını ne demişler kol kırılır yen içinde kalır. bazı şeyleri görmeyeceksin duymayacaksın hamilelik kadınları azdırabiliyor aklını kaybedebiliyor kadınlar ama durum geçici sen de git kafana göre takıl dışarıda olsun bitsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz önce de 4 aylık hamile kadın kocamı aldatıyorum diye soru sormuştu.. Ailece buradasınız galiba? Ya da iki profille kadınları kötüleme peşindesiniz...
25 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kullanıcılara verdiğim cevapları bir göz gezdirirseniz anlarsınız ne kadar acı cektiğimi banane başkasından
Cevap sahibi+1 yılErkeksen kimliğini açık etsene..;) Annen de rolcü müydü yavrum senin? KS bunları barındırma burada, sitenin güzelliğini bozuyor..
Soran+1 yılsen benim canımın yanmasını hissedemezsin, sabahtan beri göz yaşı döküyorum neden oldugunu anlayamazsın, burada kimliğimi açsam ne olur açmasam ne olur? hamile olmasaydı karım boşanırdım fakat kendine zarar verebileceğini düşündüğüm için konuyu bile açamıyorum senin de başına gelseydi anlardın fakat tek amacın burada eleştirmek, ben eleştiri değil ne yapabileceğimi öğrenmek istiyorum, kalbim o kadar acıyor ki
Cevap sahibi+1 yılSen gerçek olsaydın, etmediğin laf kalmazdı.. Kim olduğunu tahmin ediyorum artık... R. seni.. Alıştık sahte sorylarına ama bu fazla... Direkt namus üstünden exper kazanma sevdası. Ahlaksızlaşma daha çok..
Umarım trolleme yapmiyorsundur panpa. Yapacagin sey git ilk çocuğun kimden olduğunu öğren eger senin değilse hiç beklemeden salla tekmeyi eğer basket sendense çocuğu dogurduktan sonra yapistir tekmeyi..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldattıgından eminsen o çocugun senden olmadıgındanda emin ol
14 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir tez ama benden diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılsenden olsa bile seni aldatan birini nasıl kabulleniceksin..
Soran+1 yılşu an ortada cocuk olmasaydı eğer zaten buraya yazmaz karıma açardım konuyu fakat cocuk var hamile korkuyorum birşey yapar diye kendine
Cevap sahibi+1 yıldogurduktan sonra bak çaresine :)
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2310512-hamileyim-kocami-aldatiyorum-ne-yapmaliyim
bu sorudaki eşin olmasın 4 aylık hamile01 Yorumla
Soran+1 yıltamamen rastlantı
- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılLaa deminde bir kadin kocami aldatiyorum 4 aylik hamileyim diyordu? Ne is
14 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kullanıcılara verdiğim cevapları bir göz gezdirirseniz anlarsınız ne kadar acı cektiğimi banane başkasından
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2310512-hamileyim-kocami-aldatiyorum-ne-yapmaliyim
Benziyor birbirime o yuzden dedim. Allah yardimcin olsun.
Soran+1 yıltesekkür ederim fakat rastlantı sanırım diğerleride yazdı, fakat canım cok yanıyor şu an eşime bile acamıyorum konuyu
- +1 yıl
Esine konuyu acmalisin aci cektigini gormeli belki pisman olur sendr af edersin. Ama baktin olmuyor dava acarsin bu kolay unutulacak bir olay değil.
+1 yıl00 YorumlaNeee bide hamilemi çocuğu kim yerleştirdi
24 Yorumla
Soran+1 yılbenden olduguna eminim
Soran+1 yılemin değilim, uzun süredir skypeda görüşüyorlarmış
Az once de senin hatun acmis boyle bir baslik ks olarak arkandayiz bosa gitsin :))
00 Yorumlaal karşına konuş cocuk dogana kadar bekle doğunca al cocugun velehatını vs. at sokağa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. ya bu sitenin gizli soru olayına bir çözüm bulması lazım arkdaş ya... bu tip adamların sorularını görmek istemiyrum... nasıl engelleyebilirim ki...
00 Yorumlao yazışmaları mahkemeye delil olarak sunsan mahkeme çoçuğu sana verir belki çoçuk senden bile değildir bilinmez Allah yardımcın olsun daha gençsin boşan gitsin
02 YorumlaOnu kendine bağlamaya bak sevgiyle sevgi ask şa ask seks e seks eğer olmassa takip et bul veya al karşına konus başka ne diye bilirim ki bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerden biliyorsun aldattığını? nasıl öğrendin yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılskypeı açtım sabah kendi hesabıma girecektim annemlerle görüşecektim birden onun hesabının açık kaldıgını gördüm
Yuhh. Çocuğun iyiliği için bekle doğana kadar sonra boşan..
00 Yorumla
+1 yılAbicim gordugunun yarisina duydugunun hicbirine sakin ol ve mantikli dusun
00 YorumlaKardeş çocuğun doğmasını bekle, çocuğu elinden al. Mahkemeye delil olarak sunarsın konuşmaları da kaybetme.
00 YorumlaCSB Beyler inanmayın 2 saat önce de bir kadın açmıştı bu erkeğin açtığnn kadın versiyonu. Trollüyor yani.
00 YorumlaAyrıl kardeşim once cocuk dogsun bir bekle sonra ayrıl o zamana kadar belli ettirme
02 Yorumla
Soran+1 yılberbatım ağlamaktan gözlerim cıktı
+1 yılDemin yazanda esindi sanirim
Birakin bu ayaklairi
Bizde hı yedik00 YorumlaHamileyim, kocami aldatiyorum ne yapmaliyim? Aynisinida kiz olarak acmissin aptalll sey
00 Yorumlabence bir avukatla gorus o yazismalarida goster boyle boyle diye o sana daha dogrusunu soyler
00 Yorumla
+1 yılCocukta büyük ihtimal senden degildir zaten bosa gitsin kadini cocuk bile durduramiyor
00 Yorumlakardeşim ne desem boş daha yeni evlisin birde aceba bu evlenmeden oncemı bu ılıskıyı yasıyordu yoksa?
00 Yorumla
+1 yılAz öncede karın yazdı senin. Adam olan karısına şimdiye kadar çoktan söyler bildiğini, o çocuğu da doğurtur dna sını da yaptırır, kadını da boşar. Tabi bizi keklemiyorsan.
00 Yorumlaİşte böyle kadınlarla evleniliyor ya ona şaşıyorum... Sende aynısını yap gözünün önünde olsun sonrada kapının önüne koy...
06 Yorumla
Soran+1 yılcanımın yanmasını hissedemez kimse keske ailem evlendirtmeseydi ufak yaşta
Soran+1 yılhiç bir şekilde anlamadım, skypeı açtım sabah kendi hesabıma girecektim annemlerle görüşecektim birden onun hesabının açık kaldıgını gördüm
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Çocuğu aldırın karıyı da boşa.
17 Yorumla
Soran+1 yılişte cocuk varken ortada yapamam bunu
- +1 yıl
4 aylık çocuk
Soran+1 yılbebek ya da çocuk lilit, ortada benden bir parça varken onu yüz üstü bırakmak bana yakısmaz
Soran+1 yılbenden olduguna eminmiyim bilmiyorum bile ama benden olduguna inanmak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbildiğini biliyor mu? dava aç
15 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyor
Cevap sahibi+1 yılneden söylemiyosun baska erkekler olsa kıyameti koparır?
Soran+1 yılkorkuyorum, ortada cocuk var
Cevap sahibi+1 yılbırakta onu o düşünsün. sen bence bizi yiyiosun şu an herneyse
Soran+1 yılya kendine birşey yaparsa? işte bundan korkuyorum, baba olmayı cok istyoırdum
+1 yılaz önce de bir kadın sordu kocamı aldatıyrum 4 aylık hamşleyşm dşye :) karşılaşmadınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen evden yolla ailesinede söyle onlar baksın icabına başına bela alma ve hemen boşanma davasını başlat
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamam, cocuk varken ortada bahsedemem ble kendine birşey yapar diye korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek olduğuna inanmak istemiyorum ve inanmıyorum kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılbende inanamıyorum
Cevap sahibi+1 yıll*n taşak geçme lavukmusun olm sen git başımdan
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eminmisin?
11 Yorumla
Soran+1 yılEminim
+1 yılAldattığına emin misiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılEminim
+1 yılgenelde tam tersı olurdu. ne oluyor bu kadınlara
10 YorumlaYok artık cigir actiniz sorular da
10 YorumlaBen inanmadım konuşmaları görmek istiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
sen inansan ne olur ergen.. çık burdan yaşın tutmaz. anlamazsın
- +1 yıl
Ben dikkatliyim. Ama inanmıyorum konuşmaları at demek ERGENCE, yani yaşın yetmiyor anladın mı.
Sabah yazanı bende farkettim. Doğru ya da gerçek, burada bize doğru yorum yapmak düşer
+1 yılçocuk kımden pekı
11 Yorumla
Soran+1 yılbenden
Sende onu aldat duz mantik :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. cocukda baskasindan olmasin?
01 Yorumla
Soran+1 yılo durumu düşünmek bile istemiyorum ama cocugun benden olduguna inanıyorum
Bebek doğunca bas tekmeyi
00 Yorumlakesin cocuk senden değildir.
00 YorumlaBu durumda senin onu aldatman gerekmiyormuydu :S
00 Yorumla
+1 yılBence o çocukta senden değil...
00 Yorumla
+1 yılOturun ağlayın birlikte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılburada ne işin var a. k
00 Yorumla bidaha vur kendine gelsin :D
00 YorumlaÖylesinden anne bile olmaz
00 Yorumla
+1 yılgönder aldattığı adama
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem