Güncellemeler
1 yıl
cevap yok :(
Güncellemeler
1 yıl
cevap yok midur
daha yeni sordum ama cevap tam alamadım gibi :D eski sevgili benden ayrıldı 6 ay felan oluyor Instagram takip listesini düzenlemiş takip ettikleri 40 kişi azalmış takipçi 3 4 kişi eksilme var sevgili mi yaptı bu evleniyor mu ne oluyor neden azalma var lütfeeen cevaplayın sevgilisi varda o mu dedi çıakrt herkesi diye ama numaramı silmemiş bu ne yaman çelişki neden cevap verin lütfeen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne desek dinliycende sanki.
dermsiiniz
Neden kendi değerini düşürüyorsun? şu an evliymiş sevgilisi varmış yokmuş
ne önemi var önemli olan 6 aydır sensiz kafası belliki daha rahat.
sen neden temiz sayfa açmıyorsun onun gibi?
yok onla hayatta iletişime geçmen sadece uzaktan baktım sayfasına hayatta mesaj yazmam istek atmam kafamı kurcaladı
ya sadece soruyorum sevgili mi yaptı sence ama numaramı silmemiş o yüzden kafamdaki kuruntu
Kazara ona haber gider bir bildirim gider bir şey olur Onun da aklında kalır sonra sen hayatına bir düzen koyduğunda Çat diye karşına gelir senin dengen daha çok dağılır bırak ne b** yiyorsa yesin Allah aşkına Yanlış anlama da siz böyle yaptığınız için erkekler Hepiniz aynısınız diye algı kalıyor kalmasın işte anlaşamamışsınız ayrılmışsınız bittiği yerde bitsin Hayatına bak Yeni bir düzen kur kafanla ne yapmış ne etmiş nasıl ki onu ilgilendirmez senin bundan sonraki hayatın seni de ilgilendirmemeli bundan sonraki hayatı yanlış mı düşünüyorum
doğru ama beni çok üzdü bi merak ettim yani mutlu mu diye onun için bir insanı üzüpte çok aşırı derece mutlulugu kazandımı o manada
Mutlu görsen sana iyi gelmeyecek mutsuz görsen yine sana iyi gelmeyecek çünkü mutlu gördüğünde benimle mutlu olabilirdi şimdi başkasıyla mutlu diye üzüleceksin mutsuz görsen acıyacaksın ne halde şu anda diye yine Üzüleceksin ne önemi var ki şu an ne halde olduğunun
mutlu olmasın da mutsuz olabilir dogru diyorsun sen birini sevseydin ama sen kötü olsaydın onun iyiliği içöin bırakırmıydın güya öyle diyodu benle mutsuz olursun felan fart curt
Gerçekler seni üzmesin benim Kafama silah dayadılar ben yine vazgeçmedim kimse sevdiği için vazgeçmez Benim ilişkim karşı tarafın pes etmesiyle bitti keyfi yani
anladım sevmiyor zaten kbullendim sadece insan o kadar emege üzülüyor
ona üzül emek başım üstüne. kim züülmezki insanın zoruna gider tabi yıllar bile geçse unutamaz. ama emeğine üzül onunla geçirdiğin günlere değil.
belki bu sayede artık yeni adımlarını daha doğru basarsın.
aynen doğru diyosun baya mantıklı konuştun benim kafam basmıyor ya taktımı takıyom
haşa. öyle olsaydı şu an bu soruyu sorup bir cevap aramaz körü körüne hala onun peşine takılırdın.
yok bitti daha da gitmem peşinden
Hayat Devam Ediyor senin gibi temiz insanlar da var dürüst insanlar var zaman denilen en değerli hazinen i hak edecek biri için harca baktın kimse yok Kendin için harcı Ama hak etmeyenler için harcama kendi ömründen çalıyorsun başka bir şey değil
dua et inşallah bana :( saol teşekkür ederim
Önce çaba sonra dua. sen çabanı et dua bizden kolay. sende bize dua et 🙏
inşallah şehzade arkadaşımızın gönlünce olsun her şey
Aminn 🥰
olur tabi
olabilemez