Aşk İlişkileri Sıcak Yaz mevsiminin bitmesine haftalar kalmışken, siz yaz aşkınızı bulabildiniz mi? Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yaz aşklarını bulanlar bunu temelliye dönüşterecek mi acaba? :D Sıcak Yaz mevsiminin bitmesine haftalar kalmışken, siz yaz aşkınızı bulabildiniz mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yaz aşkı aramak gibi hedeflerim yok benim. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende yaz bitsede kışlıkları çıkarsam diyom millet neler yapıyor 🤭🤭 1 4 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Millet yaşıyorr Yorumla Rozes52 1 yıl Bana söyleme bunu kendine söyle 🤭🤭 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Bana laf yok :D ben de öyle böyle yaşıyorum işte Yorumla Rozes52 1 yıl Güzel kombinler bulalım Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Şimdilik biriyle birlikte değilim kader kısmet. Kendime uyumlu biri nasip olur kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz bu dünyada 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her yaz gibi bu yazda yapmadım. Gelenek bozmak yok 😃 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Aşkı mevsimlere göre denk getirmeye çalışmıyorm o kadar ergen kafalarda degllm arayışta hiç deglm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çocukken vardı yaz aşkları sonra bir faydasını göremedim bıraktım 😃 1 0 Yorumla
ViskiBuzCikolata Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Bu yaz sadece sıcak ve bunaltıcı bir hava buldum. Bu havalar benim tipim değil 😂 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Yaz bitmesin. Ben daha doyamadım. 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Aramadım ki bulayım. İlişki istemiyorum. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aşkı mevsimlere göre yaşamıyorum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Benim aşkım her mevsim kalbimde 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. bulamadim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
Handeff Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Ne yaz ne kış hiçbir mevsim yüzümüze gülmüyor 2 3 Yorumla kartal17277 1 yıl @Handeff ne yaz ne kış o tam bahar ki ne bahaar :) Yorumla Handeff 1 yıl @kartal17277 bi gün yağar bi gün acaaaarr Yorumla kartal17277 1 yıl @Handeff sevdirir kendini şeytan tüyü varrrrr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaz aşkı aramak gibi hedeflerim yok benim.
Bende yaz bitsede kışlıkları çıkarsam diyom millet neler yapıyor 🤭🤭
Millet yaşıyorr
Bana söyleme bunu kendine söyle 🤭🤭
Bana laf yok :D ben de öyle böyle yaşıyorum işte
Güzel kombinler bulalım
Şimdilik biriyle birlikte değilim kader kısmet. Kendime uyumlu biri nasip olur kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz bu dünyada
Her yaz gibi bu yazda yapmadım. Gelenek bozmak yok 😃
Aşkı mevsimlere göre denk getirmeye çalışmıyorm o kadar ergen kafalarda degllm arayışta hiç deglm
Çocukken vardı yaz aşkları sonra bir faydasını göremedim bıraktım 😃
Sevgili mi yazın buldum 1 yaz sonrada evlendik 👉🏼😄
Bu yaz sadece sıcak ve bunaltıcı bir hava buldum. Bu havalar benim tipim değil 😂
Mevsime göre aşık olmuyorum.
bulalı çok oldu ahahah
Sanırım yazda kalacak bu gidişle...
Yaz bitmesin. Ben daha doyamadım.
Aramadım ki bulayım. İlişki istemiyorum.
Evet 😀 bu yaz değil her yaz
Mevsimlik aşklarda mı varmışşş
Aşkı mevsimlere göre yaşamıyorum.
Yok hayır ne münasebet
Benim aşkım her mevsim kalbimde
Her zamanki gibi bulamadım 😂
Yok bulamadık aşkımla bir birimizi daha
Evde boş boş oturdum
Nooo hala boştayız bekliyoruz
bulamadim
Yaz mı aşkı
Yok bea
Ne yaz ne kış hiçbir mevsim yüzümüze gülmüyor
@Handeff ne yaz ne kış o tam bahar ki ne bahaar :)
@kartal17277 bi gün yağar bi gün acaaaarr
@Handeff sevdirir kendini şeytan tüyü varrrrr