Aldatmak mı bu?

Şimdi M diye birisi var biz 3 ay falan çıktık yani ama hani olur ya 3 yıl cıktığın birinden daha mutlu etti daha samimi geldi deriz oydu iste bu cocuk neyse ben kimseyi bu kadar sevmedim 2 kez ayrıl barış oldu yani toplamda 3 ay oldu kesik kesik neyse hepde o geldi bana kendisi gitti bi gün gene gitti son ayrıldığında cok sinirlendim bu sefer artık dedim ne kadar seversem sevim unutmam gerekiyor sonra biz çıkarken onun eski bi arkadaşı vardı bizi M tanıştırmıştı çocuk E sonra bana çıkma teklifi etti E o ana gelene kadar hiç konuşmadık direk teklif etti yani neyse bana cok mantıklı konuştu Myi unut M artık yok Myle cokta yakın değildim diyodu o an bana bu cok mantıklı geldi yani nasıl diyim artık kurtulmak lazımdı Mden 1 yıldır takılı kalmışım artık önüme bakmam gerekiyordu sonra Eyşe konuşmaya başladık 5 6 ay konuştuk ama Enin de iletişim sorunu vardı hani arıyom açmıyor daha sonra konuşalım falan sonra 1 kez ayrıldık biz bunla sonra bi şekilde barıştık nasıl oldu anlamadım sonra neyse biz bununla ayrıldık ben dün gece cok kötü hissediyordum Myi aradım neden bilmiyorum ama deli gibi ağlarken aradım actı sonra ona iyi hissetmiyorum dedim noldu dedi bende anlatmak istemiyorum dedim ama anlattım Cocuk konuşamadı sonra telefonu kapattı burada bende suç var mı sadece artık gecmişimi bırakmak istedim o Enin yerinde baska birisi olsa o an iyi gelse onla konuşurdum hani Mü inat bişi yoktu o cok farklı anladı büyük ihtimalle ama neyse sorum şu kötü müyüm ben aşırı kötü biri gibi hissediyorum da😔😔

Aldatmak mı bu?