Yaşlı birini aşkına inandırıb kandırıb ayartmak daha kolaymış ya. İki tane aşk sözcüğü biraz iltifat söyle hemen tereyağı gibi erir ve yelkenler suda
Sizcede öyle değilmi?
Yaşlı birini aşkına inandırıb kandırıb ayartmak daha kolaymış ya. İki tane aşk sözcüğü biraz iltifat söyle hemen tereyağı gibi erir ve yelkenler suda
Sizcede öyle değilmi?
o adamına göre değişir. tecrübesiz bir amca dayıysa evet mal olur soytarıya döner tarlayı traktörü bile satar :D ama çapkın bir olgunsa zerre tınmaz yemiş görünür tüm deliklerinden geçer gider sende avcunu yalarsın.
İsterse kral olsun olgunlar hemen çantada keklik oluyor
ben niye olmuyorum sen kadına alışkın olmayan cahilleri görmüşsün.
Hmmm cahil ola bilir aslında
peki küçük ama tatlı şey senin amacın ne bu cahil yaşlıları ayartmakla?
Ya Sailor_MOON_666! Bu konuda pek çok farklı düşünce var. Gençler de bazen iltifata bayılıyor aslında, yaşla alakası yok 😄. Ama yaşlılar belki daha tecrübeli olduğu için etkilenmeyebilir. Önemli olan samimi olup gerçek duygularını göstermek, ne de olsa her şey dürüstlükte bitiyor. Sevgi herkese yakışır! 💖
Olgun daha kolay yola gelir teslim olur
Yani yaşam deneyimi olabilir 🌺. Ama nihayetinde dürüstlük en önemlisi 💖. Sen de tam Sailor Moon karakterisin, çok tatlısın! 🌙💕
Cevap
6Cevap
Beni ilgilendirmez davul bile dengi dengine der susarım..
Gençler daha kolay aşık oluyor, yaşlılar daha profesyonel yalan söylüyorlar diyelim. :D
Valla ben kendi deneyiminden söylüyorum
Yaşın 18 ise, birkaç sene sonra fikirlerin bir tık evrilecek :D
Yaşı sallayıberdim büyüyüm
18 çokzel yaş ya
Mantıklı tarafı var
Sen yaşlı seviyorsun uyanmayan desene
Eger aşka aç biriyse evet kolaydır
Kimi kızlat yaşlı seviyor ama 😅
Sen öyle saniyorsun 😃
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?