Yakın arkadaşıma 9. Sınıftan 10. Sınıfa kadar bir kız aşıktı ve 10. Sınıfın ortalarında başka bir okula geçti ve benim arkadaşıma gelip kendisi ile gelmesini istedi. Arkadaşım ona pek yüz vermediğinden dolayı tabiki kabul etmedi. 11. Sınıfın başlarında bu kızdan hoşlanmaya başladı çünkü hâlâ instagram dan konuşuyorlardı. Sonrasında bir arkadaşımızın o okula geçmesi ile beraber bende geçtim ve hâliyle arkadaşımda geçti. Bu kızla aynı sınıftaydık ve kız çok değişmişti (ya da biz öyle düşündük) . Artık arkadaşımla konuşmuyordu. Arkadaşım kendisini o kadar bu konuda yordu ki... Her gece telefonda görüşmemizde veya dışarda buluşmamızda; "Biraz daha ondan bahsedelim ya" ya da "Ya kzn, düşünsene biz şöyleyiz..." gibi. Birçok muhabbet geçiyordu. Bunu durdurmak istemedim çünkü arkadaşım mutluydu ve ne hattime zaten? Aslında bu kızı en başta zaten sevmiyordu ama birbirleriyle sürekli konuşmalarından dolayı onun sürekli aklına sokuyordum; "Sürekli benim sevgilim hakkında konuşuyoruz. Neden şu konuştuğun kızla neler olduğunu anlatmıyorsun?" Benim hatamdı, bu konuda ki benim en büyük ve en pişman olduğum hatamdı. Kendimden sırf bu yüzden nefret ediyorum. Bir gün başka bir arkadaşımızdan kızın sevgilisi olduğunu öğrendik, bu konu hakkında fazla konuşmadım ama arkadaşıma hâlâ "yalandır knk" falan gibisinden umut veriyordum... Tekrar hata yaptım! Sonra gerçekten bir sevgilisi olduğunu ve onunla ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendik. Arkadaşım yıkıldı ama onu neşelendirmek için herşeyi yaptım (Herşeyi elime yüzüme bulaştırdım) kendime onun yakın arkadaşıyım diye hitap ediyorum ama bunun için değmem. Ama en büyük darbe sevdiği kızdan geldi.
Onu teselli etti. Evet, onu sadece teselli etti. Arkadaşım ona "Bir kızdan ayrıldım" gibi absürt bir şekilde hissettiği şeyleri acı bir şekilde anlatmıştı ama kız, sanırım üstü kapalı olan bu konuşmada ne demek istediğini anladı ve onu teselli etti. "Evet biliyorum üzülüyorsun ama artık sevdiğim bir çocuk var ve herkes kendi yolunu bulmalı, sende bulmalısın." Kız onun ne demek istediğini anladı ve beni alakadar etmeyen uzun bir sohbet ettiler. Ve arkadaşım beni hayatımda ilk defa ağlayarak aradı. Bu kız onu teselli etmeyip, belkide onu şutlasaydı veya daha fazla kötü söz sıralasaydı arkadaşım bu kadar kötü hissetmeyecekti. Ama şimdi ben böyle bir meleği mi kaybettim gibi bir havaya girdi. Onu nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum, kendisi evde tek ve şu an yanına gidemiyorum.
Ne yapmam gerek, kendisine zarar vereceğinden korkuyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer