CCanım çok acıyor çok üzülüyorum kahroluyorum ölmek istiyorum bunu nasıl aşıcam süreci nasil kontrol edicem bilmiyorum yardim edin?

Sevgilimle birkaç gündür sürekli kavga ediyorduk onun için çok şey yaptim ama ne yaptin falan diyip hiçbir şey anlamıyorsun diyordu evimiz yakın gel konuşalım dedi yukarı çık ben Aşağı inemem kapıda konuşuruz dedi yukarı çıkamam dedim Bu arada öyle kötü niyetli değil biri görür yanlış anlar diye gitmek istemedim sonra aşağı indi Ayrılmak istediğini söyledi gözleri doluyordu oraya gidene kadar hiçbir şey yoktu kapısına gitmedim diye ayrılmak istedi bitsin gel vedalasalim dedim ona sarılmak istedim beni itti sonra ben gidecekken gelip bana sarıldı bu sefer ben iteledim peşimden geldi yine sarılmaya çalıştı bırakmadım ağlayarak gittim peşimden gelmedi sonra telefonda konuştuk yaptığı hareket için pişman olduğunu beni cok sevdigini söyledi bende bazi hakaretler ettim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bu yaptıkları yanına kalsın istemiyorum Ne yapmalıyım

CCanım çok acıyor çok üzülüyorum kahroluyorum ölmek istiyorum bunu nasıl aşıcam süreci nasil kontrol edicem bilmiyorum yardim edin?