Lütfen anlayan insanlar yorum yapabilir mi?

Lütfen sadece anlayanlar yorum yapsın olur mu. Evli bir erkek benimle olmuştu hatta benim ilk’im oldu bir buçuk senedir de sürüyordu psikolojim bitikti. Geçen gün kadın mesajı yakaladı beni aradı ben anlatacaktım adam beni öldürmekle tehdit etti sonra yalanladım tabi kadın yemedi. Kadın biraz da delil peşinde gibiydi. Sonra adam benimle biraz daha dengesiz dengesiz uğraştı birkaç gün ve gece 4 saat telefonda bana inkar edip alay edip sabahına gidip uzaklaştırma aldırmış hem de kadına da ulaşmamam için. Ama kadının haberi yok çünkü kararda eşine de ulaşmama şeklinde yani kadına tebliğ gitmedi bence.
Güncellemeler
1 yıl
Adam akıllı gelip görüşemedi ki bile karıdan nasıl kaçacaktı. Şimdi de şey diyor istemedim ki gelmedim o yüzden cart curt. Bak geçen gün çağırdım otele gittiğimde gel dedim gelmedi ertesi gün soruyor neden gelmedim sence diyorum korktun hahahahaha diyor gerçekten inandın mı geleceğime cidden geleceğimi mi düşündün ne korkması şu an daha rahat gelirim ama istemediğim için gelmedim dedi sonra da uzaklaştırma aldırmış işte mal mı ne
Lütfen anlayan insanlar yorum yapabilir mi?