Bunlar nişanlıymış kendi aralarında tamam mı. Hani duygusal anlamda kendi aralarinda. Ali kızı el üstunde tutmus , onu bi kizin kadinin karinin sevilebileceği en güzel şekilde sevmis ama kız elimi sallasam ellisi gibi takılıyor muş. Ali bundan ayrılmış. Kız şimdi çok pişmanmış yaptıklarından Ali ye karşı. Ali sizce buna geri döner mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tercihimi tantuniden yana kullanıyorum. Joker hakkımı kullanmak istemiyorum teşekkür ederim 🤌
maalesef sekerim elimizde doner ve kofte var sadece
O zaman tavuk döner
Hatay usulu fenadir tavuk ta.2 tam ekmek gömebilirim Şu an 🫵🏻😂
2 mi 😅😅
Acimam valla 😂🫣 ama icini alirim ben ekmegin öyle yani haha
Ahahaha iyiymiş afiyet olsun😂
Tenks tenks tenks
Dönebilir bilemeyiz. Hala seviyorsa mantığı çalismayabilir.
Bakıcaz
Aldatma falan var mı?
Sanmıyorum ali aldatmaz. Kız biraz hödük ondan dolayi ali ayrilmis
Kız aldatmış mı
Onu o kadar bilmiyorum ama her kizin en az konustugu 3 erkek vardir sjshksv 😂😂😂🫵🏻🫵🏻🫵🏻
Genelleme yanlış olmuş. Soruya gelince eğer kız aldatmadıysa garanti barışırlar uzun ya da kısa sürede onu bilemem. Ama barışacakları kesin çünkü insan kolay kolay unutamaz birini.
Valla bu tarz bir diyalog vari bisey benimde basima geldi. Bazen aldatmaktan da ote onur ve gurur kirici seyler oluyor. Affetmez affetmez. En buyuk sebebp aldatma olamayabiliyor maalesef. Aklinda olsun ayagini denk al bi ki olarak
Ki *kız
Ben olsam bende ayrılırdım ama geri de dönerdim özür dilerse
Ya uzun vadede guvenmiyorsan? Yine ayni hatalari veseni uzucu seyler yapacagina inaniyorsan ve goruyorsan?
O soruyu bende gördüm ona göre cevap vericem. Sevmiyor soğuk yaptı sonra ayrıldık seviyorum dedi özürler diledi. Sonra ne yapabilir ki vazgeçtim ben sevmiyormuşum mu diyecek? Bence sıkıntı olmaz. Ama başka konularda guvenmiyorsam olmaz tabi. Ama insan bazen üzecegini bile bile döner.
Uzecegini bile bile dönerse bu ahmaklık ama ki 🫣 sence bu akıl isimi? Hayat bu mu?
Ali o kiza dönerse slktir ztn mümkünse önüne baksin , bu dönemde öyle erkek zor bulunur elindeki cevheri unutup elimi sallasa ellisi ne ya nerden buluyorsunuz bı tipleri büyük ihtimal defalarca da aldatmiştir
O değil de sen çok şekersin ya 😅
Havamdaysam öyle 🫵🏻😝
aliye çok üzüldüm ona ulaşabiliyormuyuz
krizi fırsata çevirdi 😂😂😂
Atayim linki kizdan iste 😂😂😂🫵🏻🫵🏻🫵🏻
Arkadaşlar sizce artık beni sever mi? Çok üzgünüm yaptıklarım için😔 kendisi nişanlım? ↗
ali kıza ben seni hala unutamadım demiş yalnız döner bu çocuk
üzülme be sjdj
hskalsjf
Ali dönerse bisey derdim de neyse 😂😂 burasi kizlar clubune dondu kaldirmaz gorusum haha
Ali o kadar m*l değilsindir herhalde
Bence Ali başkasını sevsin
Aciktim
Makarna yapcam birazdan da ne alaka 😂🫵🏻
Çağır yesin iki lokma
Döner kofte istee xkwlsldmd
Heeeee tamam tamaaaaaam 🫵🏻😂
Bana da söyle knk 😂
Ben makarna yemem shshshshd
@GriGndl ganga sen niye girdin araya gri yaptin kariyla mihabbetmizi ki 😂😂😂😂
Yok sana makarna mk bi tane ton baligi konservem , az garnitur , az mantar ve kapya biberim var maalesef. Ptesi gel sen 😂😂😂
Tamam kanka al karıyı senin olsun döner köfte istiyor ama haberin olsun djdjdhd
@GriGndl fakirim ben kusura bakmasin en fazla donercinin onunden geceriz 😂😂🫵🏻🫵🏻🫵🏻 lan o degilde bi espiri geldi aklima sjshksg liseli muhabbeti tabi bu 😂😂😂
Kiz la cocuk el ele geziyormus sjhks bunlar donercinin onunden gecmisler. Kiz demski askim ne guzel doner koktu duki 😂😂 cocukta demiski hadi o zaman bidaha onunden gecelim.
Ogrenci fakirligi iste 🥲🥲🥲 canlarim ya sahit olsam onlara donerciyi kapatirim hahahaha
Komikmiş lan sjsjsjs 😂😂😂😂
Öf sizsiniz kari ve hic de komik degildi 🤦🏻♀️hem ben makarna da döner de köfte de yiyemem diyetteyim 😭😭 salata kafii
Kesin 1 kg fazlan var diyettesin 😂😂😂
Sarımsaklı pankek yersen diyete girersin tâbi ehehe
Dönmez
Bende dönmez diyorum ama dönerbilir de 😂 başım döndü
Dönmeyebilir