gördüğüm kadarı ile baya çok bu durumu yaşayanlar siz yaşadınız mı
not ben yaşamadım soru sadece
gördüğüm kadarı ile baya çok bu durumu yaşayanlar siz yaşadınız mı
not ben yaşamadım soru sadece
Yaşamadım ama yıllar önce çok sevdiğim bir oyunu ekipteki üyelerden birisinin benden hoşlanması üzereni bırakmıştım ilk 10 da yer alırdık hep ittifak olarak 18 kişinin 13 tanesi kızdı ve asla saygısızlık olmaz seviye yüksekti nitekim o kız itiraf edince evli olduğunu sonradan deyince ekibi dağıttım dedim evlisin hoşlanma olabilir ama yanlış bu normal sohbet muhabbet arkadaşlık oyun neyse de bu olmaz.
Üstelik çocuğum olmasa bir dakika durmam sana kaçardım dedi ondan sonra sinir oldum zaten bıraktım her şeyi.
Cevap
11Cevap
Hayır ben karaktersiz değilim.. evlilerle işim olmaz
Benim oldu fakat bilmiyordum öğrenince ayrıldım şu an olsa belki eskisi kadar ters bakmayabilirim olaya
Oldu böyle birkaç deneyimim. Ama detaylara giremem.
Yaşadım. Çok heyecanlı ve güzeldi. Kocasını da seviyordu beni de. Bir gün ben bir gün ondaydı. Kocası öğrenince görüşmeyi kestik.
İzmirden 38 yaşında bi ev hanımıydı. Ben üniversitedeydim. 19 yaşındaydım ve kuryeydim. Her gelişimde samimileştik bi yerden sonra irtibat kurduk. Sohnet ilerleyince daha da samimi konuştuk. Çocukları 2 taneydi ve ilkokuldalardı. Kocası çocukların gürültüsünden çok eve gelmezmiş ve ilgi göstermezmiş. Çocukları öbür odaya yollardı beni yatak odasına alır cenneti yaşatırdı. Yemekler yapardı. Karım olmuştu. Sonra kocası benim kullanılmış kondomlarımı bulunca kadın bana yazdı ve ben bi daha gitmedim.
Çocuklar gelmiyordu telefonumu veriyodum ellerine. Alıyodum annelerini. İyi ticaretti.
O yaşta bana da her hafta iki üç kere abur cubur ve telefon getiren biri olsa bende söylemem.
Bunun gibi o kadar çok kişi varki. İnanmayanlara gülüyorum sadece. Hayatın gerçeklerinden kaçmak kolaydır.
Bir kişiyle oldu
Bo kere gorustum ogrenince direk kactim.
Öyle karaktersiz değilim
2 nişanlı, 2 evli
1 kez oldu
Oldu bişekilde
Ailemden yaşayan oldu
Oldu
Cevabı yazdım sana
Ayıp be
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?