Erkek arkadaşım kıymetimi bilmiyor mu?

Beni kaybetmekten korkmuyor gibi hissediyorum bazen. Şu anda onunla yaşıyorum, onun için başka bir ülkeye geldim çünkü kendisi davet etti. Tartıştığımızda beni evden kovdu birkaç kez. Ya da aptal olduğumu falan söyledi. Sonra da pişman olup sempatik davranıp gönlümü almaya çalışıyor. Ama doğru düzgün özür bile dilemiyor. Bir keresinde saçma sapan bir yanlış anlaşılma yüzünden beni insanların içinde rezil etti, evden kovdu, ertesi günde beni işteyken arayıp telefonda özür diledi, ama affetmezsen de benim yapabileceğim bir şeyim yok ama gitmeni gerçekten istemiyorum dedi. Ama benzer şeyleri yine yaptı. Beraber olduğu en güzel hatta tek güzel kızım, benden daha iyisini de asla bulamaz. Kaybetmekten ödü kopması lazım. Kendisine de söyledim bunu. Eski sevgilisine karşı kısıtlayıcı bir insanmış, demek ki kaybetmekten korkmuş, kaldı ki kız çingeneye benziyor. Bana seni zorla tutamam diyor. Mesele zorla tutması değil zaten, ama gitmeye teşvik etmesi. Ama işler ciddiye binince, tamam gidiyorum diyince de bu kez kendi öfkesini geride bırakıp kibar davranmaya başlıyor. O gün benim sevdiğim yemekleri yapıyor. Ama yine de kızıyorum eski sevgililerine çirkin olmalarına rağmen belki de onları bile kaybetmekten daha çok korktu. Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Üstelik ondan 7 yaş daha gencim ve ne beni kadar nazik, ne güzel, ne de sakin birini bulabilir.

Erkek arkadaşım kıymetimi bilmiyor mu?