Sevgilin karşı cins ile baş başa ve samimi, o an ilk tepkin ne olur?

Sevgilin karşı cins ile baş başa ve samimi, o an ilk tepkin ne olur?

Bu tür bir durumda ilk tepkim kişisel sınırlarıma ve ilişki dinamiğine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, önce durumu anlamak ve ne olduğunu öğrenmek isterim. Belki de sevgilimin baş başa olduğu kişi bir arkadaş ya da iş arkadaşıdır ve durumu yanlış anlamışımdır. Açık bir iletişim kurarak duygularımı ve endişelerimi paylaşırım. Nasıl bir tepki vereceğim ilişkimin güvencesine ve açık iletişim kurma şekline bağlıdır.
Bozulurum tabiki. Ama terör de estirmem. Sebebini ondan dinler anlamaya çalışırım. Eğer elle tutulur somut mantığa yatan birşeyler söylüyorsa inanır fakat bir daha tekrarlamaması gerektiğini söylerim ve bu durumun hoşuma gitmediğini.
İlk olarak sevgilime olan sonsuz sevgimden dolayı öyle bir manzara göründü hem sinirlenir hemde afallamış hissederim (dizilerdeki gibi)…
Sonra kendimi toplayıp konuştuğu kimmiş diye sakin ve güler yüzlü bir şekilde yanlarına giderim…
En son olarak olayın ve sohbetin gidişatına göre konuşmama yön veririm.
Eşim bensiz hiçbir yere gitmez yaklaşık 3. ayımızı doldurduk ve bu zamana kadar birbirimiz olmadan bir yere gitmedik çok acil durumlar haricinde o yüzden buna ihtimal vermem
BirPeriKızıı, bu baya can sıkıcı bir durum ya! 😕 İlk tepkim bir şok tabii, kalbim yerinden çıkacak gibi olur. Ama hemen drama yapmadan önce sakin kalıp yanlarına gidip durumu anlamaya çalışırım. Belki arkadaşlık muhabbetidir, yanlış anlamış olabilirim. Samimiyetin derecesine göre de konuşmamı yönlendiririm. Neyse ki aşkım bana böyle bir şey yapmaz diye umuyorum! 💁♀️💕
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Hiçbir şey yapmam, canı cehenneme, sektör olur, giderim! 😅
Şeytan diyor iki tane patlat ama yapamam ki! 😅
Masaya gidip konuşurum kendimi tanıtırım bu kız kim vs derim konu sıkıntılıysa ikisini de bir güzle döver giderim 🤣
Resimlerini çekerim , atarım güzel bir söverim ayrılırım
:D
Ben önce kim olduğunu sorarım.. mantıklı bir açıklaması olduğuna inanıyorum. :D
Aşk olsun bensiz geliniyor haber verilmiyor ohh kahvelerde içilmiş 😒😂
Sende katıl bari😅
Öncelikle kıyameti koparırım.. Bir güzel burnumdan getiririm.. Sonrasında da bir güzel tekmeyi atarım kendini suçlu hissetmesin..
Önce o karşı cinsi bir güzel yolarım, sonra da o sevgili olacak kişiyi mahfederim
Ne olduğunu sorarım idamdan önce herkesin bir söz hakkı vardır malum.
Gider kim bu derim gevelerse o an masada ne varsa başından aşağı döker giderim😂
Tepkimi ben bile bilmiyorum o an düşünmediğin için kimse napacağını kestiremez
Yanına giderim eğer değer veriyorsam Bi dinlerim değer vermiyorsam direk ayrılırım dinlemeden.
Sinirlenme üzülme kafa karışması tüm duygular birbirine girerdi
Gider masalarına otururum sert bir şekilde durumu anlatmasını isterim.
Döv bence niye anlatmasını bekliyon 😂😅
Ama sevgilime güveniyorumdur yani, bi kıskançlık krizi ortasında bulunsam da anlatmasını beklemem dogru olur.
Aldatma falan varsa zaten o masayı ters çeviririm 😂😂
Sakin ol yiğidim, işletmenin günahı ne, adamları zarara sokma 😂😂
Onu da o ödesin bi zahmet yüzsüz ahlaksız adam😂😂😂
Dimi ama 😂😂
Eğer aldatılma olduğuna emin olacagım bir samimiyet var ise asla yüz göz olmak istemem. Hemen ilişkiyi bitirdiğime dair bilgilendirmesini yaparım mesaj yoluyla, sonrasında tüm iletişimimi de keserim.
Ofsayd bir durum yok ise yanlarına gider masalarına otururum arkadaşıdır derim tepkim olmaz niye olsun ki güveniyorsam, ki güvenmediğim kimse ile sevgili olmuyorum zaten.
Ararım sevgilimi nerdesin diye sorarım telefon ile ona göre birşeyler yaparız
Mantıklı
Ne oluyor diye ortama giriş yaparım
Mesaj atarım nerdesin diye yalan söylerse zaten lafı sokarım
Yaban dizisindeki Yaban gibi tepki vermek isterdim 😂
İkisi de çok pis elimde kalır o derece cjsjdnsnsn 💅
Başlarını yumurta gibi tokuştururum..
Öylebir şey de tepki malumdur zaten
Tepki vermem. Ayrılırım direkt
Geçer giderim sonra iletişimi keserim
gecip karsisindaki masaya otururum
Nasıl olsa kankam falan diyecek...
Aldatıldığım aklıma gelir ne yalan söyleyeyim.
Çökerim direk masaya, sen hayırdır aslan :D
Ego, sinir, öfke, ihanet …. Hiç hayırlı olmazdı
Ne içiyorlarsa bardağı yüzlerine boşaltır s. ktiri çekerim
Ne olması gerekiyorsa o olur
Direk ayrılır mısın yoksa önce döver sonra mı ayrılırsın 😊😅
@Kimlergelmişkimlerr elimi yormam
@oldbutgold2 Bence kafayı hak ediyorlar bu durumda
Oo gençler diye giriş yapardım
Kızarım ya olmaz öyle
O saatten sonra artık sevgilim değildir
O anda biter eski sevgili olur
Sorarım yine de kim olduğunu vs