Off bıktım yardım akıl verin?

eşimin 3 senedir bitmek bilmeyen bir kavgası var benimle bıktım artık düzelmiyor en son kide bı musterımle telefonda mesajları gordu önce iş sonra musterı bana gülüşünüz güzel dedi bende yazmayın bana dedim tersledim ve eşim gordu sen beni aldatıyormuşsun diye tuttu kolumdan goturdu babama kızınız beni aldatıyor dedi kırın ağzını burnunu dedi babamda bosanın dedi o zaman Boyle dusunuyprsan dedi güvenmiyorsun sen dedi ben aldatacak biri degılım aldatmadım da neyse babam işte gönderdi asımı eşim 2 saat sonra taksiye bın gel dedi ya dedim dalga mı gecıyorsun bugun dıyor ya gelırsın ya zararlı çıkarsın bende sana inanmıyorum babama ve anneme yüzümü düşürdün artık gelmiyorum bitti dedim doğru bir karar mı verdim bittim artık bıktım ben pnun parasızlığında da yanındaydım çalıştım cabaladım ama Boyle bir leke caldı suratıma sımdıde gel dıyor babam da namus bu kızım iftira attı mesajda kotu bişey yok sen terslemıssış dedi gidersen ben senı silerim ayrıl sundan artık dedi doğru bir karar mı

Güncellemeler
1 yıl
aynı zamanda 2 çeyrek altın vardı bende sürekli her kavgada ver onları gıt babanın evine derdi bende gıtıtm bozdurdum onları dedim bu beni kovar bende eve veriyorum para kendime bakıyorum çalışıp ben bunları yedırmıyım bari aldım parasını yerine sahte koydum ogrenmıs senı oldurucem dıyor 2 çeyrek altın yüzünden ruh hastası ya bıktım artık benim altınlarım sonuçta hata mı sizce bu
Off bıktım yardım akıl verin?