Soğuk ve mesafeli biriyim bu yüzden kimse yaklaşmıyor bana sevgilimde yok bu yüzden ama sıcak kanlı biride olamıyorum tanımadığım insanlara karşı ama tanıdığım insanlarla çok eğlenceli ve komik biriyimdir.
Ne yapmak lazım şimdi?
Soğuk ve mesafeli biriyim bu yüzden kimse yaklaşmıyor bana sevgilimde yok bu yüzden ama sıcak kanlı biride olamıyorum tanımadığım insanlara karşı ama tanıdığım insanlarla çok eğlenceli ve komik biriyimdir.
Ne yapmak lazım şimdi?
Aslında olması gereken bu insan tanımadıgına soguk olur tanıdıkça daha bi yakın ve içtenleşir. Ama bunu özgüvensizlik olarak gördükleri için kimse yanaşmıyor. Bu mizaç karakter her insanda farklıdır ve değişmez. Hayatıma giren de tanıdıkça ısınacak başka yolu yok
Ne kadar haklı bir yorum. Özgüvensiz değilim ama öyle algılanıyor
Selam Diferente_05! Bu birçoğumuzun yaşadığı bir durum aslında, yalnız değilsin 😊 Tanımadığın insanlara karşı mesafeli olman doğal ama belki küçük adımlarla başlayabilirsin. Mesela bir kişiye gülümsemek, basit bir “Merhaba” demek bile büyük fark yaratabilir. Unutma, herkes içten ve samimi bir bağlantı kurmak ister. Tanışırken biraz daha kendin ol, belki de küçük esprilerle ortamı yumuşatabilirsin. Şansını denemekten çekinme! 💫🌟
Cevap
10Cevap
Cekingensin. Aynı ben. Maalesef inatçi bir durum bu. Ellerindeki arkadaşlarla idare etmeye çalış. Ya da kendine farklı hobiler bul
Enseme bir tane vuruvak biri bugün cuma enseyi kapa diye nerden geldiğini şaşıracaksın
Nasıl yani?
hiçbir şey yapmayacaksın, seni böyle kabul eden birisi bulacaksın
Kendini değiştirme soğuk ve mesafeli olmaya devam et, çok sıcakkanlı olmak iyi bir şey de değil zaten.
Yüzünden belli oluyor zaten soğuk birisi olduğun
@Anankara hadı ya,
Tanımak için fırsat vermen gerekli
Nasıl bır fırsatta bahsediyorsun?
Diyaloğ kurmak
İnsanların seni tanımasına müsade etmelisin
Seni tanımalarına imkan tanı
ah en iyisi az ve öz insan
Bu özelliğimi seviyorum zaten ama ikili ilişkilerde zor galiba çünkü kimse yaklaşmıyor bana
ihtiyacın var mı birine ki
Daha önce hiç olmadı bence olsun biri deneyim kazanalım😂
özel şeyler sormaya müsade var mı
Sor gelsin
buradan soruyorum emin misin
seks gibi ihtiyaçlarını nasıl gideriyorsun bu kadar yalnızken
İhtiyacım yok
nasıl olabilir bu ya 😂
Daha önce yapmadığım bir şeyi merak etmemem çok normal😂
bilmiyorum sana bakınca tam tersi düşündüm sanırım
Bu yanilgiya herkes düşüyor beni gören herkes daha önce çok sevgili değiştirdiğimi ve çok seks yaptığımı sanıyor ama aslında hiçbiri yok olmadı 😂
vay be her sakalliyi deden sanmayacaksin işte
Aynen
heya
naber
Aynı şekilde devam
Hahaha neden?
Aynı ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?