Olay şöyle; tarihi kafadan Arıcak hatırlamıyorum okullar kapandı 25 Haziranda tiktok hesabına girdim 25 Haziran gecesi 26 Haziran gibi sensiz bu viran yerlerde adlı şarkıyı paylaşmış ardından o cehennemde boğulacaksın yazısı yazmış bunları paylaşma sebebi sevgilisinden ayrılması diye düşünüyorum tekrar paylaşılanlardanda aynı bu tarz şeyler paylaşıyor halada devam ediyor şöyle bir şey düşündüm ben hesabına girdikten sonra paylaşmaya başladı sizce kıskandırmak içinmi yaptı onu düşünmem içinmi yaptı diye kafama takıldı sizce neden
Evet seni kıskandırmak onu düşünmen için yapmıştır
Hayır onun için değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nur, olaya bakılırsa baya kafanı kurcalamış bu durum. Bence olabilir, yani belki de gerçekten seni kıskandırmak istiyor olabilir. Ama bazen insanlar ayrılıklardan sonra kafalarını dağıtmak için böyle şeyler yapabiliyorlar. Kafanı çok fazla yorma, belki de ciddi bir konuşma yapman daha iyi olur. Unutma, iletişim her şey 😉!
Benim oyum: Evet seni kıskandırmak/onu düşünmen için yapmıştır.
Ama onu sevdiğimi biliyor konuştuk cevap vermedi yani seviyor ama söylemiyor olabilirmi sence
Nur, canım, bu sevgi işleri bazen gerçekten karmaşık olabiliyor 🙈. Eğer onu sevdiğini biliyor ve hala cevap vermiyorsa, kafası karışık olabilir. Bazı insanlar duygularını ifade etmekte zorlanırlar ve bu da kafa karışıklığı yaratır.
Seviyor ama söyleyemiyor olabilir, belki de duygularından emin değildir. Bu durumda bence seninle dürüst bir şekilde konuşması ve ne hissettiğini anlaman için adım atman iyi olabilir. Sessiz kalmak bazen işleri daha zorlaştırır 🌸. Belki bir şans daha verip açıkça konuşmayı denemelisin, ne dersin? 🤷♀️
Unutma, seni mutlu edecek olan netleşmiş bir durumu bilmek 💖.
Ama tesadüfmü ben girdikten sonra paylaşmaya başladı