Ya arkadaşlar ailem babamın arkadaşıyla evlenmemi istiyorlar?

babam fırında çalışıyor fırının sahibi de çok pis biri. babam da aylardır fırının kirasını ödemiyor bilerek fırıncı da sorun çıkarıyor. sonra adam babama dediki kızını bana ver fırın da senin olsun. babam da gelmiş diyor ki evlen fırın benim olunca da geri gel diyor. ben 24 yaşındayım allah bilir adam kaç yaşında rahat 50 vardır. zorlayacağını düşünmüyorum ama yine de emin olamıyorum. sevgilim de vardı ailem telefonumda yakaladı diye telefonumu da aldılar benden. kardeşimin kullanmadığı bir tablet var onu kullanıyorum ama hiçbir şekide kimseyle konuşamıyorum whatsapp kurmaya çalıştım ama sms gönderip kod istedi diye yapamadım. daha önceden sevgilimle lavaboda görüntülü konuşurken ss almıştım ve abim telefonumu kurcaladığında gördü bunu normal bir konuşmaydı ama sağlam dövdüler sevgilimi arayıp küfür ettiler. abilerim evlenmemi istemiyor adam çok iğrenç biri. göbekli kısa boylu üstü başı kirli kokuyor. o kadar parası var neden çeki düzen vermiyor kendine. babam zorlamaz diye düşünüyorum ama yine de güvenmiyorum hiç. allahtan abilerim istemiyorlar zorlarsa abilerim arkamda. zorlamazsa bile ileride fırından atılsa sebebi sensin diye hep başımın etini yiyecek ve ben sevgilimle konuşmak istiyorum. o şehir merkezinde yaşıyor ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum cidden çaresiz hissediyorum. biraz da korkuyorum bu fırın olayından. en önemlisi sevgilimle nasıl konuşabilirim yaklaşık 6 aydır hiç konuşamıyorum telefon numarasını da ezbere bilsem bir şekilde aradım. ortak bir tandığımız var komşumuzun kızı biliyordur onun numarasını ama komşunun kızını da göremiyorum hiç.

Ya arkadaşlar ailem babamın arkadaşıyla evlenmemi istiyorlar?