Güncellemeler
1 yıl
işin komiği bana uzak mesafe diyip eşiyle de uzak mesafe evlendi asdgajda
seneler önce biriyle flörtleşiyordum. uzak mesafedeydik yaklaşık 1 sene konuştuk ve 2 defa anca görüştük sonra ciddiyet istedim kaçtı benden uzaklığı bahane etti önce sonra ben sevgililik evlilik durumlarına uzağım şöyle böyle şeyler yaşadım vs vs palavralar sıktı ve bitirdikten 6 ay sonra başkasıyla yüzük taktı şerefsiz ashgaj. herneyse arkadaşlar seneler oldu dediğim gibi ama benim anlamadığım şimdi evli olmasına rağmen benim attığım storylere bakıyor. asla iletişim kurmam o da kurarsa cevap vermem. ama hem seneler olmuş hem de evli ve benim profilime girip bakma sebebi nedir yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yoklukta kalmıştır engel at geç
ozel yasadıgınız bırsey oldu mu
olmuştu evet ki zaten eskiden beri tanıdığım biriydi ama bu son durumdan sonra kendisi dönüp arkasını gitti ben bidaha da konuşmadım sonra 6 ay sonra da başkasıyla evlendi. onunla da konuşuyormuş ya da sevgiliymiş demek.
Peki ozel hissettiremedinmi onu
Yani ilkinmiydi
Aksine hayatımda olsun istedim bi kadın bunu istiyorsa gerçekten bi duygusu vardır ki istiyordur. bu durumdan kendisi kaçtı asıl ben onun için özel değilmişim onu gördüm. ki artık bu durum için geçti gitti evli barklı adam bana tercih ettiği hayatı yaşasın umrum değil de yaptığı çok karaktersizce. profilinde eşi var kalkıp eski flörtünün profiline bakıyor..
ozelın ne oldu
Aklında olabilirsin