Sevgilimle kaçmayı düşünüyoruz?

Öncelikle merhaba başlığı görüp yargılamayın lütfen. 4 senelik bir ilişkim var ve uzak mesafe neyse konuya gireyim Sevgilimle kaçmayı düşünüyoruz. Aslında böyle bir şey yoktu aklımızda başka planlarımız vardı ama maalesef olmadı ben üniversite kazanarak onun olduğu şehire gidecektim ama yerlesemedim. 1 sene daha bekle sinava çalış dersiniz ama maalesef öyle bir lüksüm yok ailem de çocuğu istemiyor babasından dolayı ve yaşımın küçük olmasından dolayı artık aile evinde de kalıp ders çalışamam çünkü ailem esnaf ve işi benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar ve baba evinde pek de iyi şeyler yaşamadım bir an önce gitmek istiyorum abilerim tarafından küçükken tacize uğradım ailemin bundan haberi yok annemin kuzeni tarafından da tacize uğradım ve ailem bu olayı biliyor ve hiç birsey yapmadılar. Okumayı bir meslek sahibi olmayı çok isterdim hala da çok istiyorum ama benim 1 sene daha dayanacak gücüm yok 1 sene daha Sevgilimle uzak mesafe yaşayamam ya ailemi secicem ya da sevgilimi kafam çok karışık. Yağmurdan kaçıp doluya da yakalanmak da istemiyorum. Sevgilim çok iyi biri ama yinede ileride ne olur bilemiyorum ki sevgilim gel kaçalım ben seni okuturum dedi yaparda. Adam akıllı bir ailem yok çok şeyi içimde biriktiriyorum çok acılar çektim hala da devam ediyor. Babam annemi aldatıyor. Abilerim taciz etti beni annem desem her allahin günü kavga kafayı yemek üzereyim üniversite kazanırım diye düşündüm ama olmadı tek çarem kaçmak siz olsaydınız napardiniz lütfen akıl verin cevaplarınızı ciddiye alicam.
Sevgilimle kaçmayı düşünüyoruz?