Sevgilisi yoksa adayım ben. Kendisine bakarım hee hafta 10 bin TL harçlık veririm o derece
0
18 Yorumla
Soran
1 yıl
Bi tane çocukla konuşuyor çocuk davarın teki kiza ne hediye aliyor ne bişey diyorum başkalarıyla konus birak bunu diyo yok öyle iki üç kişiyle konuşmam bana yakismaz
Bak bahsettiğin kriterde birini sorumu daha önce gördün mü bilmiyorum ben yazdım zaten öyle birine denk gelmedim. Ben seçici biriyim bu konuda fiziksel özellikleri tam istediğim gibi biri. Ben onu hayatima alırsam el üstünde tutarım para sorun değil ya. Arabam var onda kalsın o derece yani maddi sorunum yok. Yeterki içime sinen birisi olsun
Hesabım 10 gün önce çalındı. avukata verdim. Oynadığım bir mobil oyun var onunla beraber hem mailim hemde tüm hesaplarım çalındı. Hatta ksyi sıf o soruyu sormak için açmıştım hesabım çalındı diye. Her neyse konumuz bu değil bende bir fake hesap olcakti ordan yazsam cevap vermez mi acaba. ya da yokmu bı tekegram snap felan
Hadi ya eee nasıl yapcaz şimdi aklıma soktun kızı. Nasıl bı güven istiyor çalıştığım şirkete kadar bilgilerimi atarım ona özelden. Ben bölge sorumlusuyum boş biri değilim yani. Simdi bundan bahsetsem hava atıyor dicek. Baya ünlü bir şirketin bölge sorumlusuyum kendi bayiliğim isyerim var benim ulu orta yazdircaksin bana bak 😂
Gayet iyi, Kendini nasıl hissediyor önemli olan orası, bana göre iyi olan başkasının çokda istemediği biri olabilir, ama ona en güzel tavsiye kendi ile barışık olması ve bir başkası için değil kendi için bir şeyler yapması 👋👋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normal bence
Sevgilisi yoksa adayım ben. Kendisine bakarım hee hafta 10 bin TL harçlık veririm o derece
Bi tane çocukla konuşuyor çocuk davarın teki kiza ne hediye aliyor ne bişey diyorum başkalarıyla konus birak bunu diyo yok öyle iki üç kişiyle konuşmam bana yakismaz
Bak bahsettiğin kriterde birini sorumu daha önce gördün mü bilmiyorum ben yazdım zaten öyle birine denk gelmedim. Ben seçici biriyim bu konuda fiziksel özellikleri tam istediğim gibi biri. Ben onu hayatima alırsam el üstünde tutarım para sorun değil ya. Arabam var onda kalsın o derece yani maddi sorunum yok. Yeterki içime sinen birisi olsun
Instagramini ver istek attirsyim sevaba girerim 😂
Hesabım 10 gün önce çalındı. avukata verdim. Oynadığım bir mobil oyun var onunla beraber hem mailim hemde tüm hesaplarım çalındı. Hatta ksyi sıf o soruyu sormak için açmıştım hesabım çalındı diye. Her neyse konumuz bu değil bende bir fake hesap olcakti ordan yazsam cevap vermez mi acaba. ya da yokmu bı tekegram snap felan
Telegram *
DC de olur
O kıza ulaştır beni 😅
Söyledim yok diyo güvenemem
Bu siteyi bile bilmiyor sadece Instagram wp kullanıyor
Hadi ya eee nasıl yapcaz şimdi aklıma soktun kızı. Nasıl bı güven istiyor çalıştığım şirkete kadar bilgilerimi atarım ona özelden. Ben bölge sorumlusuyum boş biri değilim yani. Simdi bundan bahsetsem hava atıyor dicek. Baya ünlü bir şirketin bölge sorumlusuyum kendi bayiliğim isyerim var benim ulu orta yazdircaksin bana bak 😂
Tamam işte instasini ver ben eklim
Diyo ki kanka kandırırlar burdan insanları tanımıyorum korkarım öyle gece gece başıma iş açma diyo 😂
Fakeden atarsan kabul etmez ki anlıyor fake hesabı oyle canım değil akıllı
Ya sacmalama lütfen konuscaz sadece birbirimizi tanitcaz fake felan değilim ben profildeki neyse o
Instagram fake hesabim var dedin ya onu diyorum
Orjinal hesabımı avukata verdiğim evrakları hepsini gösteririm sorun yokki.
Çalınan hesabını yaz baksın
Bakamaz ki şikayetçi oldugumuz için hesap askıda. Ama açılcak yani kısa sürede. Kendisinde fake bir hesap yokmu ordan konuşalım önce
Göğüsler de dolgun olmalı o zaman süper olur 😉
Vücut ölçüleri kaç? Kaç beden giyiyor? Bunlar önemli
siyah saçlıysa elenir o vücuda.
ayrıca minyon. anca kombin güzeli olur ama güzeller güzeli olmaz.
elendi.
Kankam afeti devran mı
Bi de kendini beğenmez güzelsin diyorum anlamiyor
Kafa yok ne yapacan
Hahaha
Duruma bakılırsa öyle
Ay gibi teni var saçı kaşı siyah diyorum bu bile dikkat çeker mal işte anlamiyor diyo ne alaka
Sordun mu kanka sen küçükken kafa üstümü düştün diye
Düşmedim diyo 😂
Düştüyse kafa gidince hafıza gitmiştir inanma😂
Bence de gözünü açamıyorum korkuyorum ayının birine varacak 😂
Bu işin sonu o bir hanzoya
Sen ciddi misin ya gece gece trol geçiyon sankş
Ne için ciddi miyim
Bu kadar güzel ve bu kadar nato kafa biri olabilir mi ya
Napsin kız demek ki kimse iltifat etmemis
Bu olabilr mi ya
Dovucem onu birazdan aklı başına gelir
Olanda gitmesin
Bi de şok olacaksın uzun boylu erkek sevmiyor
175 iyi diyo
Yok artık ya😂
Geçen bi çocukla kafeye gitmişler bin tl hesap gelmis çocuk ödemiş nu demiş fazla geldi hesap çocuğa 500 tl atmış ve
🙄🙄🙄
Negatif düşünüyor ondan hep
Eyvah çekilmez
Boyu kısa biraz
Topuklu giysin
Kurtarır o zamsn
Kankan da okuyormu cevabı 😂
Evet 😂
İkizler misin 😂
Hayır
Kankan nasıl erkeklerden hoşlanıyor onuda yazsaydın da herkes salça olmasaydı 😂😂
Özellikleri güzel mi onu söyle
Yaşı kaç kankinin 😂
24 yaşında
Gayet iyi, Kendini nasıl hissediyor önemli olan orası, bana göre iyi olan başkasının çokda istemediği biri olabilir, ama ona en güzel tavsiye kendi ile barışık olması ve bir başkası için değil kendi için bir şeyler yapması 👋👋
Teşekkür ediyor
Hadi kendinide yaz senide oylayalım 😂😂
Ben kiloluyum ya nişanliyim bi de beni karıştırmayin 😂
Kankimde nişanlanacak bir aday mı arıyor
Yok
O ne istiyor?
Gelsin hemen isteyelim
Biraz kısa ve zayıf ama güzeldir bence
Nasıl bir kankaymış o be 😄
Seksiymiş kankan 😅
Gece gece erkekleri bitirme operasyonu mu bu?
Eee nabalım şimdi kankana
Tenden kaybetti esmer hastasıyım
Senin yaşın var zaten sana bakmaz kanki
Bakmasn zaten beyaz ten çok itici ellesen kıpkırmızı oluyo oysa esmerler Öyle mi evire çevire offff
Kısa
Senin boyun kac
184
Yaşı kaç
24 yaşında
E iyi minyon kimyon tam kucaklık
Evet zayıf diyorum yemek ye
Sonra diyo yok kanka kilo alırım çirkin olur 😂
Haklı, bu halde hatlar dolgunsa kilo almasın
gayet iyi
her şeyi yazmışsın ama fiyat bilgisi yok
Onu bana veeer:)
güzel fizik
Görebilir miyim acaba sorun olmazsa?
Bende 1.81 esmer 96 kilo siyah saçlı sürmeli kaş göz bıyıklı vs vs
44 ayak
İnstasını vere
Utanıyor 😂
Utanmasın veee
Bi de güzel olmasının yanında sadık Allah carpsin yoldan bi çiçek versin konuştuğu kisi ona mutlu olur pahalı seylerde hiç gözü yok
Tam benlik
iyiymiş