Gizli Üye(45 üstü)1 yılTürk kızlarının yetiştirilme tarzı bu şekilde zengin iyi bir koca ve ömür boyu rahat yaşamayı hayatlarının en önemli bir antlaşması gibi görüyorlar tüm yaşama amaçları bu kendilerini sağlam imkanları geniş zengin bir erkeğe yaslamak sonra yaşadığı lüks hayatı başkalarının gözüne sokmak
023 Yorumla- 1 yıl
Her kızı denemeseydin dayı
Soran1 yılEvet yani böyle imkanım olsa bende aynı şeyi yaparım gayet mantıklı
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Rusya'da yaşadım Rusları bana anlatma çıktığım kız çocuk doktoru ve 3 dil biliyordu orada herkes en azından iki dil biliyor ve hepsinin elle tutulur bir mesleği var bizde tabiki arada istisnalar çok az olsa vardır ama okuyup çalışıp kendi ayakları üzerinde kendi maddi özgürlüklerini kazanarak durmak yerine bir erkeğe kendini yaslamak alışkanlık haline gelmiş bur düğün masrafı bir erkeğe yarım milyona patlıyor aşağı yukarı
- 1 yıl
Önüne gelen Rusya'da yaşıyor sallama. Rusya'da Rus kadınlarında estetik yaptırıp zengin koca kovalamak popülerdir. bir şey bilmiyorsun hayallerinde Rusya'da yaşayıp kafandaki iyi profili yansıtıyorsun. Yazdığının çoğunu kızlar yapıyor türk kızları kendi ayakları üzerinde duruyor. Tembel türk erkeklerini ise anneleri yetistirmiyor. Çalışmıyorsunuz bile çoğunuz. Evde de iş yapmazsiniz. Ne yapsın elin rusu sizin gibi hazır yiyici tembelleri. Bir donde düşün kendine bak benim neyim varda Ruslar ya da herhangi bir kadın bize niye baksın bir düşün.
- 1 yıl
Türk kızlarının çoğu çalışıp okuyor kültürlüler. Sizin gibi lise terk değiller. Erkeklerde yüksek öğretim oranı düştü. Ruslarda daha İngilizce bilmiyor ne 3 dili iyi sallıyorsun kafandan. Halkı yoksul fakir. Kendi ayakları üzerinde duruyor diyor. d hepsi estetik merkezlerine parayı döküyor güzelleşip fenomen olup zengin erkeklerin peşine düşüyor. Arda Güler'in Ronaldonun peşindeki adı çıkan kadınlar hep rus. d neden bir ABD'li, Norveçli, İzlandali, İspanyol, Latin değilde Rus kadınları? Çünkü bedenlerini satıp zengin kocayla evlenmek onların adeti. Geçen Hakkari'de bir kurtle evlendi Rus kadına dünya altın taktılar. Ruslar para nereye oraya. Öyle culsuz Türklere, kaba Saba tembel çalışmayan kültürsüz türk erkeklerine gelmezler. Ha belki fabrikatörsen şansın var. d yoksa ülkesindeki erkeklerde yatıyor sizin gibi evde onlarla evlenir.
Soran1 yılKültürlüymüş, asıl Türk kızları koca parası yeme peşinde
Soran1 yılNiye bu kadar kudurdun o zaman
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks hahaa gercekten yasadiysan sende biliyorsun ki Rus kızları trip atmaz insan seçmez hatta ne iş yaptığını bile sormaz elektrik mühendisiyim gittim otobüs fabrikası yaptım türk kızları evet okuyor kültürlü olanlar var ama sonuçta mesleğinde ilerlemek yerine hedef hep aynı
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks yalan söylüyorsun git irada yaşayan kime sorarsan Sor sana herkes aynı şeyi anlatacaktır erkekler lise terk olabilir orası tartışılır öyle değil ama sizin aradığınız sonuçta okumuş erkek değil
- 1 yıl
@Nocxks bu erkekler ciddi ciddi bütün rus kadınlarını kendilerini yatakra hazır bekliyor sanıyorlar ne kadar acınasılar bak görünce ben utanıyorum :d hepsini masum saf paray bakmıyor sanıyorlar, masum saf olmaları da umurlarında değil tek dertleri güzellik sarı saç. Türk kızlarını da kandıramıyorlar. Bunu da söyleyemediklerinden egosuz diyorlar :d
- 1 yıl
@Nocxks aşkım o hakaret etmelwri de eziklik komplekslerindem kaynaklanıyor. Yabancıları üstün varlık gibi görüyorlar. Açık türk görseler yollu derler yabancı olsa sesini çıkarmazlar gir instaya tiktoka hepsi aynı yüzme öğreten kızlara babalarının gururu yazmışlar nerdeyse çıplak olan yabancı kızın türk erkekle konuştuğu videoya bak egosuz vs demişler türk kızı öyle 10 saniyede tanışıp date yapsaydı esc derlerdi :d iki yüzlü erkekler işte çok acınası.
- 1 yıl
@nehirolabilir ne istediklerini kendileride bilmiyor ilgi açlığı var bunlarda. Ve Rusların estetik yaptırıp fantastik tipte olması bunlara çekici geliyor. Hadi ama türk erkeği zaten sadece dış görünüşe bakıyor. d mika raun gibi tiplere kadın diyen erkekler bunlar estetikli Ruslara mi tapmayacaklar. Dediğin gibi yabancıları üstün varlik gibi görüyorlar.
- 1 yıl
@Nocxks evet ben de onu diyorum. 7/24 kadınlar tipsizlere bakmıyor derler ama kendileri güzelliğe ciddi manada tapıyor. Hafif bir "kusur"u olan türk kızlarına bile hemen sallıyorlar yok burnun büyük yok kaşın kalın ypk bilmem ne kusur arayacağım diye ölüyorlar tip olmazsa da asla bakmıyorlar karaktere. Özellikle yakışıklı bir erkek asla çirkin bir kızla gezmez ama gül gibi kızların yanında görece tipi iyi olmayan erkek çoktur. 2yüzlü işte bazıları böyle. O kibar kültürlü yobaz olmayan ezik kompleksli olmayanlar karşımıza çıkar umarım
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Rus kızları konusunu açan ben değilim öncelikle onu söyleyelim siz açtınız ve örnek verdiniz olayı çevirip Türk kızlarına hakaret diyerek kalkıp hedef göstermeye çalışma ayrıca herkes Rus sevdalısı olabilir bu neden Türk kızlarına hakaret oluyor kendinizi sorgulayın neden biz değil Rus kızları
- 1 yıl
Onu size sormak lazım yabancı olduğu ve sarışın oldukları için cevap bu kadar güzelliğe tapıyoruz demiyorsunuz da egosuz diyorsunuz ahahaha
- 1 yıl
Çünkü tapiyorsunuz. Kolay lokmalar. Üstüne estetikli olup kolay lokma birde yabancı olunc tapiyorsunuz. Sorun ne Rus kadınından ne türk kızında sorun senin gibi türk erkeklerinde. @nehirolabilir dediği gibi türk kızı estetik yaptirsa plastik Rus yaptirsa doğal oluyor. Yabancı olunca bir gariplik oluyor sizde. Böyle yaptıkça daha çok türk kızlarını itersiniz.
- 1 yıl
@Nocxks bize erkek düşmanı kezban derler kendileri asıl türk kadını düşmanıdırlar. Tek istekleri yabancı olması yazarken bile utanıyorum bi insan nasıl bu kadar ezik olur yabancıları üstün görür diye. Normal övseler bir şey demicem bunlar hem tapıp hem de türk kızlarına sallıyorlar ona gülüyorum. Yabancı yapınca sprun yok türk kızı yapınca filli boya plastik vs bilmem ne. Bu tarz ez*k erkekler umarım çevremde hiç olmaz.
- 1 yıl
@nehirolabilir gerçekten rezil ötesi bir tapınma. Dünyada hiçbir ırktan erkekleri Rus kadınlarına taptiğini goremezsin. Bu rezillik bizde var bir tek. Ayrıca diğer ülkede ki erkekler malum bolgeleriyle yaşamıyor. Öyle olan yabancı erkeklerde öyle güzellik takıntısı yok. İlle de Rus olsun ille de sarışın olsun demiyorlar. Bu dış görünüş takıntısı sadece türk erkeklerinde var. Sonra da herşeyi biz yapıyoruz değer görmüyoruz diyorlar. Neden değer görsün böyle türk erkekleri? Umarım hiç denk gelmez bize bunlar. Nefret ettim.
En İyi Cevaplar
1 yılBence iki tarafında çabalaması şart sonuçta bir ilişkide iki kişi var ama şöyle bir şey var özellikle en başta erkeğin çaba sarf etmesi gerek kendisini tatmin edebilmek için bu onun doğasında var zaten eğer bunu ez geçiyorsa ilerde ego sorunu yaşar kendisini erkek gibi değil yetersiz hisseder öylece hem kendisini hem karşı tarafı pek önemsemez hatta terk eder orayı kadında onun için bir şey yapan bir erkeği ister o da ancak öyle kendisini bir kadın olarak yeterli ve güvende hisseder yani bunlar tamamen olan şeyler değiştiremeyiz zaten değiştirmek istediğimiz için çoğumuz mutsuz ve ilişkide başarısız
012 Yorumla
Soran1 yılSen erkeğin nasıl hissedeceğini nerden biliyorsun
- 1 yıl
Tecrübe ve bu konu hakkında çok araştırma yaptım
Soran1 yılBen öyle hissetmiyorum ben de erkeğim
- 1 yıl
Genelde red edersiniz benim bu dediklerimi ama eğer ya da geç bu hep böyledir genelde
Soran1 yıl28 yaşındayım daha ne olsun
- 1 yıl
Bence sen yanlış kişilere denk geldin eğer karşındaki doğru kadın olsaydı kendiliğinden çaba sarf ederdin sorgulamadan etmeden o da sana doğru gelirdi senden soğumaz kaçmaz asla
Soran1 yılBana olay mantıksız geliyor
- 1 yıl
Gerçek aşk iki insanı birbirine otomatikman bağlar ve çeker mantık ile alakası yok bu böyledir
- 1 yıl
Erkeğin en başta çaba sarfetme durumu arz talep dengesi ile alakalıdır. Düşün ki kadın nüfusunun erkeğin 2 katı olduğu bir durumda kadınlar, erkeklere ilk adımı atan taraf olmazlar mi sence? Türkiye erkekler için cinsel açlığın adeta Afrikası gibidir. O yüzden ilişkilerde arz, talep dengesi çok yüksek oranda kadınlardan Bütün bu kadın tipleri, şımarıklıkları, bencillikleri bu yüzdendir
Soran1 yılHay ağzını öpeyim ne güzel açıkladın durumu
Hayır bide doğuştan böyle falan diyorlar kafayı yersin
Soran1 yıl🍻🍻
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Feminizmin erkekleri düşürdüğü son nokta. İlişkiyi kadın ister. Sana sorumluluk bindiriyorsa ilişkide otorite sahibi olmak en doğal hakkın. İster iş hayatı olsun ister arkadaşlık ilişkilerinde olsun bu durum böyledir. Sana sorumluluklarını hatırlatması durumunda seninde onun özgürlüklerine karışabilme hakkın doğar.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet yani ne karisabiliyrouz nede sorumlulukları devrede biliyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Özellikle Türk kızları sadece istemeyi, şikayet etmeyi severler. Onlar için ilişki erkekten herşeyi isteme hakkına sahip olmaktır.
Erkeği anlama gibi bir istekleri kesinlikle olmaz. Erkek onları anlamalı, çözmeli, isteklerini karşılamalıdır.
0101 Yorumla
Soran1 yılAbi çok sinir bozucu ya sen 55 sene bu durumda nasıl idare ettin , ben 28 imde usandım , hayır bide sizin gençliğiniz de daha iyiydi yani en azından sözünü geçiyordu bir üstünlüğünüz vardı
- 1 yıl
Herkes aynı değil. Her şeyi beklemem karşıyı anlamaya çalışırım. Çaba karşılıklı olur her şey ortak.
- 1 yıl
Cok dogru imkani olan yurt disina cikmali bu kizlardan olmaz
- 1 yıl
@nicksiiisiiz gidebilirsin baybay, kıro keko başka organıyla düşünen yobaz türk erkekleri de var biz böyle diyor muyuz ama :d
- 1 yıl
@nehirolabilir kekolari seven kizlarla dolu ortalik sadece sorun kekolar mi?
- 1 yıl
Ruslardan anladıkları sarışın mavi göz, hayatında rus kız görmemiş sağdan soldan duyumlarla hareket eden, kadınlar tipsizlere bakmıyor diyip kadını kusursuz isteyen, çöp bile olsa ezik kompleksinden dolayı yabancı kız isteyen türk erkekleri ahaha tanıdık geldi mi size?
- 1 yıl
@nehirolabilir ruslari guzelligi icin degil sizin kadar egolu olmadigi icin isterim kadinlar dogal guzel ama sizdeki egonun yarisi yok
- 1 yıl
@nehirolabilir sizlerle iletisim bile kurulmuyor takmissiniz hepiniz yakisikli uzun kasli erkek kalbe bakan yok niye sevelim sizi?
- 1 yıl
@nehirolabilir bak parayi saymadim bile
- 1 yıl
@nicksiiisiiz hep anlayisli oldum boya tipe takmadım ama erkekler yine o boya tipe bakan tiplere gitti beni değersiz gördü ilgi vermeyen kim varsa ona gidiyorsunuz siz
- 1 yıl
Kadınlar tipsizlere bakmıyor dersiniz ama kadını kusursuz istersiniz yarım cm tüy olmayacak beli 10 cm olacak bilmem ne tipe o kadar çok takmışsınız ki anlatamam
- 1 yıl
@nehirolabilir valla bana deger vermedigin icin bir sey diyeniyorum ben herhangi bir x kisisi seninle tanismak istiyorum dese mesela sans vermiyorsunuz ama kizlar dese erkekler sans verir erkeklere boyle bir sey demediginize gore genelleme yapmaniz sacma yanlis kisiye gitmissin
- 1 yıl
@nehirolabilir yoo valla oyle bir dusuncem yok sadece sevsinler bakire olsunlar yeterli
- 1 yıl
@nicksiiisiiz kasada param ywtmediği için arkamdaki erkek ben marketten çıktıktan sonra arkamdan gelip o alacağım sütü vermişti, konuştuk tanıştık instagramını almıştım. Veriyoruz yani.
- 1 yıl
@nehirolabilir veriyoruz yani (yakisikli uzun boyluya)
- 1 yıl
@nicksiiisiiz çocuk benden 5 6 cm falan uzundu (boyum 154)
- 1 yıl
@nehirolabilir tamam yuzu baya iyiymis demek ki yuzude kotude deme kimse inanmaz
- 1 yıl
Madem tipe bakmıyorsunuz niye rus diye tutturuyorsunuz 2yüzlüsünüz boşuna demiyorum.
- 1 yıl
Yüzü ortalamaydı. Siz tipsiz olana bakmadığınız için size imkansız gibi geliyor anlıyorum. Manken gibi istiyoesunuz.
- 1 yıl
@nehirolabilir rus diye tutturmuyorum siz haric herkes olabilir sahsen dunya da tr kizi kadar kendini begenmis bir topluluk yok
- 1 yıl
@nicksiiisiiz bana genelleme yapma diyor kendi genellemenin alasını yapıyor
- 1 yıl
Bak senin gibi takıntılı çok türk erkeği var ama ben yine de illa yabancı demiyorum :d
- 1 yıl
@nehirolabilir tamam sen deme imkanim oldugunda yabancilara bakcam su halime zaten kimse bakmiyor manken tipim yok cunku her seyim iyi degil sizde haklisiniz esteiksiz makyajsiz dunya guzelisiniz her biriniz bu yuzden beni istememeniz normal
- 1 yıl
@nicksiiisiiz biz manken tip aramıyoruz, siz arıyorsunuz. Kadınlara gelince tipe bakıyor diyorsunuz kendinize gelince tipe bakıyorsunuz diyince kuduruyorsunuz. Bizden 50 kat fazla tipe bakıyorsunuz. Bir tane pek güzel olmayan veya kilolu bi kadın görüyorum türk erkekleri koşa koşa sallamaya geliyor yorumların hepsi niye şöylesin niye böylesinle dolu
- 1 yıl
Kendiniz çirkinseniz 100 kat daha güzelini istiyorsunuz ama çirkin kadınlara şans vermiyorsunuz sonra kadınlar tipe bakıyor diyorsunuz kendi tipinize ve üst isteklerinize bakmadan. Siz busunuz işte.
- 1 yıl
@nehirolabilir sonucta sevgili buluyor mu? Obeze yakin cok kilolu kiz var sevgilisi var cok cirkin hicbir yeri guzel olmayan kiz var sevgilis var ama erkeklere bakiyorum adamda boy yok diye tipi var ama kiz arkadasi olmamis ya da tam tersi kadinlar cok seye bakar bazi erkekler yuze bakar bakmiyor demiyorum ama bunu kadinlar cok daha fazlasini yapiyor 150 olup 190 isteyenle dolu ortalik
- 1 yıl
- 1 yıl
Kusura bakma abi rahatsizlik verdigimiz icin iyi gunler sana @nehirolabilir sana da iyi gunler konuscak bir sey yok bir sey degismeyecek daha da yazmiyorum.
Soran1 yılTüm yorumları okuyamadım ama Ruslar konusunda haklısınız , Ukraynalı kadinlarin röportajını izlemiştim çok şaşırıyorlardı bu duruma , onların ülkelerinde böyle değilmiş , kadinlarinda çok sorumluluğu varmış
- 1 yıl
Rusya en çok boşanma oranı yüksek olan ülke. Boşuna kimseyi tanımadan kafanızdan uydurmayin derim. Kadınların kimseye tahammülü yok, canını sikarsan, başkalarıyla ilişkilerine karışırsan boşanır gider. Onlar rahatlar her erkekle olurlar geri dönüp seni aldattığını vs uzulmezler devam eder yoluna.
- 1 yıl
- 1 yıl
tek tavsiye yabancı bul rus olmasın olursa da katolik olsun
Soran1 yılBizim kadinlar da bosanabilse boşanacak zaten , erkeğe bagimli oldukları için bosanamiyorlar , g*tleri yemiyor , o kadinlar güçlü kendi başının çaresine bakabildikleri için istedikleri zaman boşanabiliyorlar
Soran1 yılSen öyle san , Rusların Türk erkeklerini beğendiğini herkes bilir , sizin gibi olmak için can atıyorlar
Ama sizi beğenen bir ırk yok sizle bizim gibi uğraşacak başka bir toplumda yok- 1 yıl
Kimse sizin için can atmiyor geçin o işleri. d onlar kendisini yamayacak erkek alıyor türk erkekleride nefes alsın yeter dediği için size yamiyorlar. Tercihleri ABD'li erkeklerde işte size kaldılar. d sizi beğenen tek ırk yok asil çünkü hazır yiyici hiçbir işe yaramayan boş beleş adamlarsiniz ne yapsın seni Rus. d bir tutturmussunuz Rus diye şehir efsanesi Ruslara soruyorlar Afganistanli diyor sizlere. Onlarin zaten kendi erkekleri de sizin gibi tembel ne yapsın sizleri. d git yabancı erkeklerle evlenen türk kızlarının oranına bak sonra günlüğüne yazıp ağla. d
- 1 yıl
@aerolite abi doğru diyorsun bunları afganlar Suriyeliler sever belki. d hem son 10 yılda Suriyeli gelinler arttı. d Avrupalı damatlarda arttı. Kim sever bu yeni nesil tembel erkekleri ya. Eskiden erkeklerin çalışma sorumlulukları nerede bunların hazır yiyici halleri nerede. Hepsi tembel oldular ya.
- 1 yıl
Soran1 yılAnlamak istemiyor işine gelmiyor
- 1 yıl
- 1 yıl
Yeri geliyor kızlarıda savunuyor. Yeni erkek müsveddelerinin ne boş beleşe çapsız olduğunun farkındayız. Eskiden yabancı kadınlar Türklerle evlendirdi çünkü kaliteydi. Şimdi tembelliginizden Suriyelilerle evleniyorsunuz ülkede en çok Suriyeli gelin var masraf yok ya hani tam siz tembeller göre 😂😂
- 1 yıl
- 1 yıl
Abi gelmis hakaret ediyor suna bir sey der misin? Anca burada kuduruyorlar abazalar cok var diye ego yapiyorlar agizlari hep bozuk terbiyesiz cahiller
- 1 yıl
Ben hicbir hakaret etmemisim bana dedigine bak 😂😂 ilk basta dogru anlayin yazdigim halde yazdigi sey:
"sizin gibi asalak maskulist değil."
Ben bu karaktersiz karinin seviyesine inemem max burdan otecek kari benim icin korkak zavallidir kim hakli kim haksiz belli oluyor kavgayi baslatan cirkef kari ben erkek dusmaniyim diye bagiriyor
- 1 yıl
@aerolite abi inan ki böyle erkekler yüzünden genç türk erkeklerinden tiksindim. Hepsi Rus sevdalısı olup türk kızlarına hakaret ediyor burada. Ben bunun gibileri sokakta görünce burada yazdıkları aklıma gelip suratlarına bile bakmıyorum. Çünkü hepsi böyle düşünüyor bunların. Umarım hiç denk gelmez bunlar bana.
- 1 yıl
Abi su engelli kizi engeller misin lutfen o hakaretler etti ben ilk basta normal yazmistim yoksa susmayacak
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@nicksiiisiiz Ben sizi haklı buluyorum. O kadın şımarmış ve hakaret ediyor. İlk kadın kavga çıkarmış
- 1 yıl
@papatyadunyasii sagol kardesim zaten kim objektifse kimin vicdani varsa beni hakli bulcagindan eminim en basta hep agresif yazilar yazan yanlis anladigi halde uzatan sonra hakaret eden kendisi dusuncemi begenmeyebilir ama benim olmemi isteyecek kadar hasta ruhlu olmasi nerden baksan yuzde 100 hakliyim
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nocxks bak ben olgunluk gosterip kapatalim diyorum konuyu sen uzatiyorsun hala bana hakaret ettin yine son kez soyluyorum sen bana kopekler uyurulcagina sen uyutul ge ber gibi cok kirici kotu laflar ettin o an sinirle yazdim sen geri cekersen bende geri cekerim dedigim sozleri hala uzatacak misin?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz benim ettiğim beddua yok. İçim rahat. Geri çekeceğim bir şey yok. Ama senin bedduan seni bulur ve zerre umrumda değil. Sanki bedduan seni çarpmayacakmiş gibi konuşuyorsunda o işler öyle değil. Ben kadına hakaret etmene sinirlendim ve bende ettim. Yazma bende yazmam.
- 1 yıl
@Nocxks lan bana ettigin laflara baksana sen? Sirf dusunceleini begenmedin diye öl falan diyorsun ne yazmami bekliyorsun,? Hata bende ki senin gibi karaktersizle uzlasma yoluna gitmeye calisip adim attim Allah cezani versin senin yine soyluyorum ben hakli oldugum icin sıkinti olmaz merak etme sen istedigini yax yaz bana gelince hemen oturup agla ayriyetten ben insanlik edip adim attim sen kabul etmeyip gunaha girdin ve ahimi aldin sen haksiz duruma dustun yani daha yazmicam havlayabilirsin
- 1 yıl
@nicksiiisiiz la hala ben haklı olduğum için sıkıntı olmaz diyor 😂😂 başına öyle büyük musibetler dönecek ki. Acıyorum sana. Beddua edipte ölenlere şahit olsan kendine yasaklarsin. Ahımı alan küfürler ahir küfürler eden sensin benim ahımı alan sensin. Ben senin kafan ağır küfür etmedim tanrı ettiğin bütün beddualari sana çevirsin. Kişinin anne babası değilsen beddua kendisine döner. Senin hayatın bitti bu beddualardan sonra umarım haberleden feci ölümünü öğrenirim.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Nocxks kadınlara kin duyup hakaret ediyorlar. Aslında nefret ediyorlar. Kadınlarin nefretini kazanıyorlar. Sonrada aynı karşılığı alınca daha çok kızgın olup hakaret küfür ediyorlar. Ben türk erkeklerinden bir şey olmayacağını uzun zaman önce anladım zaten. Hiç biriyle konuşmuyorum ne reelde ne burada.
- 1 yıl
@Nocxks Bende zaten 500 e yakın engelli üye var. Son seçenek olur benim için. Dediğim gibi aranızda anlaşıp barışmanız mümkündü ama bunu yapmadınız. Unutmayın ki çatışma cehaletin, uzlaşma zekanın sonucudur. Kucuk bir kıvılcımdan gereksiz bir yangın çıkardınız. Sonra geri dönüş zor oldu. Ama hayata kontrollü olmak çok önemli. Ve kontrol de kişinin olgunluğunu , gücünü yansıtır.
- 1 yıl
Abicim yorumlari okur musun bi? Ben sen ozur dile bedne dileyecegim demisim kendisi ne dedi bi bak birde bana gener dedi aynisini ben deyince neler neler yazdi ben yine buyukluk gosterdim uzatmayalim dedim o ne yapti?
- 1 yıl
Ben hicbir sey yapamiyorum maalesef ben engellesem dahil konusabiliyor kendisi senin gorus eig oldugu icin kaldiralamaz diye biliyorum hayir bana kendisi geb*r yazmis kopekten farkin yok yazmis aynisini ben yazinca niye kudurdu cok kirildim Allaha havale ettim ilk basta zaten hakaret ben yazmadim kendisi fevri davrandi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, maalesef ataerkil bir toplumda yaşamamız sonucu böyle oluyor yani erkek hep güçlü durmak durumunda her şey üstlenmek durumunda vs. Halbuki erkek de bir insan ve desteğe, yardıma ihtiyaç duyabilir. Herkes bunu atlıyor. Bence her iki taraf da çabalamak durumunda yani sadece kız yapsa da olmaz, sadece erkek de olsa olmaz. Karşılıklı olması gerekir.
10 Yorumla Hayır, erkek olsan da ilişkiyi tek başına sürdürmek zorunda değilsin. Bir ilişkide, iki tarafın da eşit şekilde katkı sağlaması ve sorumluluk alması gerekir. İletişim, saygı, anlayış ve karşılıklı destek, sağlıklı bir ilişki için temel unsurlardır. Cinsiyetin, ilişkideki sorumlulukların nasıl paylaşılacağı konusunda belirleyici olmamalı.
Eğer sürekli olarak bir yük hissediyorsan ya da her sorumluluğu üstlenmek zorunda kalıyorsan, bu durumda açık ve dürüst bir şekilde partnerinle konuşman önemli olabilir. İkiniz de birbirinize destek olmalısınız, ve bu destek yalnızca duygusal değil, aynı zamanda pratik anlamda da olmalı. İlişki, karşılıklı bir anlaşma ve yardım alışverişidir.
Bir ilişkide “bunu ben yaparım, şunu ben hallederim” anlayışı, zamanla dengesizliğe yol açabilir. Her iki tarafın da kendi ihtiyaçları, duyguları ve yükleri var. Bu yüzden, ilişkinin her aşamasında ortak bir anlayışla hareket etmek çok önemlidir. Eğer sorumluluklar dengesizse, bunu nazik bir şekilde partnerinle paylaşabilir ve birlikte çözüm arayabilirsiniz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her şeyi biz yapmak zorunda değiliz. Ancak toplumumuzun bize yüklediği sorumlulukları yerine getirebilecek bir profilde olmak zorundayız. Nasıl sen şu an anlaşılmak ve ortak bir payda da buluşarak bir şeyler yapmak istiyorsun. Emin ol kadınlar da bunu istiyor.
Her şeyi sana yükleyen kadın doğru kadın değildir. Eşitlik de çağımızın en büyük yalanı.
21 Yorumla
Soran1 yılBizim sorumlukluklarimiz daha ağır
1 yılDevir çok hızlı değişti ve kimimiz bu hıza ayak uydurmakta zorlanıyorum bugünlerin en çok konuşulan ilişki yaşama biçimi kadınların ve erkeklerin ilişkideki sorumlulukları. Bu çok klişe olacak ama bunun cinsiyet ile alakası yok. Sizi seven kişi zaten ilişki içerisinde yorulmanıza izin vermez bu kadın veya erkek farketmez. Sonuçta artık ortak bir hayatı paylaşıyorsanız herkes elini taşın altına koyar. Günümüzün sorunu ise kimse kimsenin hiçbir yükünü almak istemiyor olması, herkesin herşeyi hazırda istiyor olması.
21 Yorumla
Soran1 yılYa iyide biz yapıyoruz zaten siz yapmıyorsunuz sorun orada , bütün yükü biz alıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Allah aşkına zaten seni anlayan ve seninle aynı kafada olan birini bulsan ilişkilerin öyle olmadığını göreceksin... Senin dediğin modeller klasik pickme ler ya da gold diggerlar tek işler vicdan mas*türübasyonu yaparak ilgi çekmek ve etrafa ben burdayım buda benim erkek kölem imajı vermek... oh be iyi geldi bunu yazmak dolmuşum :D
18 Yorumla- 1 yıl
Bu tipler de öyle kızlara tapıyor kaliteli erkek zaten onlarla olmaz kaliteli kadında bu tipi seçmez çok doğru yorumunuz
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız Tapmasın o da azıcık bile aklı varsa... gerçekten birbirini seven insan birinin diğerine tapacak duruma getirmez aksine birlikte bu tiplerden uzak ve mutlu bir birliktelik kurmayı başarır... Birbirini gerçek anlamda seven insanlar arasında Paranın, kırılan eşyanın, yenilen yemeğin kalitesi veya azlığı çokluğu kavga sebebi olmaz üstüne üstlük eldeki ile mutlu olunur...
- 1 yıl
Adam olmayan ilişkisinin parasının muhabbetini yapmış ve ilişkide her şeyi kadın karşılamalı erkek kadından üstün tarzı yorumları var problemli bir tip tercih edilmemesi normal bence sevgi olan yerde bunlar pekte olmamalı ama işte tüketim toplumu millet birbirini tüketmeyi ilişkiye başlamadan planlıyor ne itici
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız Üstünüm der 5 dk sonra sokakta kafasına tabela düşer ölmez yatalak kalır ona gene senden üstünüm dediği kadın bakar... kimin kime muhtaç olacağı belli değil... İnsan gibi birbirlerini sevmeyi bilseler hastada olsa mutlu da olsa birbirlerine yük olarak gelmezler... Ona Yapışık mı doğmuş dünyaya gelirken de ondan medet umuyor maddi anlamda? kadında olsa erkek de olsa önce kendini kurtaracak sonra ilişki yaptığında "ay şu kahveyi sen öde ben sana dondurma alayım olmadı çaylarda benden" olsun gibi basit şeylerden bile birbirine tepeden bakacak duruma geliyorlar... Şunu söylemek çok mu zor ya Allah aşkına "Aramızda paranın lafı olmaz bugün benden olsun yarın senden önemli değil sen benimle ol yeter" bu kadar basit ya sevgi...
Soran1 yılLan ben üstünüm falan demedim bu kız hasta gerçekten bütün yorumlara bulaşmış virüs gibi
- 1 yıl
Bir kadının yorumlarında yorumunuz alalen açık şekilde var bakanda görebilir kaldırmadıysan yıllardır bu sitedeyim beni tanıyan tanır yalan söyleyecek değilim
Soran1 yılAtaerkil mevzusunu mu diyorsun?
Türk kızlarına öyle aşılamışlar her şeyi erkeklerden bekliyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılİşlerine geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle hayatına hep seni yoran , sorumluluğun çoğunu sana yükleyen kişiler denk gelmiş. Halbuki ilişki denilen şey iki kişiliktir. Tek bir kişiye fazla sorumluluk düşerse, o terazide dengesizlik olur.
13 Yorumla
Soran1 yılErkeğin sorumluluğunun daha çok olmadığı bir ilişki mi var?
Soran1 yılDürüst olalım
1 yılElbetteki hayır. İlişki adı üstünde. Karşılıklı fedakarlıklarla etkileşim kurduğun insan. Kadın da üzerine düşeni yapacak, erkek de. Hep bir taraftan almak olmaz. Böyle bir ilişkiye denk geldiysen bitirmen en sağlıklısı.
12 Yorumla
Soran1 yılKadinin üstüne düşenler neler? Ne beklemeliyiz?
- 1 yıl
Bu ilişkinin dinamiğine göre değişir. Sen ne bekliyorsun? O ne verebilir? Bu her ilişki için farklılık gösterir.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyi yapmak zorunda değilsiniz ama her şeyi yapmak zorundaymış gibi bir bilinçte olmalısınız. Yoksa kadın da çabalamalı elbette. Ayrıca bir Dorothy Babe atasözü der ki "Kadının peşinden koşmak, erkekliğn şanındandır"
03 Yorumla
Soran1 yılOldu hep biz koşalım zaten siz durun öylece
- 1 yıl
Aynen öyle kanka
Soran1 yılKalsın kanka almayalım
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılNeymis ataerkillik boyle bir seymis😂 feministlerin dunyasinda (gercek feminist) erkekler insan evladi sayiliyor oyle herseyi yapmasi beklenen super kahraman ulu kisilik degil
123 Yorumla
Soran1 yılYok canım gerçek ataerkillik olsa gene sorun yok da Şu an işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz
- 1 yıl
Gercek ataerkillikte asil daha fazla sorumlulugunuz var beyefendi 😂 evlenirken baslik parasi vermeden tut da su enflasyonda evi tek basina gecindirmeye kadar...
Soran1 yılÖnünüze neyi koysak mecbur onu yersiniz , başlık parasını da ödeyemezsek kaçırırız sorun yok yani
- 1 yıl
Ataerkil sistemde kadin ev isi yapar ama calismaz erkek ona maddi anlamda bakar korur kollar iki tarafinda sorumlulugu vardi simdi isler karisti
Soran1 yılAnlamıyor işte , şuanki durumu ataerkillik sanıyor
- 1 yıl
Valla bro sende de iyi sabir varmis bunlara laf anlatiyorsun bunlar aslinda anliyor ama islerine ne geliyorsa ona gore davraniyorlar
Soran1 yılBiliyorum farkındayım
- 1 yıl
Bak kadinlar erkeklerin kole olmasini istiyor kullanmak istiyor kullanamayan erkeklere karsi asiri nefret var su abazalar bu kadar yazmasa zaten cogu daha da nefret edecek erkeklerden cunku deger veren erkek az deger verenleri de uzduler ve bazi erkekler uyandi artik hicbirinin kahrini cekmek istemiyor rus kizlarini ovunce nasilda kuduranlar oluyor bizim yapacagimiz tek sey kendimizi en iyi seviyeye getirip yurt disina acilmak kendileir her kiz ayni degil der ama yabancilarin hepsini orbu yerine koyan var valla tr kizlari pismanliktir
Soran1 yılYok ben pes ettim zaten uğraşmıyorum
- 1 yıl
Erkek dedikodusu da hic cekilmiyor😂hem de cahil olanlarininki
Soran1 yılAtaerkilliği bilmeyen sensin bize cahil diyorsun
- 1 yıl
Hahahha 😂komiksin herhalde 18 yasinda falansin
Soran1 yılYok aynı yaştayız
- 1 yıl
Sanmiyorum az onceki yorumlardaki ergen muhabbeti bildigin 18 yas
Soran1 yılYahu sen ataerkilliği bilmiyorsun Şu an ki durumu ataerkillik sanıyorsun
- 1 yıl
Neymis annem ataerkillik...
Soran1 yılAnana sor
Sizin zamanınızda nasıldı diye
Soran1 yılAtaerkillik ya da patriyarki, erkek otoritesine dayanan bir tür toplumsal örgütlenme düzenidir. Bu düzenin temelini erkeğin üstünlüğü fikri oluşturur; soy erkekler tarafından belirlenir, hakimiyet erkeklerindir. Bu toplumlarda erkeklere kadınlardan daha çok saygı gösterilir.
- 1 yıl
İlk bulusmada erkeğin yemeği ismarlamasi örneğin ataerkil bir davranıştır. Çünkü ataerkil toplumlarda erkeğin maddi olarak güçlü olması ve kadınların sadece evde durup çocuk yapması gerektiği düşünce olarak yaygındır. Senin şikayetçi olduğun çoğu düşünce ataerkil toplumun getirileri. Muhtemelen googledan aldığı tekdüze ve hiçbir şey ifade etmeyen bir metni kopyala yapıştır yapmış birine göre fazla fikir sahibisin.
Soran1 yılCanım sen güçsüz olduğunu mu sanıyorsun?
Soran1 yılAtaerkil bir toplumda olsa sen böyle cevaplar veremezsin mesela bana
1 yılKızlar çok incedir bazı şeylere çesaret edemiyoruz o yüzden karşı tarafdan hep bir adım bekleriz, tabi bazen bizde bazı şeyleri yapmalıyız ama bence erkek tarafı daha fazlasını yapmalı ilişkinin yürümesi için zaten güzel bir ilişkiyse kız tarafı da çabalar.
15 Yorumla
Soran1 yılAman ince olmayın ya bi zahmet azıcık da biz ince olalım , inceyiz diye diye bütün yükü bize yüklediniz
- 1 yıl
Öyleyiz ama en çok seven takıntılı kalan da biziz ayrıldıktan sonra biz sevgimizi çok göstermeyiz sevdiğimiz erkeklerde, ama gerçekte çok severiz sadece belli etmeyi beceremeyiz maalesef siz çabalamalısınız
Soran1 yılB*k seversiniz , 3 gün ağlarsınız sonra hemen yenisini bulur unutursunuz , olan bize oluyor
- 1 yıl
Seni kim üzdü sen yanlışlara denk gelmişsin ben sevdiğim çocuğu 7 yıldır unutamadım şimdi hala konuşuyoruz mesela şu an ben yazdım ilk ona arkasından koşuyorum seven her türlü çabalar
Soran1 yılBir tane de kabul eden yok zaten hepiniz çok farklısınız farklı gezegenlerde yaşıyoruz muhtemelen, hiç biriniz üstünüze alınmıyorsunuz yani
1 yılKadın ve erkek beyni aynı işletim sistemine sahip değil, evrende her şey zıttıyla kaim edilmiştir.
232 Yorumla
Soran1 yılHe he tabi
- 1 yıl
Böyle bir insanı kim muhatap alır.
Soran1 yılİşinize gelmeyince öyle dersiniz
- 1 yıl
Ay kız en mantıklı cevabı vermişsin yorumunun altındaki yorumla adam ne kadınlarla ne erkeklerle düzgün iletişim kurabilmiş bu kadar ağlak insanı kimse istemez
Soran1 yılYoo düzgün iletişim kurduklarım var kezbanlarla iletişim kuramıyorum
- 1 yıl
Herkes annen değil
Soran1 yılSenin annenden bahsediyorum
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız kısa bir süre önce canı yanmış o sebeple burada kan kusuyor. Duygusallığın değil de duruşun önemli olduğunu halen öğrenememiş, Kezban da güzel isim halbuki. Bu isimle alıp veremedikleri ne çözemedim fkfkfm
Soran1 yılBunun canı yanmakla alakası yok anla artık Türk kızı erkekler bıktı sizden
- 1 yıl
Biraz da hemcinslerinin niçin abazan olduğunu sorgulamayı dene. Çoğunluğunuz abazan olmasa toplumda egosu yüksek insanlar olmazdı
Soran1 yılÖyle canım zaten hep sizin egonuzu Türk erkekleri kaldırıyor bu kadar
- 1 yıl
Bana genelleme yapma, biraz öz eleştiri yap 😄
Soran1 yılYapıyorum işte sizin böyle olmanız gene Türk erkeklerinin suçu
- 1 yıl
Egonuzun yuksek olmasi sadece erkeklerin abaza olmasiyla alakali degil ego dedigin sey kendini cok begenme tipin ne olursa olsun en iyi erkege layigim diye dusunmektir ama abazalarin amaci sizle yatmak baska bir sey degil bundan ego kasilmaz resmi olmayan kiza bile yazan var nasil kendinizi guzel bulup ego kasabiliyorsunuz birazda karakterle alakali bu durum
- 1 yıl
@nicksiiisiiz sadece erkeklerin abazan olmasıyla ilgili demedim. Yazdığım yorumu farklı yere çekmeyin. Kendiniz de fotoğraf koymasa bile bir kıza yüzlerce mesaj atıldığını iddia ediyorsunuz. Ben erkeklerin bu noktada iki yüzlü davrandığını düşünüyorum. Bir kız güzel değilse, ortalama veya üstü değilse hiç de dm vs almaz. Kıyaslama yaparken de yabancı kızlar daha güzel daha donanımlı diyorsunuz. Halbuki kendi ülkemizde de potansiyeli olan, sadece kariyerine odaklanmış çok fazla hemcinsim var. Hele bir kadın hem güzel hem zekiyse erkekler hiç kaldıramıyor. Güzel olduğu için hiç çaba sarf etmeden kariyerinde ilerlediğini düşünüyor. Size tavsiyem internette incel gruplarının yayınladığı videolara biraz ara verin, gerçek hayatta insanları gözlemleyin ve tespitleriniz daha gerçekçi olsun.
- 1 yıl
Hiçbir zaman ben en iyilerine layık biriyim demedim. Herkes önünde sonunda dengine varıyor. Ha seçicilik noktasında kişinin hür iradesine kalmış. Sadece güzelliğim için bana ilgi duyabilecek erkeğe aa bu benden etkilenmiş hemen şans vermeliyim demem. Aksine ne kadar vizyonsuz olduğunu düşünürüm. Bu durumda karşımda ki erkekle iletişim kurmayı bırak saygı bile duymam. @nicksiiisiiz
Soran1 yılBir kız güzel değilse hiç dm falan almaz demen tamamen yalan bu arada bu ülkede ilgi görmen için kukun olması yeterli
- 1 yıl
Evet kadinlar cunku azcik eli para gorunce 10 kat iyi erkek arar oldular mesela meslegi var illa meslegi olsun diyor calismayan kadin da para istiyor? Guzel olmayanlara da ilgi var abazalar yaziyor ancak hepimiz onlar gibi degiliz ben gercek hayatta bakmam etmem dmden kimseye yurumem zaten hepimiz ayn degiliz ama sizin egonuz cok fazla bunu ben yapmadim abazalara tepki gosterseniz iyi olur
- 1 yıl
Fotoğrafı bile olmayana yazanlar hayatında hiç bir kadınla iletişim kurmaya tenezzül etmemiş ağır abazanlardır. Siz önce onları aforoz edin. Kadınlara çamur atmaktan yorulmadınız. Halen suçu karşı tarafa atmak için papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun. Acınası😄 karşımda halen kendini savunacak kadar bir argüman sunamıyorsun.
- 1 yıl
Ee bundan dolayi kendini cok begenen kizlar oldugu icin tabiki elestirme hakkim var abazalarin Alalh cezasini versin onlara ne diyim baska?
- 1 yıl
Ben onlari da elestiriyorum zaten neler neler soyledim ama sizide elestiririm her kiz olmamakla birlikte cok simarik kizlar var ortalikta
- 1 yıl
@nicksiiisiiz ben zaten abazanlara ve hemcinslerinin yaptıklarını görmezden gelen erkeklere saygı duymuyorum. Hayatta bir vizyonu ve motivasyonu olan, ota b*ka çamur atmaya çalışmayan insanlarla bir problemim yok. Siz de seçici olun, bir kız sırf güzel diye konuşmayın mesela. Veya kızın yüksek standartları varsa sizde standartlarınızı yükseltin. Seçici olun. Zaten işinde gücünde olan erkekler dm den yürümek gibi basit şeylere vakit harcamazlar. Çünkü diğer abazanlarla aynı kefeye konacaklarını hesap ederler. Ayran budalası gibi her gördüğü kadına ilgi duymak zorunda hissetmezler.
- 1 yıl
Ben zaten guzel kiz gorunce yazmam zaten kendime yakistirmam guzek kizlar bana bakmaz kendimi bilriim yani eger dedigim gibi biri olmasam bu kadar laf soylemezdim bu zamana kadar cok az kizla konustum hicbrine de cinsellikle ilgili konu acmadim benim gibi erkekler var ama artik soguk olmanizdan oturu tavirlarinizdan oturu benim gibiler adim atmiyor ben kendi dengimi gorsem bile ona yuruyemiyorum cunku biliyorum ki o beni dengi gormeyecek sizin yaptiginiz sey her erkegi ayni kefeye koymak ben ise gorduklerimi soyluyorum kriterlerime uygun biri ciksa zaten onu birakmam seversem olene kadar severdim ama yok yani
- 1 yıl
@nicksiiisiiz sizi veya diğer gizli profili aynı kefeye koymadım. Tartışmayı kişisel algılamayın. Genellemeler doğru fakat bu mentalitede yaşamayan çok da insan var. Abazan erkekler olduğu gibi şımarık, egoist kadınlar da var. Bunu kabul etmek bir yana sosyal medyayı değil de gerçek hayatı tercih edin. Karşınızda ki kişi size ihtimam göstermiyorsa size de göstermeyin önünüze bakın. Sosyal medya toplumda sadece algıları bozuyor benim gözlemim bu yönde. En önemlisi de ön yargıları görmezden gelmemek. Karşı tarafı sırf ön yargılı diye eleştirmek saçma. Çünkü sizin de benim de tecrübelere nazaran ön yargılarımız var. Umarım kendimi doğru ifade etmişimdir.
- 1 yıl
O zaman umarim on yargilarimizi yikacak birileri karsimiza cikar hayirli birileri mutlu olabiliriz iyi gunler dilerim size
- 1 yıl
@nicksiiisiiz bilmukabele, size de iyi günler dilerim
- 1 yıl
Ne kadar kibar duruşunuzu bozmayan kendini geliştirmiş bir insansınız tutumunuzu takdir ettim
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için💖🌸
- 1 yıl
- 1 yıl
Rica ederim🌸
- 1 yıl
Arkadasin beni niye engellemis saka gibi dhdh sorar misin andromedadanbirkiza
Soran1 yılKezban demek hakaret mi
1 yılŞöyle söyliyim sana. İki ay önce biten bir ilişkim var. Kurtarmak için her şeyi ama herşeyi yaparım , farklı şehirdeyim yanına da giderim ama o bu çabamı görüp ego yapar bu kızda benim peşimden koşuyor kafasına girmesinden korkuyorum. Yoksa emin ol bir çok kız bundan dolayı hiçbir şey yapmıyor. Önce isyan edersiniz niye yapmıyor diye yapınca da peşimden koşuyor oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılBiz yapıyoruz aynı şeyleri düşünmüyoruz hiç bunları , yeri geliyor pencerenizin önünde sabahlıyoruz, sizde yapın
- 1 yıl
Yapacam zaten be düşündüğü hiç umrumda değil.. sevdiğim için sahip çıkacam
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıltebrik ederim. ama şimdi durum şu acaba gerçekten tavliyormusun yoksa karşıda ki tavladığını sanmanımı istiyor. öyle ya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı
01 Yorumla
Soran1 yılBen tavlayamiyorum
1 yılNe yaptın mesela aq eskiden erkekler savaşa gidiyordu siz ne yapıyorsunuz iyce karıya benzedi iz yok onu yapamam bunu yapamam iktirin gidin
18 Yorumla
Soran1 yılHâlâ savaşa gidiyoruz , siz evde otururken nankör
- 1 yıl
Lan biz çalışıyoruz geliyoruz eve yemek yapıyoruz çocuk bakıyoruz evi silip supuyoruz bide sizin bu saçma sapan tavirlarinizla ugrasiyoruz sizzsiniz nankör
Soran1 yılAloo savaştan bahsediyorduk kıvırma
- 1 yıl
Olur savaşa da gideriz askerede
- 1 yıl
Sen otur örgü or
Soran1 yılB*k gidersiniz , gitseniz çoktan giderdiniz siz anca evde oturun
- 1 yıl
Lan biz nerelere gidiyoruz sizin yapamadıklarınızi yapıyoruz cahil kafalı olduğun için hiç bir kız sana dayanamaz
Soran1 yılNereye gidiyorsunuz?
1 yılYok değilsiniz kadınlar da gayet alıyor sorumlulukları ama mesela bazı rus sevdalısı kompleksli erkekler her şeyi üstüne alabilir
149 Yorumla- 1 yıl
@nicksiiisiiz tanıdık geldi mi yobz
- 1 yıl
Ya sen ne diyon be gercekten iyi
bir insansaniz kimin hakli oldugunu gorursunuz senle benim derdim oldu mu? Benimle neden ugrasiyorsunuz? Amaciniz ne? - 1 yıl
@nicksiiisiiz güzelliğe tapıyorum saçı sarı olunca eriyorum demiyor da ruslar egosuz diyor
- 1 yıl
Yalan mı? Ahaha
- 1 yıl
Rus kizlarini illa ovmuyorum ben diger kizlarda olabilir aynisini sizde yaziyorsunuz italyanlari oven tonlarca kiz var ya da korelileri biz bu kadar laf etmiyoruz ben kimsenin dis gorunusu yuzunden laf etmedim sadece egolu cok kiz var bunu degistirmek sizin elinizde bu hakaret falanda degil yani ne uzattiniz be
- 1 yıl
@nicksiiisiiz geçenki yorumund satırlarca hakarwt yazdın yok boy kısa yok cuce bilmem ne senin boyun kac ahahah 2 metre misin
- 1 yıl
Kesinlikle tip değil ego için kesinlikle bak çok inandim :d
- 1 yıl
Kime hakaret yazdim? Kisa dediysem bu hakaret mi?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz kısa demene zaten bir şey demiyorım yorumların buram buram ez*klik kokuyor yabancıları üstün ırk gibi görüyorsun
- 1 yıl
Çok acınası.
- 1 yıl
Kimse ustun gormuyor sizde asiribderece ozguven eksikligi var bir iki cumleye bu kadar alinilmaz yabancilarida ovebilirim kime ne? Sanane? Siz tr erkekleri sabatan aksama kadar yerip duruyorsunuz niye bunlar zorunuza gitti
- 1 yıl
@nicksiiisiiz zoruma giden hiçbir şey yok çok güzel yabancı kadınlar çok yakışıklı yabancı erkekler de var ama ben senin gibi yabancı diye ölmüyorum :d
- 1 yıl
Cümleye alınmadım sadece ez*k kompleksli birş olduğunu söyledim hala da arkasındayım bunun o kendince aşağıladığın türk kızlarının aynı tipteki hali yabanci olsa tapardin, bunu sen de biliyorsun ezk
- 1 yıl
Yoo ben de yabanci diye olmedim ki dogru durust kafa dengi bir kiz bulsam onu uzmem zaten hep mutlu ederim ama yok yani ne yapim?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz ahahah çok inandırıcıymış bak kesinlikle yine değer vermeyen tiplere gitmezdin bak kesinlikle
- 1 yıl
Deger veren olmadi bacim sizin gibi 2727 tane secenegimiz yok bizim sanki bana yazan olmusta deger veren kiz varmisda ben baskasini seciyorum
- 1 yıl
Bak hakaret etme ben sana hakaret mi ediyorum? Adam gibi yaz yazcaksan
- 1 yıl
@nicksiiisiiz siz de aynısınız değer verdiğiniz mi var
- 1 yıl
Lan beni niye genellleme icine aliyorsun derdin ne benimle? Cogu tr abaza erkekleri gibi degilim ben herkesle karistirma beni
- 1 yıl
@nicksiiisiiz yabancilari üstün gördüğün ve saçma yorumların için, abazalar veya kalitesizler böylr olur genelde
- 1 yıl
Ustun gormedim onlarda daha az ego vardir dedim
- 1 yıl
@nicksiiisiiz genelleme yaparsan ben de yaparim. Yabanci erkekler daha az güzelliğe tapıyor ve daha kültürlü ve daha kibarlar. Al senin genellemenin aynısını ben de yaptim.
- 1 yıl
Tamam bacim ikimizde yabanci birini bulalim mutlu olalim insallah :d
- 1 yıl
Ben onu örnek olsun diye yaptim yabanci sevdalisi degilim bana deger verecek kibar bir erkek istiyorum sadece.
Soran1 yılHayla bana değer verecek diyor bak benim değer vereceğim demiyor hayal biseyler istiyor sürekli
- 1 yıl
Ee tamam bizde istiyoruz ama siz 10 kat tipe bakiyorsunuz ondan dolayi elestiriliyorsunuz
- 1 yıl
@nicksiiisiiz asil tam tersi siz öylesiniz maalesef. Gül gibi kızların yanında tipsiz diyebileceğin erkekler var ama yakışıklıların yanında çirkin yok nedense acaba neden? Veya 1lik tipiyle 10luk kız isteyen var o da ayrı.
- 1 yıl
Yoo var ben kac defa gordum belki sen kadinlari cirkin bulmuyorsundur? Hem uzun hem yakisikli olup kisa ve cirkin kizla sevgili olanida gordum
- 1 yıl
@nicksiiisiiz onu bilmiyorum artık kusur aramak için 10 takla attığınız için size öyle geliyor olabilir
- 1 yıl
Ne desek bos hep ayni seyleri diyecez durcaz gercek su ki sevilmeyen efendi erkek cok daha fazla ama cogu kizin dmsi dolu hep ilgi goruyor bu kesin bir sey
- 1 yıl
@nicksiiisiiz o sevilmeyen efendi dediklerinin çoğu sıkıcı eğlenmeyi bilmeyen asosyal tipler. Asosyal içine kapanık sıkıcı tipleri kimse sevmez ister efendi ister pç olsun fark etmiyor. Efendi eğlenmesini bilen kibar ortalama tipli erkek candır.
- 1 yıl
Evet o da doğru yanlız erkek sayısı fazla. Hep aynı insanlarla eşleşiliyor kadın erkek hepsi aynı. Belli kadınlar ve erkekler rağbet görüyor. Ama o rağbet görülmeyen kadınların bile bir şansı varken erkekler yanlız kalabiliyor burada kaç kere soru görmüştüm erkeklerin attığı, kadınlar her türlü bulabilirken erkeklerin bulamaması. Buna katılıyorum kadınlar daha şanslı evet.
- 1 yıl
Hayret hak verdigin icin sevindim valla hatta baya sasirdim alay etmiyorsan :d tr kizlarina yazan cok var bazi seyler elinizde bazen sans gerek tabi ama belli bir erkeklerden olmadikca bir erkegin herhangi bir kiz bulmasi cok cok zor o yuzden genelleme yapiliyor zaten tr kizlarina egolu denmesinin sebebi bu diyelim ortalama alti erkek var ayni derecede kiz var kiz istemiyor dengini boylelikle erkek yalniz kaliyor
- 1 yıl
@nicksiiisiiz niye alay edeyim ben de çevresi olan biri değilim. Çevrem olsa da alay etmezdim. Erkekler daha yanlız kalabiliyor ve daha şanssızlar kadınlara göre farkındayım bunun.
- 1 yıl
Bak ustte yorumun gormemistim su cumlene bak
"Efendi eğlenmesini bilen kibar ortalama tipli erkek candır."
Bak burada bile tipe bakiyorsun her kiz guzel olmadigi gibi erkekler en az ortalama tip olsun diyorsunuz ortalama alti erkek kiz yok mu? Onlar da birbirleriyle ciksin iste neden yalniz kaliyor? Egolusunuz dedigim laf zaten bu kendi guzel olmadigi halde hep daha ust erkekleri isteyen dengini begenmeyen istemeyen kizlara egolu denir ve boyle kiz dolu var ulkede - 1 yıl
Mesela rusya veya baska yurt disindaki ulkede her kiz istisnasiz guzel olamaz ama kendi tipime uygun bir kiz bulabilirdim orada dogsaydim mesela veya oraya gidebilsem cunku illa hepsi tip demiyordur ama bizim kizlarin cogu diyor
- 1 yıl
@nicksiiisiiz bak şimd şunu anlaman lazım. Dünyadaki her insan ama bak her insan tipe bakar bu hiç değişmez sana güzel gelmeyeni sen de sevmezsin boşuna inkar etme. O tipi de örnek olsun diye ve bilerek söyledim ortalama altı da olabilir ortlama-ortalama altı benim için yeterli. Tipe herkes bakar bunu hiç inkar etme. Rus kızları da güzel olmasa ve egosuz olsalar yine bunları diyecek miydin? Cevap hayır ne sen kendini kandır ne de beni.
- 1 yıl
Dış görünüşe herkes bakar hala aleminde yaşamamanı tavsiye ederim dış görünüşe bakılmayan yerler ancak ütopik hayal alemleridir hele günümüzde dış görünüş aşırı önemlidir
- 1 yıl
Derdim tabiki kime gore neye gore guzellik? Tr kizi kadar ego olmadigini trip de olmadigin daha duzgun iletisim kuruldugunu cokca erkekler soyluyor bunlara bakmadan niye her seyi dis gorunuse bagliyorsunuz?
- 1 yıl
O zaman herkes bakarsa erkekleri elestirmeyeceksiniz
- 1 yıl
@nicksiiisiiz eh işte madem güzellik göreceliyse benim ortalama tip lafıma da takılmayacaksın kendinle çelişiyorsun. İstediği kadar yakışıklı olsun karakterini beğenmezsem o erkeği sevmem. Her şeyi dış görünüşe bağladığım yok sen hayal aleminde yaşıyorsun dış görünüşe bakılmıyor sanıyorsun.
- 1 yıl
@nicksiiisiiz siz bazılarınızın yaptığı şey bakmak değil tapmak :d
- 1 yıl
Ben mesela 1 2 yeri guzel olan bir kizi severim begenirim kusurlari olsa bile bunlari gormeyebilirim valla benimde bazi yerlerim guzel ama hic sevilmedim begenilmedim kusurlarim var diye bir de bu acidan bak tipe bakmak benim ki olmiyor sizin ki oluyor iste
- 1 yıl
@nicksiiisiiz ben de görmem. Okuldan birini hoş buluyordum arkadaşlarıma söylemiştim kör müsün bu ne falan demişlerdi. Herkes tip diye çlmüyor. Bir kere bile yakışıklı erkek bulmadın derlerdi bana ahaha. Bu dediğim olay 4 5 ay önce oldu :d
- 1 yıl
Istisnasin demek ki ama ben yasamadim sonucta baskalari sansliymis
- 1 yıl
@nicksiiisiiz peki
- 1 yıl
@papatyadunyasii kavgayı buraya taşımak istiyorum, cevap sahibi aerolite midir nedir dayı beni engellemiş ahaha, şu nicksizin nesini haklını buldun?
- 1 yıl
Valla hakliyim eger objektifsen bak sana karsi neden agresif olmadim? Cunku senle normal tartistik ve konuyu kapattik o surekli hakaret tarzi seyler yazdi cevabini aldi neden hakli olmuyorum?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz hakarete gerek yoktu hiç ama sende sinir ediyosun insanı biraz ahaha neyse evet normal tartıştık sayılır
Hayır tabi ki beraber yapılmalı her şey hiç bir şey yapmayıp sadece dedikodu yapan kadınlardan tiksinirim kdjsksjdh
14 Yorumla
Soran1 yılDedikodu sorun değil sorun sizin bize göre az şey yapip çok şey yapıyormuş gibi lanse etmeniz
- 1 yıl
Eğer bir kadın iş yapıyorsa sen teşekkür edecegin yerde bunu kucumseyemezsin eğer o seninkini kucumsuyorsa sen de ona bunu soyle bu senin yapman gereken bir şey ama kadının sadece ev işleriyle alakadar olması canını * söyle de ki bana sadece ev işleri yapman batıyor sen de çalış evi de beraber temizleyelim halledelim yemeği beraber yapalım buna ta g@tun yetmez bence ama diyorsan ki kabulumdur yap
Ev işlerini kucumsuyorsaniz buyrun sahne sizin yer degistirseniz belki de kadın daha mutlu olur en basitinden bir örnek vereyim normal bir tatlı için bile iki saat ayakta durmak gerekiyor hani yürümek neyse de ayakta sabit bir şekilde durunca ayaklar aciyor sonra o tatlı yaptığın yeri temizlemen gerekiyor hamur açmak mesela asiri kolay görünür ama o yediğin bir dilim borekte büyük bir emek var onu yaptıktan sonra kaslar fena ağrıyor güç bakımından erkekler gibi değil kadınlar sen yap mesela senin kasların o kadar etkilenmeyebilir ama kadinlarinki fena ağrır eğer kasteddigin ev işlerini küçümsemek ise o ev işlerini senin bir yerine montelerim ama diyorsan ki yok bunu da kastedmedim buyur seni dinliyorum
Soran1 yılYok ben daha genel birseyden bahsediyorum sen mutfağa indirgedin ayrıca o derece gucsuz olduğunuza inanmıyorum işinize gelmeyince hep bunun arkasına sığınıyorsunuz
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o misal bizim kızlar iyi bisey yapmak yerine başkasının yaptığı şeylere bok atarlar
01 Yorumla
Soran1 yılÇok kezbanlar ya
Gizli Üye(30-35)1 yılKadiniz diye ev islerini, cocuk bakimini biz mi yapmak zorundayiz? Neden esit degiliz? Ustelik artik bircogumuz dışarıda calisip meslegimizi de yaparken...
113 Yorumla
Soran1 yılKeşke siz yapmasanız biz evde oturup ev işlerini yapsakta siz dışarda para kazanıp bize baksanız
Cevap sahibi1 yılKeske. Disarda calismak daha kolay. Cogu kadin işe gidince dinleniyorum diyor. Bunun elbet sebebi vardir eger mantikli dusunurseniz. Ama keske gercekten dedigin gibi olsa.
Soran1 yılBu sıcakta İnşaatta çalışan erkeklere de aynısını desene , ne yaparlar çok merak ettim 😃
Cevap sahibi1 yılKadinin fitrat olarak calisacagi meslekler belli. Esitlik derken fiziki esitlik hicbir zaman olmaz kadin erkek arasinda. Ev isleri de, cocuk bakimi, bir birey yetistirmek bircok meslekten daha zordur tabi sizler bilmezsiniz. Cocuga mala vuramazsiniz, cuval gibi yere şak atamazsiniz.
Soran1 yılTabi hemen fıtrat dersiniz zaten , sonuçta bizim yaptıklarımız daha zor işler kabul et
Cevap sahibi1 yılErkek yaratilis olarak daha guclu. Agir isler sizlere gore. Biz size cocuk dogurun emzirin diyor muyuz? Bu fitrat, yaratilis sizde haliyle yok. Gucte bizde yok. Olsa zaten sizlerden dayak yemezdik, tecavuze ugrarken bir yumrukla falan kurtulurduk degil mi elinizden?
Esitlik dedigimiz sey hak, eğitim, kazanc esitligidir. Ayni işi yapan doktor, avukat ogretmen vs nin kadin sirf kadin diye az kazanmamasidir. Kiz diye egitim hakkindan mahrum kalmamasidir vs vs. Sapla samani karistirmayin.
Soran1 yılErkekler tecavuze hiç uğramıyor demi 🤦♂️
Soran1 yılKadin çalışmıyor ki keşke çalışsa
Soran1 yılYıllarca tek başımıza ev geçindirdik sizin çalıştığınız mı vardı? Suanda kendiniz için çalışıyorsunuz aile bir katkınız yok
- 1 yıl
Onu yapan erkekler haklı. Siz değil. Sizin zamaninizda artık kadınlar çalışıyor. Herşeyi bizmi yapıyoruz deme hakkınız yok. Eskiden erkekler evi tek geçindirirken kadınlar da çaba harcıyordu her şey ortaktı. Şimdi kadında çalışmaya başladı sizin yapamadığıniz şeyleri yapıyor senin gibi erkekler ne işe yarıyor? Sende çalışan kadınla paşa paşa evleneceksin ve ilk adımı vs atmak zorundasın.
Soran1 yılKadinlar bizim yapamadığımız neyi yapıyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılSen ne yapıyosun söyle fedakarlık turnosolumuz elimizde ölçücez.
03 Yorumla
Soran1 yılYa hani genel olarak bir sahiplenme durumu oluyor ya erkekler hep böyle kendini öne atıyor
- 1 yıl
Öyle birini görmek Elon Musk' la komşu olmaktan daha zor.
Soran1 yılBizim için zor sizin için değil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNe kız gibi agliyon yapma bize yapabilen erkek lazım
01 Yorumla
Soran1 yılKız gibi derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyi derken? İlk adım , görüşme talebi gibi mi yoksa maddi şeyler mi
06 Yorumla
Soran1 yılHepsi
- 1 yıl
Öyle kadınları pek çekici bulmuyorlar erkekler sanki
Soran1 yılBu da yalan mesela
Soran1 yılEvet yalan tabi , siz öyle olsun istiyorsunuz ama öyle değil yani , kim kendine teklif edilsin istemez ki , çok mu meraklıyız peşinizden koşmaya böyle bir zevk olabilir mi ne kadar saçma 😃
- 1 yıl
Kimse koşmasın ilgilenen kadın sinyal verir zaten vermiyorsa ilgilenmiyor
Soran1 yılNiye sinyal veriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılPeki kızların neler yapmasını isterdin? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
05 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin yaptıklarını yapmalarını isterdim
- 1 yıl
Tamam da neler mesela? :')
Soran1 yılÇıkma teklifi etsinler mesela , etkilemek için sürprizler yapsınlar tavlamaya çalışsınlar
- 1 yıl
Çıkma teklifinin kaldığını pek düşünmüyorum. Genelde sırf bu yüzden arafta kaldıklarından, flörtten öteye geçemiyor çoğu 😅. Ama sürprizler yapanı var, dediğin gibi tavlamaya çalışanı var (kendi çevremden biliyorum). Sanırım sana denk gelen insanlar daha çok sana yönelik beklenti besleyen insanlar olmuş. Ancak şunu söylemeliyim ki, dediklerini yapan karşı cinslerin de az değil :')
Soran1 yılErkeğe hesap ödetmesinler mesela , hediyeler alsınlar, romantik olsunlar özel günlerde yemeğe çıkartsınlar
1 yılAbi siz görmüyonuz biz neler yapmıyoz ki ilişki için
05 Yorumla
Soran1 yılAbart 😃
- 1 yıl
Bence sen abartoyon ya
Soran1 yılNeler yapıyorsunuz abicim bir tane örnek ver de bilelim
- 1 yıl
Abi yani örnek ver ver bitmez. Hem tüm kızlar böyle değil biraz sne genelleme yapmışsın o yanlışı düzeltmek istedim.
Soran1 yılBitanecik ver ya en önemli ne yapıyorsunuz mesela ilişki için
1 yılSizde o tür kizlara gitmeyin o zaman çabalamiyorsa ayril gitsin ne gerek var
03 Yorumla
Soran1 yılYahu gitmeyelim de , başka türlüsünü görmedik ki hepiniz aynısınız
- 1 yıl
Kaç kiz gördün de konuştun da böyle diyon
Soran1 yılSanki bilmiyoruz ya , sen de farkındasın kabul et
Gizli Üye(18-24)1 yılSen sevgilin dışında 10 kızla yazisiyorsun internetten. Kız arkadaşına benden başka biri olamazsın diye yasak koyuyorsun. E bunun karşılığı olmali
032 Yorumla
Soran1 yılKim yapıyor onu ya , asil size günde 10 kişi yazıyor
Cevap sahibi1 yılSiz 10 kişiye yazıyorsunuz işte bak nasılda itiraf ediyorsun
Soran1 yılBiz yazmasak bize yazan olmuyor ki
Cevap sahibi1 yılİşte 10 kişiye yazıyorsunuz belki biri düşer diye tek kişiye emek vermiyorsunuz. Ayrıca yazdığınız kızdan kimseyle konuşmamasini bekliyorsunuz. Bence çok adil. Erkekler kızlarla bir değil erkek adamın sevgilisi çok olur kız bir kişiye bağlı olur diyen erkekler. Şimdi siz 10 tane flört 1 sevgili yapınca ve hepsinden sadakat bekleyince mecbur herşeyi siz yapmak zorundasınız. Ortada kızların verdiği sadakat söz konusu. Herşeyin bir bedeli var neticede dimi
Soran1 yılÖmrümüz boyunca tek kızın peşinden koşalım demi , belki acır da sever diye
Cevap sahibi1 yılSizde omrunuz boyunca tek kızın peşinden koşmak istemiyorsunuz on tane kadınla olmak istiyorsunuz hepside sen kılını kipirdatmadan üstüne atlasin istiyorsun merak ediyorum sen ne yapacaksın
Cevap sahibi1 yılSiz bu hayatta ne ise yariyorsunuz? Kadın çalışıyor kadın sadık kalıyor KADİN EV EKONOMİSİNE DESTEK OLUYOR. Kadın doğruyor kadın çocuk bakıyor kadın ortak gider harcıyor kadin ortak okul giderleri harcıyor çocuğa kadın çocuğun derslerine yardımcı oluyor ve sen çıkıp herşeyi biz mi yapıyoruz diyorsun? Yapacağınız tek şey kadına ilgi vermek tek şey bu. Bunu da yapmak istemiyorsunuz bunuda kadindan bekliyorsunuz bu kadar tembel olmayın bunu da yapmayınca ne işe yaracaksiniz siz. Biraz elinizi taşın altına koyun. Eski erkekler neredeee siz nerede. Bir ilgi bile veremiyorsunuz yapacağınız tek şey onuda kadından bekleyin herşeyi yapmak dediğin bir mesaj atmak çiçek almak romantik yemek yemek çok zor dimi oh ne ala gelip birde burada söyleniyor erkekler herşeyi yapıyoruz diye erkek olmak varmış. Hiç sıkıntı cekmiyorsunuz. Bu devirde kadınlarda ekonomiye destek oluyor daha fazlasini oturup sana ilgi vermesini bekliyorsun. Kadın olan sen misin biz mi.
Soran1 yılBu saydıklarını erkek yapıyor
Cevap sahibi1 yılYapmıyor. Boşuna sallama hangi ülkede yaşadığını ve türk erkeklerinin nasıl karaktere sahip olduğunu hergun yazıyorlar buraya. siz hicbirşey yapmıyorsunuz. Bir tek ilişkinin başında ilgili siniz onuda yapmak istemiyorsunuz ne işe yariyorsunuz siz ya
Soran1 yılİlişki başladıktan sonra da biz ilgiliyiz
Cevap sahibi1 yılCicim ayları. Sonra kadın ömür boyu ilgili oluyor siz ilgisiz oluyorsunuz. Yapacağınız tek şey ilişkinin başında ilk adım atıp ilgi vermek gerisini yapmıyorsunuz zaten. O kadar rahatsıniz
Soran1 yılÖzel günlerde kim supriz yapıyor? Kim yemeğe çıkartıyor?
Cevap sahibi1 yılCicim ayları diyorum kafan alıyor mu? Yapmak zorundasınız hiçbir sorumluluğunuz yok başka.
Soran1 yılBen cicim aylarından bahsetmiyorum bilmem kaçıncı evlilik yıldönümün den bahsediyorum , onu da erkek kutluyor gidiyor hediye falan alıyor sürpriz yapıyor
Cevap sahibi1 yılOnu Yapan erkek %1. Geriye kalan hepiniz yatiyorsunuz kadın yapıyor. Gocunma bir zahmet ilk adımı at. Sonra yatacaksin zaten kadın yapacak. Tembel olma.
Soran1 yılHe %1 hep kadinlar yemeğe çıkartır zaten , hep kadinlar hediyeler alır
Soran1 yılNe alaka lan hediye bekleyince pasif mi oluyoruz
Cevap sahibi1 yılSen alınca kızda alıyor zaten. Hiçbir kız erkekler laf etmesin diye hediye almamazlik yapmıyor. Sen almayacaksin karşı taraf alacak yemeğe çıkaracak kusura bakma da kadın gibi isteklerin var. Mika gibi mi olmak istiyorsun yoksa
Soran1 yılMika mı olmak gerekiyor illa yemeğe çıkartmanız için
Cevap sahibi1 yılHiçbir kız bir erkeği yemeğe çıkarmaz. Yemeğe çıkarmak maskulen eril enerji belirtisi. Sende eril enerji yok. Östrojen enerjin yüksek kadın gibi yemek hediye bekliyorsun
Cevap sahibi1 yılMika gibi olursan partnerin kız değil erkek olur. Erkek seni çıkarır yemeğe. Zaten bir yorumda demişsin erkek sevgili bulacağım
Soran1 yılTamam çıkartmayın siz hediye falan da almayın hiç bisey yapmayın
Cevap sahibi1 yılsen erkek sevgili bul kendine eril enerjin yok pasifsin
Soran1 yılPasif olsam bilirdim
Cevap sahibi1 yılBu hediye bekleme halleri pasifliktir. Pasiflik östrojen hormonuyla alakalı. Kadınlar pasif oldukları için hediye alırlar. Erkekler aktiftir. Sende pasifsin
Cevap sahibi1 yılHediye yemek bekleyen erkeğe yönelen pasif biriyle işim yok.
Soran1 yılTabi sana köle lazım onu seversiniz
Cevap sahibi1 yılSen köle arıyorsun kendine. Ve şunu unutma erkeklede çıksan aktifsen o seni çıkarmaz sen onu çıkarırsin. O ilişkide kız rolünde pasif erkek olur. Gaylerde pasif erkekler hediye almaz yemeğe çıkarmaz onlar kız rolünü üstlenmiştir. Kız olmak budur. Sende erkek olmaktan gocunma
Soran1 yılSen köle arıyorsun , herseyi karşıdan bekliyorsun
Soran1 yılOldu onu da biz yapalım tam olsun
Cevap sahibi1 yılHicbirşey yapmıyorsunuz zaten yan yat Osman yan yat
Soran1 yılSiz ne yapıyorsunuz
Valla gerçekten seven yapar. Ben yapıyordum mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizin gibi insanlara dayaniyoruz daha ne olsun napmamizi bekliyolar
21 Yorumla
Soran1 yılBizde size dayanıyoruz ona bakılırsa
Değilsiniz, erkeğin de kadının da yapması gereken şeyler ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek erkek gibi olmalı aksiyon almalı ilişkide baskın ve dediğim dedik olmalı erkek erkektir çünkü yonetilmeyi severim
03 Yorumla
Soran1 yılBen de yönetilmeyi severim ben erkek değil miyim
Cevap sahibi1 yılDegilsin
Soran1 yılNeyim o zaman 😃
Gizli Üye(30-35)1 yılbaşka kızları bilmem ama ben sevdiğim adam gelip evlenme teklifi etsin kölesi bile olurum 😄
01 Yorumla
Soran1 yılSen et ondan niye bekliyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılEn çokta böylelerinden uzak durun kızlar eril dişil dengesi denen bir şey var
010 Yorumla
Soran1 yılHe canım he bu da son zamanlar da moda oldu , ne zaman sıkışsanız eril dişil muhabbetti
Cevap sahibi1 yılBen babamın böyle kız gibi hareketlerini görmedim d senin baban ve annen öyleyse sende öyle yap herkes kendi kültüründe ligindekiyle olur
Soran1 yılBende annem gibi kadin görmedim , siz anneler gibi olsanız bizde babalar gibi oluruz
Cevap sahibi1 yılAçıklamaya hitaben bende göçmenim d ve rus arkadaşlarım erkeğin parasını daha çok yiyor öyle fedakar türk kadını tiplemesi onlarda yok
Cevap sahibi1 yılKimse senin annen gibi olmak zorunda değil çocuk değil partner arıyorlar
Soran1 yılSiz yeterince yediniz bırakın biraz da onlar yesin
- 1 yıl
Kimsede senin baban gibi olmak zorunda degil o zaman ne sacmaliyorsun sen
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz ben baba aramıyorum babam kadar kaliteli bir partner arıyorum ikisi çok farklı
Cevap sahibi1 yılHayatımda hiçbir erkeğin parasını yemedim babam hariç oda sizin gibilerden uzak tutarak yetiştirdi demekki siz o kalitede kadınlara kendinizi layık görüp o kalitede kadınlarla beraber oluyorsunuz bu sizin probleminiz
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz bu adam kaliteli bir kadın değil anne arıyor yorumlarına bakarsan her şeyi kadın yapsın diyip kendine yan gelip yatmak istiyor tabi isteyen istediğini yaşar ben bu tarz erkekleri erkek olarak görmem ve tercih etmem
Erkekler ilişkilerin hamalı maalesef
01 Yorumla
Soran1 yılNe zaman bitecek bu ızdırabımız 😫
1 yılsana yanar döner meyve tabağı hazırlayıp yedirmiyor mu güzel güzel takımlar giyip aklını almıyor mu sabah kahvaltını akşam yemeğini önüne koymuyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılYa bu dediklerini ben kendim yaparım iş mi bunlar
- 1 yıl
kadın yapması lazım rolü gereği
Soran1 yılYemişim rolünü bırak yapmasın ne var tabak hazırlamakta
- 1 yıl
kanka sen 31 e devam
Gizli Üye(18-24)1 yılyapan yapıyor yapmayanda yapmıyor düzgünü karşına çıkarsa eğer fikirlerin değişebilir
013 Yorumla
Soran1 yılYok hiç biriniz bisey yapmıyorsunuz görüyoruz
Cevap sahibi1 yılgenelleme yapman saçma ona bakarsan erkeklerde evliliklerde ye iç sıç dışında bir şey yapmıyorlar
Soran1 yılErkek olmasa o yemek olmaz
Cevap sahibi1 yılyani tamam kanka en üstün cinsiyet sizsiniz Faso fiso oldu mu duyup da egonu tatmin edebilcek şekilde
Soran1 yılSen dedin ye iç sıç diye , kendin kaşındın
Cevap sahibi1 yılyok valla öylesiniz hadi eyvallah para mara getiriyonuz da evde ne tuvalet temizlersiniz ne yemek yaparsınız ne de temizlik yaparsınız herkes kendi gördüğü bildiği şekilde deneyim edinir boş genellemelere gerek yok erkek olmasa erkek olmasa diyorsun kadın olmasa senin soyunu devam ettirebilecek varlık yok erkek erkeğe takılırsınız artık
Soran1 yılO dediklerini parayla da yaptırırım ne olacak
Cevap sahibi1 yılkanka mutlu bir aile kurma yolunda başarılar sana parayla satın alırsın her şeyi
Soran1 yılEşit değiliz ondan bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılee eşitiz diyen yok zaten kendin gocundun
Soran1 yılEşit olsun istiyorum doğal olarak
Cevap sahibi1 yılyok eşit olmayalım
Soran1 yılOlalım olalım
1 yılher şey değil tabiki iki tarafta katkıda bulunmalı
219 Yorumla
Soran1 yılEşit olmalı demi
- 1 yıl
Yani sen üstüne düşeni yaptın karşıdan ses yoksa istemiyor demek ki kendini geri cekeceksin
Soran1 yılHayır ilişki başladıktan sonrası içinde diyorum
- 1 yıl
Yani erkek verici kadın alıcı roller böyle
Soran1 yılHep ver hep ver olmuyor ya
- 1 yıl
Mesela?
Soran1 yılSen dedin ya erkek verici kadin alıcı diye
- 1 yıl
Evet te senin bıktığın şeyi soruyorum
Soran1 yılHep verici olmaktan bıktım anlayabiliyor muyum , artık alıcı olmak istiyorum
- 1 yıl
O zaman karşılığını alamıyorsun demekki
Soran1 yılNe alacam ki karşılığında , iş mi bu
- 1 yıl
Ya da sen sorumluluk almak istemiyorsun
Soran1 yılKadinlar ne kadar istiyorsa bende o kadar istiyorum
- 1 yıl
Ne için vericisin övgü almak tatmin olmak için değil mi
Soran1 yılTatmin olmak derken
- 1 yıl
Psikolojik tatmin
Soran1 yılHersey eşit olmalı
- 1 yıl
Tabi ki eşit olucak ta ilerde evlilikte mecburen rollere giricek siniz sen eve ekmek getireceksin falan filan
Soran1 yılO zaman da eşit olacak
1 yılHer şeyden kastınız ne, o da önemli. Ayrıca yapmanız gereken şeyleri elbette yapacaksınız, bir ilişki içinde iseniz.
01 Yorumla
Soran1 yılBizim yapmamız gereken şeyler çok zor
Gizli Üye(18-24)1 yılcinsiyet fark etmeksizin seven insan sevdiği için her şeyi yapar zaten. Karşı tarafla dengeli bir ilişki dinamiği kuramıyorsaniz bu sizin kişisel sorununuz olmalı.
16 Yorumla
Soran1 yılYapıyoruz diyorsunuz ama bisey yaptığınız yok , yaptığınızı sanıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılSenin yaptığını düşündüğün şey tam olarak ne mesela? Ben sevgilime hediye alırım, sevgilim de bana hediye alır. Veya örneğin sevgilim bana hamburger ismarliyorsa ben de ona kahve ve sigara ismarlarim. İkimiz de birbirimizin derdini dinleriz. Hem maddi hem manevi karşılıklı olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ama sen bu kafayla devam edersen karşına da pek doğru insan çıkmaz gibi. Mağdur psikolojisinden çıkmanı tavsiye ederim. Sanki sen sevgilin için hayatını feda ettin de o sana hiç bı şey yapmadı bile falan gibi konuşuyorsun :p
Soran1 yılYoo çok basit her yaptığın eylemde karşılık bekliyorsun eğer o hamburger almasa sen almazsın
Cevap sahibi1 yılKardesim ömür boyu yalnız kalacağın hayatında sana mutluluklar dilerim çünkü bu kadar popondan anlayamazdin bi şeyi. Senin yaptıklarına karşılık vermeyen kızların bir bildiği varmış demek ki :D
Soran1 yılYoo karşılık veriyolar ben size tahammül edemiyorum sadece
Soran1 yılBen de tüm kadinlara bayılmıyorum
1 yılİki hesap ödeyip ilk adımı attınca her şeyi siz mi yapmış oluyosunuz
11 Yorumla
Soran1 yılDahası var..
1 yılErkiklik gururunuzu bir kenara bıraksanız yaparız zaten
110 Yorumla
Soran1 yılBizim gururumuzla sizin ne alakasınız var , sizin önce kendi egonuzu bırakmaniz gerekiyor
- 1 yıl
Çok alakası var gururunuz yüzünden hesap ödetmeyip üzerine her şeyi biz yapıyoruz diyemezsiniz
Soran1 yılÖdeyin kardeşim sizi tutan mı var , kafanıza silah mı dayıyoruz , işinize gelmiyor tabi
- 1 yıl
He yani gerçekten sorun hesap ödemek mi iyi öderiz yani ne var bunda bu kadar abartıcak maşallah her şeyi üstlenmişsizniz
Soran1 yılTek o değil , ödemezsiniz bu arada ayrılırsınız hemen
- 1 yıl
Ne o zaman sorun
- 1 yıl
Bizim adımıza konuşmayın ayrıca bırakın da ayrılıp ayrılmıyıcağımıza biz karar verelim
Soran1 yılÖdemezsin arkadaşım biliyoruz , 1 veya 2 defa ödersin 3. de ayrılırsin
- 1 yıl
Aynen 👍
Soran1 yılKabul ettin sonunda
1 yılhayır değilsiniz. kendinize bir kız çocuğu yerine doğru bir kadın bulun
01 Yorumla
Soran1 yılHangi kadin ister bizim aldığımız sorumlulukları almayı , hepinizin işine geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Öyle bir zorunluluk yok
01 Yorumla
Soran1 yılYaptırıyorlar ama
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkiler artık bu şekilde ilerliyor ve aksi düşüncede ilişki olmuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
1 yılNe yaptın da zoruna gitti
21 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak bahsediyorum
1 yılHerşeyi siz yapmıyorsunuz kusura bakmayın
17 Yorumla
Soran1 yılSiz ne yapıyorsunuz mesela?
- 1 yıl
Sevmek, değer vermek, ilgili olmak , destek olmak, anlayışlı olmak, ilişkinin yürümesi için çaba gösteriyoruz
Soran1 yılSağolun ya çok şey yapıyormuşsunuz gerçekten
Bizim kadar ilgi göstermezsiniz
Birseye destek olduğunuzda yok
Anlayışlı olmak desen trip atmaktan başka bisey yapmazsınız
İlişki bitmesin diye tribinizi çekip çaba sarf edende biziz- 1 yıl
Kesin öyledir ben göremedim bir şey yaptığınızı
Soran1 yılNeyi gördünüz ki zaten
- 1 yıl
Asıl siz de neyi gördünüz
Soran1 yılGöremedik çünkü yok
Evet. Başka soru? 😂
01 Yorumla
Soran1 yılYok gidebilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir şey yapmıyorsa platonik olur o ilişki
01 Yorumla
Soran1 yılYoo düz ilişkide de bisey yapmıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
1 yılAşko kuşko maalesef ki evet
012 Yorumla
Soran1 yılSen niye maalesef diyorsun senin için hava hoş olan bize oluyor :)
- 1 yıl
Hesap ödetmeyen sözde erkek eski sevgilim ayrıldıktan sonra iban attı bana. Nasıl hava hoş olsun
Soran1 yılEee ne var yani bunda? Hesap ödememişsin hiç o da ayrıldıktan sonra geri istemiş harcadığı paraları
- 1 yıl
Zamanında ödetseymiş
- 1 yıl
Yanında erkek var koy cüzdanı cebine deyip duruyordu. Erkek adam kadına hesap ödetmez diyordu. Aldatıp bide üstüne para istiyor
Soran1 yılSenin de yerken hiç gıkın çıkmamış şimdi mi lafını yapıyorsunuz
- 1 yıl
Keşke daha fazlasını alsaydım. Aldatmanın bedeli
Soran1 yılBu kafada olursan tabi aldatılırsın
- 1 yıl
Hayırdır ne oldu paran mi bitti de acısını bana yüklenerek cikarmaya çalışıyorsun. Be*ter ol😂😂
Soran1 yılYoruldum valla ya iki gündür sizinle uğraşmaktan :)
- 1 yıl
Kaybın paradan olmasın dedim birazda zaman kaybet
Soran1 yılOff doğru valla 😂
Hayatta ne eşitte bunu sorguluyorsuniz?
06 Yorumla
Soran1 yılSiz değil miydiniz eşitlik isteyen
Soran1 yılEşit maaş isteyen dedem mi
Soran1 yılEşit değilsek neden eşit maaş versinler
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçoğu şeyi biz yapıyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bende onu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılEeevett başka soru var mı (!) vghbhhnbg
01 Yorumla
Soran1 yılYok gidebilirsin
1 yılKadınların amcpı var öyle şeyler yakmazlar
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke bizim de olsaydı
Aşk İlişkileri konusunda 15,1b cevap paylaştı. Hepsinden uzak durmak en iyisi
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNankörsünüz başka bir şey diyemiyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAtaerkil düzenin yan etkileri bunlar.
01 Yorumla
Soran1 yılAnaerkil olsa keşke
Çoğu lafa gelince mangalda kül bırakmayancı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapcan tabi erkek
16 Yorumla
Soran1 yılYapmiyacam , yapmıyorum
- 1 yıl
erkek herşeyi yapar yani
Cevap sahibi1 yılYok sana karıı
Soran1 yılErkek bulurum bende
Cevap sahibi1 yılHahahah e sen bilirsin artik
Soran1 yılNapalim mecbur 😃
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkesi aynı kefeye koymayın.
01 Yorumla
Soran1 yılKimse üstüne alinmiyor zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır kim demiş öyle.
01 Yorumla
Soran1 yılBen öyle görüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğuruyoruz daha ne istiyonuz ahdaksjj
01 Yorumla
Soran1 yılBizde içinize koyuyoruz çocuğu siz daha ne istiyorsunuz 😃
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem