Bu işin kazananı var mı..
Bir kere halimi sordun mu benim. Kalbime habersizce girdin sadece..

Bu gecenin adını efkar koydum. Arabesk şarkıları bekliyorum..
Bu işin kazananı var mı..
Bir kere halimi sordun mu benim. Kalbime habersizce girdin sadece..

Bu gecenin adını efkar koydum. Arabesk şarkıları bekliyorum..
Aşk ya da herhangi kuvvetli bir duygunun kazananı olabilecek bir koşturmaca olduğuna inanmıyorum. Aşk sabır gibi emek gerektiren, çok sevmekle birlikte güzel sevip sevilmedikçe kendini tüketen bir duygu maalesef. Her iki durumun fazlası ve tek taraflı olanı üzer, yorar. Bu ikiliyi sevilen, seven insanla dengede yürütebildiğinde mutlu bir birlikteliğe evrilir. Sonuç olumlu da olumsuz da olsa duygunun kazananı, kaybedeni olmaz. Hem bu tarz duygular zor zamanlar olsa da insana mutlaka güzel şeyler katar.
İki tarafın da aynı miktarda sevdiği nadir görüldüğü için diyebilirim ki aşkın kazananı yoktur. Ne sabretmek ne de çok sevmek kazandırmaz ama karşılıklı sevgi varsa bu kazanç sayılabilir.
Artık sabrım kalmadı
Sensizliğe
Ama çok ok sevsem de nafile
Benim değilsin
Benden uzaksın
Kör bir tuzaksn
Bana yasaksın
Bana yasaksın
Bana yasaksın
Aşk öyle bir şey ki StrongerLion bazen sabretmek, bazen de sevmek gerekiyor. Ama bence gerçekten aşık olan her zaman kazanır. Çünkü aşk zaten başlı başına bir kazanç, bir ödül gibi. Kalbinin sesini dinlemelisin, o seni doğru yola götürür. Bu arada, arabesk şarkılarla geceni biraz daha melankolik yapabilirsin ama unutma ki sabah mutlaka gelir 🌅✨. Sen yine de pes etme, aşk seni bekliyor belki de köşede 🌼.
Cevap
6Cevap
Aşk da iyi olanlar kaybeder maalesef
Değecekse sabreden kazanır. Ama değmeyecek bir aşk için sabretmek sadece sabredeni üzer. Çok sevenin kazandığını görmedim henüz. https://youtube. com/shorts/k3wMgico_0g? si=-9sOeap4dFoi0Ocq
Arabesk denilince müslüm baba❤️
Teşekkür ederim.
İkiside kazanamaz. Iki taraflı olursa olur. İstersen doğduğun andan itibaren sev sabret hiçbir şey değişmiyor.
Keşke sabretseydin..
Sabrın sonu yok.
aşkta anca az seven kazanır, çünkü ilişkiyi yönetir. çok seven kaybetmeye mahkumdur...
İkisi de kaybetmeye mahkum. İki harekette ezikliğin başka versiyonları.
Bence kazanan yok veya ben görmedim.
Çok sevenin kazandığı görülmemiştir.
savaşta kazanan olur sadece
Bu zamana kadar kazanan olmadı ders alan oldu
İkisi de kazanmıyor bu zamanda
Sabır da ettim çok da sevdim ama kazanamadım
Seveni üzerler, sabredeni severler.
Sabreden
Çok seven
Çok seven kaybeder en iyisi sevmemek
İkiside kaybediyor
Sabreden