Benimki tartışmasız marichat (mucize uğur böceği ile kara kedi deki marinette ile kara kedi)
Canikolarım gerçek insan olabilir çizgi film karakteri olabilir farketmezzz kshsksidud
Benimki tartışmasız marichat (mucize uğur böceği ile kara kedi deki marinette ile kara kedi)
Canikolarım gerçek insan olabilir çizgi film karakteri olabilir farketmezzz kshsksidud
Ben yani pek bu "Ship" olaylarına bakmam bir şeyler izlerken, şu anda da aklıma sadece bu geldi :
-Jack&Rose (1997 Titanic) [Film]
Onun dışında ben zaten romantik film/dizi vs. Az izlediğimden pek bilmiyorum, aslında birkaç tane daha var ama onlarda saçma olduğundan "Ship" sayılmaz (Ergenliğimde izlediğim şeyler)
Gerçek insan da sayın demişsin Miracığım ama gerçekten "0" bilgim var :ddd
Titanic de herhâlde "Ship" dediğinden aklıma geldi:D
@mirakural Tamam işte şu anda tek aklıma bu geldi:DD
@mirakural Evet, çok klasik ama oldukça iyi :)
Kesinlikle :)
En iyi cevap için teşekkürler :)
:DD skksjsksslj
Lahmacun ayran
Cevap
4Cevap
ship sevmiyorum ben. sadece kendi aşk hayatım olur
Ship de güzel aslında jshskshs
sdfsd
Bu shipte gezmek isterim.
Dipper ve wendy yakışıyorlar esrarengiz kasaba çok güzeldi ya hepsini izledim gerçi bizler büyüdük artık eskiler eskiden güzeldi
Ama esrarengiz kasaba bitti Disney kapandı çocukluğumuz bitti ah eskiler ne güzeldi :(
Kfkskxkcskkx harbi he iyi çocukluk geçirdik bence şimdiki çocuklara üzülüyorum birde cartoon network vardı o efsaneydi
Gumball güzel evet ama bütün bölümlerini izledim ondan izlemiyorum artık jcjcjcjcj
Final kısmı üzücü pops ölüyor sonra babası ölüyor falan izlemez miyim bunlar benim çocukluğumu güzel gecirmemi sağladılar ah ah
Hmm nasıl ya yaşın kaç senin peki
Ah ah hepsini izle çok güzel
Evet ya eski ben 10 falan güzeldi ah ah şimdi cizgi filmler bebe cizgi filmleri
Sen ve ben mira
Tiremisu ve kahve 🤤
Gelll ısmarlayım 🤤
piki hshshhs
gossip girl blair ve chuck
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?