Şımaran bir kadın görürseniz bilin ki bir adam tarafından çok seviliyordur.. @oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵

- Bir kadının şımarmasında hiçbir mahsur yoktur.. Zira yerini seven bir çiçeğin coşkusu, seyredilmeye değer.. ❤️
Şımaran bir kadın görürseniz bilin ki bir adam tarafından çok seviliyordur.. @oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵

Doğru yerde, doğru zamanda, doğru kişiyleysen öyle güzel çiçekleniyosun ki...❤️ kış ayazında sen üşümüyosun, bazen fırtına çıkıyor bi bakıyosun ki zaten seni korumak için tekrar güneşi getirmiş karşına... iyi ki @S1F1R-B1R ❤️ iyi ki balımmm 🥰🥰
Değer tabii ki. O çiçek sevdiği toprağa kavuşmuş, filizler vermiş, yaprakları hız alıcı yeşile bürünmüş ve mis kokulu tomurcuklar açmaya başlamıştır.
Eğer onu sevdiğine kavuşturduysanız nasıl coşkuyla büyüyor, ne güzel şarkılar söylüyor, hatta ona baktığınızda size nasıl gülümsüyor bir çırpıda görebilirsiniz.
Gülüm🌹 güzeller güzeli sevgilim seni çok seviyorum 💙♥️
Ne kadar güzel anlatmışsın bitanem benim.. O çiçeği özenle büyümesini sağlıyorsun ve gittikçe daha da güzelleşiyor.. 🥰😍
Sahip olduğum en güzel şeylerden biri.. ❤️🥰
Rica ederim bitanem.. ❤️
Ikinizde şanslisiniz guzel seviliyorsunuz masallah sıze
Teşekkür ederiz.. 🥰 Sevgi kolay bulunmuyor bulunca da kıymetini bilmek gerek.. 🌼
Bilmeyen oluyor gördüğü sevginin nankörü olan var sevilmek nasip ama bazısı anlamiyor
Kesinlikle çok haklısın..
Cevap
6Cevap
Çiçeği koklamayı severim
Bence olabilir evet.. değer tabi ki de.. sevgi her şeye değer ama karşılıklı olduğu taktir de tabi ki de.. çünkü tek taraflı olmaz
Kesinlikle öyle.. Tek taraflı sevgi insanı yorar ve yıpratır..
🙏
Yaaa kesinlikle öyle insan sevildiği yerde çiçek açıyor 🌸🌿🌹🌷🌺💮🌱🌸🌹🌷🌺🥀🌹🥀🥀🌷🌸🏵️🌻🏵️🌱🍄🌺🥀
Evet canım benim.. 🌼🥰😍❤️
Mutluluğun huzurun keyfin daim olsun inşallah gülüm buraya bir maşallah bırakıyorum nazar değmesin 🧿🙏🥰❤️🌺
Ay canım benim çok teşekkür ederim.. 🥰 İnşallah senin de karşına çok seven bir adam çıkar.. 🥰😍❤️
Amin canım inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏❤️🙋🌺
Rica ederim.. 🥰😍
❤️🙏🥰🤗🌺
Çok güzel bir soru buu
Bencede değer 😌😌😌
Teşekkür ederim canım.. 🥰
Allah daim etsin
Teşekkür ederim.. 🥰
Allah'ım şöyle bir KS aşkı nasip et. Amin.
Değer tabiki. En güzel halidir o
Çiçeği koklayıp öpmeyi çok seviyorum
Değer
Evet değeer
Değer
Tabi ki değer
Evet o kadın benim))
Değer tabi
Hemde nasıl.. 😊
Değer değerr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?