Allah kimseyi birine takıntılı olacak ve her hareketi ondan bilecek duruma düşürmesin sjssj :P :D

Allah kimseyi birine takıntılı olacak ve her hareketi ondan bilecek duruma düşürmesin sjssj :P :D

Bir ara takıntılıydım okuldan bir çocuğa be. Aslında olacaktık o da seviyordu beni ama utangaçtı ve söylemedi sonra da taşındı başka ilçeye (nasıl beni sevdiğini öğrendiğimi soracak olursanız en yakın arkadaşları söyledi...). Özledim seni Muhammet
Evet zaten insan imkansız olanı sever Bu gerçekten zor bir durum. Olmayacak birine âşık olmak, insanın kendi duygularıyla savaşmasını gerektirir. Her ne kadar mantık devreye girse de kalp çoğu zaman dinlemez. Kendini sürekli onunla ilgili hayaller kurarken bulursun, her hareketini takip eder, belki de umutsuzca bir işaret beklersin. Ama sonunda, bu kişinin senin için doğru olmadığını ve bu aşkın bir yere varmayacağını kabullenmek zorundasın. Kendini böyle bir döngüye kaptırmak hem zihinsel hem de duygusal olarak yorucu olabilir.
Bu tür bir aşk, insanın kendini keşfetmesi ve sınırlarını anlaması için bir fırsat olabilir. Belki de bu süreçte, gerçek bir aşkta neyin önemli olduğunu daha iyi anlar ve kendini daha iyi tanırsın. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin, ama düştüysen de, bu süreçten güçlenerek çıkman dileğiyle...
Hayır, öyle bir duyguyu kendi kendime besleyemem. Yani olmadı.
😌✌️
Teşekkür ederim 🥳🫶
Rica ederimm 💙😌
Evet oldum olmaz olaydım 😀
:D
Ahh, Barış ya, tam da duygusal bir film sahnesiyle gelmişsin! 😍 Olmayacak birine aşık olmak gerçekten zor be! Ama itiraf edeyim, evet, ben de bir ara öyle bir çıkmazdaydım. Takıntılı olmak cidden yoruyor ve her hareketini beklemekten delirme noktasına geliyorsun 😅 Neyse ki, zamanla geçiyor ve daha güzel şeyler yaşıyorsun ❤️ Okuduğum kadarıyla sen de aşkta biraz şanssızsın gibi duruyorsun. Umarım en kısa sürede sen de mükemmel kişiyi bulursun! 💕
Cevap
20Cevap
Olmayacakmış, yalancı boş vaadlerde bulunan, boş birine aşık oldum🤣🤣 verilmiş sadakam varmış...
😂🙏
Oldum olmayacak duaya amin de dedim ohhoo 😂 aşkın da akıllı fikirli olanından lazım
Açıklamadaki durum çok sakat ya düşünsene sen her seferinde onu aklına getiriyorsun her şeyde o mu acaba diyorsun ama onun 2 saniye seni düşündüğü yok belki de koyar çok be 😂😂 duygusala bağladım ya ben şunu yazarken dışarda bir yerde sezen aksu kolay olmayacakkk elbet üzüleceğizzz çalıyor odaklanamadım soruya 😂😂
Hemen kolayca âşık olmayan biriyim. Bu konuda kâlbime güvenirim.. Çünkü içtenlikle aşktan ve insanlardan uzak duruyorum, doğal ve samimi mesafem var. Onca mesafeli ve hatta duygusuz tavrıma rağmen ben birine âşık olursam o zaman durumu değerlendirmeye alırım. Ben birine âşık olurken sadece kâlbimi ve duygularımı ciddiye alıyorum, diğer "mükemmel" özellikleri umurumda olmuyor. Bu nedenle birine âşık olursam durumu kâlbimle görüşürüm.. Acil durum değerlendirmesi yaparım sjdsjd 😃
Olmuştum. 7 yaşındayken 35 yaşında misafirimize 😄
Püü :D
Ne adamdı be hey gidi hey 😄
İnşallah yaşıyordur :D
Bulmayla uğraşamam bilmiyom 😄
bir zahmet 😂
Ben aşka inanmıyorum barıs, benim ilişki özelliklerim benden alındı sndjdj
Bende öyle abim sdfsd
Hayır olmam olursamda direkt açılırdım diğer türlüsü eziklik ve özgüvensizlik benim için.. sonucu her ne olursa olsun insanın bir duruşu olmalı ve ona göre haraket etmeli
maalesef evet ama bu insan oğlunun doğasında var kimse çabuk elde edebildiği birisini istemez herkes imkansızı kovalar bu normal sadece elinden geliyorsa vaz geçmelisin veya elde edene kadar peşinden koşmalısın ama bir gün eğer ki elde edersen emin ol soğuyucaksın
Zaten olmayacak gibiyse aşık olur insan. Olunca cepte diye fazla heyecan ihtiva etmiyor, aşk çabuk bitiyor.
abi zaten aşk zoru sever. olmayacak biri olmalı, dengesiz olmalı, yasak da olabilir:)) ama aşk o zaman aşk oluyor
Sevdim hemde deli gibi sevdim sonuç kendisi evlendi ve başkasına ait oldu ben de hayatan kopmuş ruhsuz gibi yaşıyorum
Olmuşum. Öyle diyorlar. Ne yapalım bizim de nasibimiz de bu varmış. Kaderimizi kabullenip yaşamaya devam edeceğiz...
Amin Barış aminn : )) ben oldum valla hadi hayırlısı
Aşk değil sevdim bide enayi gibi çabaladım şuanki aklım olsa kılımı kıpırdatmazdım.
Bir kere aşık olduğumu sanmıştım olmayacak bir şeydi bende zaten zannetmişim
kucukken abimin arkadaslarina asik oluyodum hep, bunlar sayilabilir sadece baska yok 😂
Olmadı mı ya neden aşık oldum birisi olmayacak olsun ki. Kısmet değildir en fazla.
Olmayacak birine aşık olmaya çalıştım ama olamadım. Başaramadım. 🤣
İlgi alanlarımdan biri imkansizlara aşık olmaktırrr
😂😂Amin ben hiç olmayacak şeyler sevmem ilgimi çekmez
Bilemiyorum ki aşk nasıl bir şey 😅 Aslan burcu kadınıyım aşık olduğumu farkedemiyorum sanırım
Oldum, takıntılı değilim vazgeçerim uzun sürmez😅
Aşık oldunuz mu diye sorsan daha doğru olurdu sanki ahahhaha
Olduk dün başka kızla story gördüm bitti hislerim o kadar dua ediyordum nasibim olsun diye … hayat bu
Ben hep olmazlara aşık oluyorum hiç karşılıklı bir aşk yaşamadım, tam seveyim diyorum o vazgeçiyor ya da ben vazgeçince o seviyor.
Oldum, aşk zannedilen şey cinsel içgüdü aslında, birinden etkilenmiştim, evlendiğinde bile saplantılıydım ona, ayrılmasını istedim hep
Hayır olmadım
Yok olmadım şükür..
Olmayacak birine aşık olmadım, olabilirdi ama olmadı ♡
hayır ben insanları anlamıyorum 1 den fazla kişiye aşık olabiliyorlar insan sadece 1 kişiye aşık olabilir bencee
Evet ben şu anda öyleyim. Evli bir kadına platonik aşığım, gecemle gündüzüm birbirine karıştı yıllardır
Ben olmustum ve takıntı yapmistim ama geçti şimdi yine biriñe takıntılıyim😂
Oldum. Ben müslüman o Allah'a inanmıyordu. Sevgili olduk sonra ayrıldık din konusu yüzünden. Yıprandım ama geçti..
Evet aşk değil belki hoşlantı
Evet olmuştum
Hayır olmadım çok şükür.
Yok çok şükür sdjks
Evet 90 larda TV de görüp aşık olduğum ünlü 😑
Hayır olmadım
Benimki aşk değil de hoşlanti olabilirdi
Evet oldum matematik öğretmenime 😄
Yok olmadım çok şükür
Hiç olmadı çok şükür 😄😎
Amin amin barış
Olduk zamanında