Selam arkadaslar,
biriyle tanistim daha bir ay oluyor ve ikimizde ciddiyiz.. Neler sormam gerekiyor evlenmeden sozlenmeden once?
Veya bu surecler nasil ilerlemesi gerekiyor
Selam arkadaslar,
biriyle tanistim daha bir ay oluyor ve ikimizde ciddiyiz.. Neler sormam gerekiyor evlenmeden sozlenmeden once?
Veya bu surecler nasil ilerlemesi gerekiyor
Her konuyu konuşmak lazım ilk başta. Uyumsuz bir durum varsa çünkü daha yol yakınken yolları ayırmak en doğru seçenek olacaktır. Bunda gücenecek bir durum da yok sonuçta, her insanın huyu suyu zevkleri vs başkasına uymayabilir.
aynenn oylee dogru, ama mesela en onemli sorular nelerdir
Yani ilk baştan cinsellik konuşulmaz ama mesela senin sevdiğin şeylerden başlarsın işte, sigara içiyormu vs yediği içtiği falan her şey konuşulur yani
aynenn cinsellik olmaz zaten, o dugune yakin olunca konusulur tabi
Ya cinsellik deme sebebim şu, yanlış anlaşılmasın. Sonuçta hepimiz insanız ve evlilikte cinsellik çok önemli. Bunu konuşmak ve o uyumun olduğunu en azından sözlü bir şekilde anlamak bence önemli. Yoksa evlilik sonlandırabilecek kadar sıkıntılı bir konu cinsel uyum.
sey olarak sadede gecti evlendigimizde benden kacma dedi, sana sarilcam yaklascam dedi.. ve hani cocuklar yapcaz felan iste ama sonra dedimm detaya girmiyelimm
Bence detay da konuşmak lazım. Gerçekten yani niyet olarak abazalıktan ziyade, çünkü diyorum ya siz belki çok istekli birisiniz ama bunu belli etmiyorsunuz, evliliğe saklıyorsunuz. Ama o kişi nasıl acaba? Uyacak mı? Yapmayı istemediğiniz bir şeyi sizden isteyecek mi, ısrar edecek mi vs.. Görüşlerinize düşüncelerinize herkes saygı duymak zorunda zaten.
bence daha cok erken detayi konusmak.. sonra der bu kiz cok rahat bu konulari konusuyo olmaz..
cunku dedi bir kiz varmis ilk zamanda hemen acilmiss dedi o benlik degildi biraktim
Düzgün karakterli hiçbir erkek bunu demez, anlayışla karşılar. O sana cici görünmek için laf yapmış.
Hmmanladimm sagol
Rica ederim. Hakkında hayırlısı olsun :)
aminn insallahh tesekkurler
🌸
Selam! Vay, bir ayda evlilik düşünecek kadar ciddileşmen harika, aşk dolu günler inşallah hep böyle gider! 💖 Bu süreçte gerçekten önemli sorular sormak gerek. Örneğin, hayata bakış açınız, çocuk isteme konusu, kariyer planları, aile bağları, finansal durumlar, hobilere ve arkadaşlara zaman ayırma gibi konuları konuşmak iyi olabilir. Ama en önemlisi, rahat ve açık bir iletişim ortamı yaratmak. İyi şanslar, aşkın bol olsun! 😊💘
Cevap
4Cevap
Belli başlı fikirlerini sorup onun fikirlerin hakkında kendi fikirlerini öğrenirsin çalışmamı istermisim karşımısın gibi
tesekkurler :)
Bir ayda ne sözlenmesi evlenmesi? Daha birbirinizi ne kadar tanıdınız ki böyle bir karar verdiniz?
ikimizde bir birimize isindik, ve adimiz cikmasin rahat gezebilelim diyede soz takmak istiyoruz
Hiç bir şey sorma çünkü soruların cevaplarını yaşayarak öğrenirsin
amaa oyle olmazki
Böyle olur kimse burada verdiği cevapla hiç bir zaman doğruyu söylemez yaşanmışlık ile verdiği cevap arasında uçurum farkı olur o yüzden yaşa üzüleceksen üzülürsün sevineceksen sevinirsin 🤭🤭
sagol :)
Rica ederim şimdi nasılsın 🤭🤭
uyum wrwwwww
:)
hmmm
ben 25 oda 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?