Boşanmaya nasıl cesaret edip ilk adımı attınız?

5 yıllık evliyiim arada inişli çıkışlı oldu son noktaya gelmeye kadar gitti bir şekilde bağladık aslında eşim iyiken çok iyi ev işinde yardımı çok dokunurdu hiçbir konuda eksik bırakmazdı bir şey aldığımda hesap vermezdim bir yere gittiğimde de aynı ama sinirliykende ondan kötüsü yok hakaretler küçük düşürmeler laflarıyla hor görme vs eksik olmaz insanların yanında sesini çıkartmaz ama… şu son bir senedir annemin vefatından sonra çok sarsıldık laflarla kapanmayan yaralar açıldı ne kadar kapansada tartışma esnasında yine açılıyor ailevi sorunları oldu kaldığımız evle ilgili o da çok etkiledi bizi bide yurt dışı meselesi az öncede sigara gibi sarılmış uyuşturucu gördüm kullanıyormu yoksa beni endişelendirmek için mi bilmiyorum kenarda rafta gördüm sigara paketinin orada bu yüzdende artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacağını biliyorum o illeti eve sokaraktan… fakat nasıl adım atıcam nasıl cesaret edicem bilmiyorum sonuç olarak kimse boşanmak için evlenmiyor birde 3 yaşında kızım var yanlış yapmaktan korkuyorum keşke demekten

Boşanmaya nasıl cesaret edip ilk adımı attınız?