Aşk İlişkileri Bir kamyon arkası yazısı ekleyin olmaz mı? Lùthieenn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Example : seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim 😂 Güncellemeler1 yıl Example 2 : sen kalbimde batan güneş ben yollarda çilekeş 😂😂😂 Bir kamyon arkası yazısı ekleyin olmaz mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Benim düşmanıma bile faydam dokunur, sizler dostunuza bile kazık atarsınız... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Geceleri denize yansıyan yıldızları gökyüzüyle karıştırdın. ,, 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Ön tekersin çok şekersin kamyon cu olma çok çekersin…. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ki bir tane bile 😂😂 1 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Gaz fren şanzıman halin duman 0 6 Yorumla Lùthieenn 1 yıl Güzeldi djdjd Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Senim ki kadar degıl Yorumla Lùthieenn 1 yıl Hiç bir konuda mütevazı olamicemmmm djfjfk Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Olmaya bilirsin Yorumla Lùthieenn 1 yıl 😛 Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Duvar yazisida olabilir mi Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Adını dağlara yazdım. 0 1 Yorumla Lùthieenn 1 yıl 🤮 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Karayollarında değil senin kollarında öleyim gülüm 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çayın liptonlusu kadının ip donlusu 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ak akçe kara gün içindir 0 0 Yorumla
Kemal0077 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Kızlar gülüşüme yollar gidişime hasta 0 1 Yorumla Lùthieenn 1 yıl Çok eskiiii 😂 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Giden gitmiştir. Gitti zaman bitmiştir 0 0 Yorumla
kuraklik Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Bi abdest al 0 8 Yorumla Lùthieenn 1 yıl Abdest alacağımı bana sarışın bir civciv öğretmez 😂 Yorumla kuraklik 1 yıl Mundar mundar dolasma buralarda kasiyo site Yorumla kuraklik 1 yıl Cikcik Yorumla Lùthieenn 1 yıl Civcivim fazla ötme baban gibi keserler Yorumla kuraklik 1 yıl Ne kesiyon tavuk mu horoz mu Yorumla Lùthieenn 1 yıl Acı olan pedofili değilim ama civciv kesiyom 😂 Yorumla kuraklik 1 yıl Bulursan kesersin Yorumla Lùthieenn 1 yıl Kendi ayaklarınla geldiginj görüyorum takip eden isteği falan gel kesim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Benim düşmanıma bile faydam dokunur, sizler dostunuza bile kazık atarsınız...
Geceleri denize yansıyan yıldızları gökyüzüyle karıştırdın. ,,
Kara yollarında değil senin kollarında öleyim 😂
Ön tekersin çok şekersin kamyon cu olma çok çekersin….
Kamyon çeker 30 ton
Gönlüm çeker Paris Hilton
Hiç bilmiyorum ki bir tane bile 😂😂
Gaz fren şanzıman halin duman
Güzeldi djdjd
Senim ki kadar degıl
Hiç bir konuda mütevazı olamicemmmm djfjfk
Olmaya bilirsin
😛
Duvar yazisida olabilir mi
Adını dağlara yazdım.
🤮