Zamanında arkamda durmayan adama tekrar dönülür mü?

Küçükken ben 18 yaşındaydım sevgilim de 22 yaşındaydı. Ilişkimiz vardı. Bu olay 6 sene önce oldu. Ben 18 yaşındayken hamile kalmıştım. Korkudan elimiz ayağımız titredi o zamanlar şehir merkezinden 2 saat uzaklıkta olan sevgilimin köyünde çalışkan bir doktora bebeği aldırmaya gitmistik. Normal bir yerde aldıramazdık çünkü o zaman doktor daha önce kurtaj olduğumu sisteme girer ve yıllar sonra kurtaj olduğum ailem tarafından ya da başka biri tarafından ogrenilebilirdi. O zaman 2 saatlik yol ve muayenehanede 2 saat kalmıştık üstüne bir de 2 saatlik donus yolu korkudan fenalasmistim yakalanirim diye tüm yol arabanın kapısını açıp kusuyordum. O hatta beni tekrar muayene için götürdü oraya doktor bir şeyin yok dedi. O günden sonra ilişkimiz bitti. Arkamda durmadı. Aradan 6 yıl geçti biz tekrar karşılaştık. O zaman yaşımız küçüktü korkmamız normal dedi birbirimizden kaçmak istememiz de normal diyor. Bir yanim onu çok özlüyor bir yanım hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşattığı için nefret ediyor. Daha kurtaj yapalı 2 hafta olmamıştı daha atlatamamıştık bu korkuyu , çekti gitti. Hatta doktor bebeği almadan önce ileride çocuk sahibi olamayabilirsin hamile kalman zorlasabilir demişti buna çok üzülmüştüm ve o kadar çok seviyordum ki onu hatta yaşım çok küçüktü ama hep kız çocuğu annesi olmak isterdim. O halde bıraktı gitti korkudan bir daha aynı durum tekrarlanır korkusuyla çekti gitti. Kalbimin sesini dinlemeli miyim napiyim?

Zamanında arkamda durmayan adama tekrar dönülür mü?