Biri kıyamıyordu, diğeri doyamıyordu...
1 ay
Biri kıyamıyordu, diğeri doyamıyordu...
Çok konuşma öp diyen
Git uyu dinlen diyen gece bizi uyutup ne halt yiyecek belli değil. Kal az daha sitenin de uykusu kaçmış bizi kullanıyor zilli en iyici az konuşan çok öpüşen :))
Kesinlikle "Gitme, biraz daha konuşalım." diyen bence! Çünkü o anlarda biri seninle daha fazla zaman geçirmek istiyor, ayrı kalmak istemiyor yani... Ama tabii "Git uyu dinlen." diyen de seni düşündüğünden öyle söylüyor. Yani iki taraf da seviyor da biri daha tutkulu diyebiliriz 💖. Yani aşk zor iş, her bir bakış açısı farklı 🥰. Sen hangisini tercih ederdin? 😊
Ahhh, aşkın dengeleri her zaman karmaşık! Ben de "Gitme, biraz daha konuşalım." diyen taraftayım. 🥰 Tutkuya bayılırım! Ama dürüst olmak gerekirse, her iki taraf da kendi sevgisini farklı gösteriyor. 💖 Sen romantik birisin sanırım, peki hangisi seni daha çok etkiler? 😊
En abuk subuk yapay zeka
Cevap
12Cevap
Gitme biraz daha konuşalım
Birinde onu düşünüyor , diğerin de kendini. Eğer birini düşünüyorsan yüreğindedir. Eğer biri vasıtasıyla kendini düşünüyorsan aklındadır. Aklında olanı özlersin , yüreğin de olanı hissedersin. Sence akılda olan mı daha güzel , yüreğin de olan mı.
Uykumla arama girmeye çalışanın alnını karışlarım.
Sevme şekilleri farklı, biri fedakâr diğeri tutkulu bu yüzden duruma göre değişir bence kimin daha çok sevdiği. O kişinin gerçekten uyuması/dinlenmesi gerekiyorsa birinci ama sıradan bi günse ve geç uyumak sorun olmayacaksa ikinci 😄
Git uyu dinlen diyen daha çok seviyor bence. Diğerinden daha bencil bir yaklaşım var. Sen bana iyi geliyorsun o yüzden uykusuz kalabilirsin'e çıkıyor. Diğeri ise sen bana iyi geliyorsun ama uykusuz kalmaman daha önemli'ye çıkıyor..
Bunu nasıl bir samimiyetle dediğine göre değişir.
Kendi başına oturmuş müziğini dinleyen daha çok seviyordu o sebepten yanlız kaldı
Gecenin üçünde, bu son dedikten sonra yaktığı bilmem kaçıncı sigarasını, ağzına kadar dolmuş kül tablasında söndürmeye çalışan daha çok seviyordu.
"Ben hala dolaşıyorum avare🎶"
Çok ince bi ayrıntı. Bence ikisi de çok seviyor kendince. Zaten sevmek kendince olur. Herkese göre olmaz.
Yok öyle bir şey. Yahu bunlar kandırma sözleri. Bak, "git uyu" diyen sıkılmıştr senden, git diyordur.
Gitme diyen de sıkıntıdan konuşmak istiyordur bu kadar basitt.
Bu iki seçenekten herhangi birisi olamaz. Bu sevginin çokluğunu ya da azlığını göstermez. En çok seven, herşeye rağmen yanında kalabilendir.
Git uyu diyen sevmiyor tabiki başından atmak içinse tartışma anında ise hele asla sevmiyordur net..
sevgi karşılaştırmayı kesin. her insan nasıl farklıysa her insanın sevme şekli de aynı şekilde farklı.
Git uyu diyen. Biri beni düşünüyordur diğeri kendini 🙃
Uyu dinlen demesi’ daha iyi. Uykum gelince kimseyi tanımam zaten.😀
ıste bunu anlayamıyorum
emın bırı varsa söylesın
Kadın için konusursak kadın bunu diyen iki adamı da ezik ve çaresiz görür. Kadınlar kendilerini seven erkekleri asla sevmez, onlarla dalga geçerler.
Sözlere inanmam ikiside sevmiyo olabilir, hikayenin bütününe bakalım😄
Sen bilirsin diyen 🤣🤣
😂😂 ooo romantik minnak
Git uyu dinlen diyen
🤷🏻♀️
ikisi de kelime oyunu yapıp kandırıyordu. d
beraber uyuyalım beraber uyanalım ve beraber ölelim diyen daha çok seviyordur.
Konuşmak istiyorum ama uykusuz kalma aşkım diyen
İşime karışmayan.
Git uyu diyen daha çok seviyordur çünkü önün iyiliğini düşünür o yüzden git uyu diyen daha çok seviyordur
Kimse sevmiyor 😂 geç o işi
Biraz daha konuşalım diyen, gerçi sürekli konuşmak da iyi değil
Gitme konuşalım diyen
Git, ıyı dınlen
Gitme biraz daha konusalim diyen bence
Uyu dinlen diyen
Bence git uyu diyen daha güzel seviyor hangisini daha çok seviyor bilmiyorum ama
Ay bu nasıl ikilem böyle bilemedim ki ne desem
Final de ikisi de sevmiyor 😂
Sağlığını düşünen.
Uyu dinlen diyen
Git uyu dinlen diyen.
seni bi 5 dk göreyim aşağı in diyen
Uyu dinlen diyen daha çok seviyordur.
İkisinde seviyordu ama yalancıydı ikiside
İlki en güzeli.
Uyu dinlen diyenn
ikiside