Tıp okuyorum bu yüzden asosyal biriyim. Şimdiye kadar hoşlanıp açıldığım 5 kız oldu 2 sinin sevgilisi çıktı diğer 3 ü de beni istemedi. Bu sebeple 1 senedir hiçbir kıza açılmıyorum ve artık açılmayı düşünmüyorum. Benden hoşlandığını belli eden kızlar oluyor ama ben beğenmiyorum ayrıca beğensem bile ben açılmak istemiyorum çünkü bir ara hoşlandığını belli eden bir kıza açıldım kabul etmemişti. Hem hoşlanma sinyali veriyor hem de açıldığım zaman arkadaş olarak görüyorum diyor. Bilmiyorum artık açılmak istemiyorum beni beğenen bir kızın gelip açık açık benden hoşlandığını bana söylemesini veya arkadaş aracılığıyla söylemesini istiyorum onun haricinde kendim artık açılmam. Sizce illaki bir teklif gelir mi?
Bir kız illaki yanaşır birşeyler içme teklifi eder sana, gelir yani merak etme
Bir kız sana yanaşıp birşeyler içme teklifi yapabilir Çok düşük bir ihtimal
Herhangi bir kızın yanaşıp seni dışarıya birşeyler içmeye davet etmez bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıkçası böyle bir isteğin varsa birisinin sana gelmesini bekleyemezsin asosyal birine kimse kolay kolay açılamaz çünkü böyle birinin ilişkisinden korkabilir sonuç olarak kadınlar her zaman ilgi bekler sen bulunduğun çevrede soysal olmaya çalış mesela klüplere katıl spora ilgin varsa kadınlar sporla uğraşan birisini her zaman daha çekici bulur tıp çok zor evet vakit bulamıyor olabilirsin ama bunu istiyorsanda hem kendine hem de çevrendekilerle vakit geçir daha senin neyden hoşlanıp neyden nefret ettiğini bilmeyen biri senden hoşlanamaz ben söyleyeyim
Öyleyse yalnız mı öleceğim?
Benim bildiğim kadarıyla insanların alnında yazmıyor karakteri. Kimse kimsenin karakterini ilk başta bilemez zaten. Benim bildiğim kadarıyla ilk önce az çok hal ve hareketlerini uzaktan süzerler ve dış görünüşünü de beğeniyorsa dışarda birşeyler içmeye davet edip tanımaya çalışır. Yani zaten dışarıya buluşmaya çağırma amacı birbirini daha yakından tanımak tır.
Ya hayır illaki yalnız ölmezsin ama bir şeyler yaşamak istiyorsanda biraz çaba sarf etmen lazım yok mu mesela şu an dikkatini çeken hoşuna giden birisi mesela illaki yakın gelen birisi vardır yoksa da olmasını sağla o da biraz sosyal olarak tanıyarak birilerini olur öyle biri olduğunda yakınlaşmaya çalış mesela
Nasıl yakınlaşmaya çalışayım? Ben okul ortamında rahat hissetmiyorum mesela. Dışarıya mı davet edeyim kahve içmeye falan
Neden olmasın eğer tek yapmaktan çekiniyorsan arkadaş grubun ile dene o da arkadaşlarını çağırır mesela böyle randevular yakınlaşmaya sebep olur illaki orada konuşursunuz daha yakından tanı mesela sevdiği sevgilisi var mı sana karşı nasıl bakıyor ondan sonra sadece ikinizin olduğu bir date olabilir mesela sınav ve sözlüler hakkında konuşmak yardımlaşmak için grupça bir date olabilir 4-5 kişi falan orada zaten konu konuyu açar bence öyle yapabilirsin ama bir yandanda sana tavsiye tıp okurken sevgili yapmak çok çok zor çünkü bu sefer de ne derse nede ilişkiye yetiyorsun ikisinin dengesini sağlamak zor yapabilirim diyorsun olur ama mesela şu an kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama 4 de falan stajlardan başını kaşımaya vaktin olmuyor aynı yks senende sevgili yapmak gibi karar senin
Doğru söylüyorsun okulu bitirmeyi bekleyeyim ben
Yani o zamana kadar illa ki bir şey olur ama sana tavsiye önceliğin hep kariyerin olsun yoksa ondan sonra sevgilin olsa bile kariyerin olmayınca ona ve kendine hatta ileride ailene yetememe korkusu yaşama bir staj bile çok önemli her stajına bunun farkındalığını bilerek hazırlan çünkü vakit geçtikçe ailende yanında durmaktan kaçıyor kaç geldin hâlâ başaramadın gibisinden o yüzden sen sadece derslerine odaklan ve akışına bırak senin olan seni bulur unutma
Teşekkürler 👍
Özelden yazar mısın
Takip attim sana
acilma daha iyi