Sevgilimle meslek seçiminden dolayı bir tartışma yaşadık üzgün hissediyorum detayları okuyabilir misiniz?

dün akşam konuşurken polis mülakatlarına gideceğini söyledi

başvurduğundan haberim bile yoktu, keşke önce söyleseydin gibisinden bir şeyler dedim

şimdi söyledim falan dedi ben bir durgunlaştım ve sustum sonra sormaya başladı "neden susuyorsun" diye

çünkü 3 yıl önce dedikleri bende travma oluşturmuştu. o zamanlar daha konuşuyorduk bu kadar sevgili değildik ve msü'ye gideceğini söylüyordu.

eğer oraya giderse bir hayatı olmayacağını, beni tatillere götüremeyeceğini, nerede olacağının belli olmayacağını, belki aylarca yüzünü göremeyeceğimi söylüyordu

birkaç gün sonra da "ben seni ateşe atamam" diye ayrıldı. kabullenmek çok zordu ve bu meslekler bende travma etkisi oluşturdu.

şimdi de bunu söyleyince aklıma o dedikleri geldi ve tetiklendi travmam suskundum. sonra bana "bunlarla ilgili bir şey paylaşınca böyle yapıyorsun paylaşamayacak mıyım ben seninle, bu yüzden söylemedim başvurduğumu böyle sorun çıkarıyorsun" falan dedi

ben de yıllar önce söylediklerini dedim ve bu yüzden düşünüp ruhum daralıyor dedim. "o zamanlar daha konuşuyorduk ama şimdi hayatımda sen varsın, hem daha önce nereye gidersem seni de götürürüm dedim ben sana" dedi

tamam dedi ama başka şeyler de dedi zamanında. mesela "bir daha senden ayrılmam" diyip defalarca terk etti. beni bırakıp gitmeyeceğine nasıl tam inanayım ki? şimdi bana diyor "seni götüreceğim yanımda dedim" diye

ben de bunları söyledim sonra konuşmayı bir şekilde bitirdik sabah da normal mesajlaştık ama hâlâ içime oturdu. suskunluğumdan dolayı kendimi suçluyorum ama dediklerini de unutamıyorum

Sevgilimle meslek seçiminden dolayı bir tartışma yaşadık üzgün hissediyorum detayları okuyabilir misiniz?