Aşk İlişkileri Ben sensiz yaşayamam diyenler seninle mi yaşıyor yoksa başkasıyla mı? Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben sensiz yaşayamam veya yapamam diyenler şu an kiminle yaşıyor? Ben sensiz yaşayamam diyenler seninle mi yaşıyor yoksa başkasıyla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Onları gömdük kendi cehenneminde hangi zebanilerle takılırlar orası beni no alakadar.. 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl 😊👍 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Çoğalırlar ne yaşayamaması sjdjs 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Suriyeliler gibi mi çoğalıyorlar 😂 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle bir söz bana verilmedi. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Başkasıyla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onları gömdük kendi cehenneminde hangi zebanilerle takılırlar orası beni no alakadar..
😊👍
Çoğalırlar ne yaşayamaması sjdjs
Suriyeliler gibi mi çoğalıyorlar 😂
Böyle bir söz bana verilmedi.
Başkasıyla.