+1 yılOğlak yani ben anlaşılması en zor burçlardan biriyim aslında oğlak çok tembeldir ama işine önem veriyosada asla düzenini bozucak bir şeyi ön plana almaz oğlak severken gerçekten ilgilenip sever ama önce onun için düzeni sağlıyan işlerdir oğlağı istediği gibi davranmasına izin verin sıkmayın ve onu boş anlarında yaklaşırsan dikkatini çekersin emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılboş anı oluyo mu bir oğlağın :) olmuyo ya olmuyo adam izin gününde bile iş yapıyo o günübile işe giderek değerlendiriyo ama bu huyu çok hoşuma gidiyoda beni seviyo mu sevmiyo mu anlayamıyorum... seni ne yaparak dize getirebilir bir kız der misin kardeşine :)
- +1 yıl
Diyim kardeşime artık bunaldığım zamanlar yalnız kalmak isterim yorgunluktan gürültü kaldırcak halim kalmaz sessizce dursun yanımda masaj yapsın rahatlatsın falan devamıda doğaçlama sana kalmış hani zihinen beni dünya hayatından çekip kurtarsın yeter
Soran+1 yılpeki korkarak bişi daha sorim şimdi iş için ayrı şehirdeyiz :( burdan ne kadar ne yapabilirim ki.. bana dedi ki sevgili olursak bir kavgada beni terkeder gidersin o yüzden ilişkimize ad koymayalım geleceğim ol istiyorum evlenmek istiyorum aramız bozulmasın felan dedi. bu laftan sonra kesin seviyo dedim ama nihayetinde bu bir erkek.. iy biride olsa sevmiyo olabiilr mi beni.. son 2 haftadır aramız tuhaf msjlaşmıyoruz bile hep yorgun
En İyi Cevaplar
Beni anlattin gerçekten oğlak erkeği sevgisini söylemekten ziyade bunu hissettirmekten yanadir
121 Yorumla
Soran+1 yılama bazı günler oluyo konuşmuyo bile. nası sevgi bu şüphe mi etmeliyim sevgisinden
Soran+1 yılhergün ediyordum ancak son iki haftadır edemiyorum arada nbr filan haber alıyo sonra susuyo.2 aydır bir işe başladı yorgun argın yatıyo muhabbet bile etmiyoruz eski günler yok artık
Soran+1 yıldaha nasıl hissederim ki yazmıyo bana, ve gerçekten baskası mı var dye kuruntu yapıyorum haftalardır :(
Soran+1 yılbir kere ilk buluştumuzda iş için gideceği için utanarak yanaktan annem gibi öptü :D utandı ama kabul etmiyo bunu. daha önce lise de dahil üniverstede dahil hep aynı okuldaydık üni de benimle muhabbet için hep yanıma gelirdi.. seviyodu acayip. ah eski günler
Soran+1 yılyaa yok bak lise de beni seviyomuş ama utancından soyleyemedi. üni de karşıma çıktı peşimi bırakmadı. sevgilisini terketti beni görünce... snra baya konuştuk teklif etti kabul etmedim güvenemedim bn kırıldı üzüldü... snra bn ona dedim çıkalm tamam dye o kabul etmedi bu seferde.. eski sevgilisine döndü benm yüzümden. aradan 3 sene geçti bana yine yazdı seviyorum hala seni unutamıyrum dye. işte 5 aydır konuşuyoruz. ama çıkmıyoruz işte çıkarsak kavgada beni terkedersşn sen ad koymayalım ilişkiye geleceğim ol evlenmek istiyorum dedi... ama iki ay önce uzağa gitti iş için. gayet iyiydik. son iki haftadır bozulduk.. sıktım senide kusurra bakma :(
Soran+1 yılbilmiyorum :(
Soran+1 yılettim artık kojunşmayalım bnden sıkıldın anlıyorum dedim, saçma sapan konuşma sus dedi yumuşattı beni sonra gitmemi istemiyo
Soran+1 yıltamam herşey için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılsaol oda anlasa bir :)
Soran+1 yılkonuştuk bugün ilgilenemiyorum filan yazmış bana çok mutluyum gerçekten işleri yoğunmuş sadece :))
Benim nisanlim oglak burcu. 6 Yildir sürünüp gidiyoruz. Ve duygusal birisi ama sevdigini hissetirmekten yana :) Bazen üzülüyor ben seni üzüyorum diyor ama elimde degil diyor sen benim herseyimsin diyor. Bence oglaklar sevgisini gösterip kaybetmekten korkarlar. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbana diyo ki seni üzmekten korkuyorum ama bn nası açabilirim onu yani kendimi daha ok sevdirmek istiyorum. aklı hep işte burcundan gereği galiba :)) saygı da duyuyorum
Soran+1 yılya sana şu an çok seyler sormak istiyorum canlı örnek olarak yaaa :))
bende üzüyosun ama diyorum tamam özür dilerm diyo aynen :)) o da oyle evlenmk istiyorum filan diyo bana. ama bazen çok soğuk oluyo tanıyamıyorum korkuyorum sevmiyo dye korkutuyo
+1 yılsoğuduğunu sanmıyorum bazıları böyledir daha soğuktur oğlaklar da dışarıya farklı kendi içlerinde farklı insanlar bence üzerine düşme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol deneyecem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sana bir şey söylicem kendimden örnek veriyim duygusal bir yapım vardır sevgimi çok gösteremem bakışlarımla idare ederim. Bir olay yaşadığımda içime atarım ne varsa içimde yaşarım.
11 Yorumla
Soran+1 yıloda oyle, soyluyodu konuşuyoduk iş bulduğundan beri kara kedi gibi aramızda bu iş. beni sevmiyo artık dye düşünüyorum... napim bilmiyorum
+1 yıloglak burcu erkegı olarak oglak erkeklerı hırslıdır ıslerınde her zaman yukselmek ve basarılı olmak ıcın cok calısırlar ve ıcten severler ve sevdıklerıne cok baglıdırlar emın olabılırsın
111 Yorumla
Soran+1 yılyani seviyo mu beni sence nasıl anlayabilrim neler demeliyim ona. sıkılıp sıkıştırılmayı sevmiyo biliyorum
- +1 yıl
oglak erkegı cok fazla sevdıgını bellı etmez ama ıcten cok sever yanlız kaldıgınızda ona senı ne kadar cok sevdıgını sor bıraz sıkıstırır bak nasıl soyler sana oglaklar bırazda utangactır romantık ortamlardan cok hoslanırlar oyle bır ortamdada sana senı sevdıgını mutlaka soyler emın olabılırsın
Soran+1 yılevet bn bazen o sıkılır dye romantik havayı değiştiriyorum ne odunsun ya ne güzeldi bozdun herşeyi diyo bana.. ama 2 aydır bir işte çalışıyo ve 2 haftadrda aramızda eskisi gibi bir konuşma hakim değil.. bnden vaz mı geçti acaba
- +1 yıl
senden vazgecme durumu olsa soyler mutlaka bence kendını bu sıra ısıne vermıs konsantre olmus emın ol baska bır seyden degıl sen sadece bırazcık daha zaman ver oglaklar malesef ıskolıktır helede bırde yenı basladıgı bır ıste kendını kabul ettırmek ıstedıgı ıcın tamamen ıse odaklı şu an bence baska sebebı yok
- +1 yıl
hatta sende sor bak ısıyle ılgılı sorular kendınde goreceksın nasıl ısıne konsantre oldugunu
Soran+1 yılevvet kendini yükseltmeye çalışıyo bunu soyledi bana , bnde destek veriyorum hertürlü yapar biliyorum çok hırslı gerçekten.. beklemeliyim sanırım
Soran+1 yılsorcam bakalm :)
- +1 yıl
bak sor aynısı cıkacagından emınım
Soran+1 yılarada sana sorayım neler yapim diye ya
- +1 yıl
ıstedıgın zaman sorabılırsınız
Soran+1 yılişler yogundu ilgilenemedim senle filan yazmış bana baya iyi konuştuk ya sizin dediklerinizden kuvvetlendm herşey yolunda gitti tekrar teşekkr ederim :)) rahatsz ettim yine
+1 yıloğlak erkeği işiyle kafayı bozar onu anlamak da herkesin harcı değildir zaten bir oğlak olarak söylüyorum bunu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbn anlıyorum ama sıkmadan nasıl davranabilirim. neler hoşuna gider senin. boğayım ben tam onun istediği gibiyim ama korkuyorum ilgisizliğinden
- +1 yıl
bak simdi senin de söylediğin gibi oğlak erkeği fazla ilgiden sıkılır sıkma onu sevgiliden çok bir arkadaş gibi yaklaş sorunlarını anlamaya çalış ama çocuk gibi de davranma ona gerçekçi ol ne düşünüyorsan direkt söyle ona alengirli işlere girme bu söylediklerimin tersini yaparsan senden soğur ve bir oğlak birinden soğursa eğer tillahı gelse değiştiremez durumu
Soran+1 yılhaklısın çok ilginç bir kişiliğe sahip ama vazgeçilmesi zor gibi kendini bişi sanıyo :)
bnde sansın dye arada yağlıyorum çok hoşuna gidiyo kendini başkasından dinlemeyi seviyo..
ve de benle konuşmadığı gün oluyo o günler neden sence. bn diyorum hem ilgisiz bazen hem sessiz sevdiğini çok sık dile getirmiyo ama içten içe insanı yemek ister gibi konuşuyo güzel anlamda dedm. bni sevvdiğini nasıl anlarım çnkü hiç belli etmiyo yeri geldi mi
Oğlağın yapısında çalışmak var işini yaparken sana vakit ayiramaz ama seninle birlikte ise sana değer veriyordur oğlak sevmez öyle takılmalik ilişkiyi eğer oğlak senden soğuduysa dişiliğini kullan #) saygilar
16 Yorumla
Soran+1 yıldişiliğimi kullanıyorum ama aldığım tepkiler bazen soğuk oluyo kırılıyorum üzülüyorum ona yansıtmıyorum.. başka ne tür şeyler yapabilirim? sapıklık hariçç:)
Soran+1 yılyaa bn onu tavladım onun rahatlığına düştü bu herif hint kumaşı sandı kendini yırtacam o kumaşı :)
Soran+1 yılay pekte havalılar:Dd sende az değilsin aynısın maşallh
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. oglaklar iskoliktir. sogumakla alakali degil genel yapisi oyledir bende oglak burcuyum
26 Yorumla
Soran+1 yılhım ama konuşmuyoruz peki bu ne demek.. konuşmamamız ondan kaynaklı. geriliyorum bende sevmiyo dye düşünüyorum
Soran+1 yılyo değiliz küs, arada yazıyo ama 2 haftadır boşladı beni.. ondan önce süperdi. işten kaynaklı sanıırım
Soran+1 yılerkek olarak fark ediyo demek ki bilemedimki :(
+1 yılBen oğlagım ve sevdigim kişiye taparım tabi bazı şeylerden sonra insanın aklı başına gelio :/
kolay kolay aklı başına gelmez...15 Yorumla
Soran+1 yılpeki bilgine dayanarak bişi sormak istiyorum, ne yapmalıyım bn boğa burcuyum. ya nasıl davranimm ona. değişirim dye istediğini soylemiyo çok sessiz konuşmak bile istemiyo gbi geliyo bana konuştumuda susmuyo
- +1 yıl
garipmiş yha böyle biriyle hayatını ve zamanını boşa harcamamalısın :/ degicegini sanmıyorum çok sessiz ve problemliyse yanlız bırak kendi kendine düzelir belki :/
Soran+1 yılsessiz derken derdini bile anlatmaya cekiniyo sıkılırım dye
- +1 yıl
bilmem artık bir insan sevdigiyle herşeyi paylaşmamalımıdır sence :))
Soran+1 yılpaylaşmalı
+1 yılKarsilikli konuşarak niçin boyle bir duruma geldiğini sorabilirsin unutmaki hayvanlar koklasa koklasa insanlar konuşa konuşa anlasirmis
11 Yorumla
Soran+1 yılya sevmiyo bu konuları gerçekten burcunun adamı. hani herşey burç değil ama bu herif çok şey işte
+1 yılben sana 5 defa söyliyim + değil e. i. g. seç beni.
11 Yorumla
Soran+1 yılama bişeyler de ya size umut bağladım moralim bozuk :(
+1 yıldygu sömürüsü yap tamadmır (: çok merhametliler cünkü.
24 Yorumla
Soran+1 yılevet ama sevmiyosa nası bilebilirim ki bunu bana yazık olmaz mı snra sevsin beni ya bn boğayım tam istediği sıkmıyorum bile mutlu olsun dye
Soran+1 yılve biliyomusun sana mesaj atacaktım ben bugün biraz bilgi verirmisin oğlak hakkında nasıl yaklaşmalıyım filan dye. buraya yazınca gerçekten şaşırdım
- +1 yıl
olur gel (:
Soran+1 yıl:):)
Bende oglağim ama sevdiğimi her fırsatta söylerim yani
15 Yorumla
Soran+1 yıloda soyluyodu iş buldu bitti
Soran+1 yılama bak sevdiğini söyluyo ama iş yüzünden konuşamıyoruz yani arada yazıyo
Soran+1 yılevet haklısın saol
+1 yılSoğuyan oğlak ne yaa allahım bu kadar buyutmeyin su burç meselesini yahu
26 Yorumla
Soran+1 yılsoru sordum düzgün cevap bekliyorum burdan akıllı birine benziyosun bunu yazana kadar düzgün bir cevap yazıp teşekkrlerimi alabilirdn... insanlar gerçekten çok tuhaf
- +1 yıl
Bende onu diyorum insanlar gerçekten çok tuhaf ne yani tüm oğlak erkekleri ayni karakterde mi? Fikir istiyorsun hadi onu da geçtim sen direk olarak burcu öne surmussun sıra ona gelene kadar ohoo bir sorun var ki bu şekilde davranıyor simdi bana açıkla oğlak burçları ilişkide neleri sorun eder?
Soran+1 yılçoğu oğlak burcu arkadaşım dediğimi onayladı canım. oğlak değilsen cevap vermek zorunda değildin. bn +1 verdim.. bişey demesende olur artık
- +1 yıl
Yoo oğlak burcuyum herkes onaylamış ben onaylamiyorum simdi ben oğlak burcu değil miyim? Al dana düz mantık
Soran+1 yılkızsın.. erkek olarak sordum ben. o bile fark gösterir. ya sen beni anlamamışsın. oğlak deme mantığım bütün herkesten biraz daha ayrıntılı cevap almak için. burç demesem daha karışık olacak herkes atlayacak kendinden.. daha çok karmaşa olmasın dye bşe ayrıntı verdim nye üzüyosun beni :(
- +1 yıl
Tamam yaa üzülme
Bende ikzlerim haftada bir belki diyorum ne alaka ilgisizlesmis sadece baska bsey arama
14 Yorumla
Soran+1 yılilgisini nası geri alırım
Soran+1 yılzaten konuşamıyoruz ki düşmim :))
+1 yılgerçekten oğlağın sevdiğine inandıysan yani o seni gerçekten sevmiş ise rahat ol kolay kolay bırakmaz için rahat olsun.
10 Yorumla
+1 yılvalla benim sevgilimde oğlaktı ama bana nerdeyse her dakka söylüyordu ben bıkmıştım :D kişiden kişiye değişr o canım :*
00 Yorumla
+1 yılBen Boğayım yardımcı olamıycam
(+1 vermeyi unutma)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOglak erkegi seviyorsa konusmadan dayanamaz sevmiyor galiba seni.
30 Yorumlaİlişkiniz monotonlasmis
13 Yorumla
Soran+1 yılama daha bişey yaşamadık ki monotonlaşsın
Soran+1 yılevet bu doğru kusura bakmam
Bende Oğlak burcuyum sessiz sakinim çekingenliğim dolayısıyla hiç sevgilim olmadı napalım yaniii :DD
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. monotonlaşmışsınız :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuduysa mikrodalgaya at
16 Yorumla- +1 yıl
waybe pratik çözüm ısıtp yerler sonra :/
Cevap sahibi+1 yılKesin Çözüm :)
Soran+1 yıldalga geçene -1 veririm demeyi unuttum
Cevap sahibi+1 yılAman -2 ver sen
Soran+1 yılyok vermiyom
Cevap sahibi+1 yıl: ))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen +1 almaya geldim
21 Yorumla
Soran+1 yılolsun verdim +1 :))
Efndm.
14 Yorumla
Soran+1 yılbişi desene yaa:)
Soran+1 yılay nye. oğlak burcu değil misin :)
oğlak yız ne olmuş
10 Yorumla
+1 yılOğlak erkeğinden uzak durmak gerek
21 Yorumla
Soran+1 yılartık duramayacağım noktaya geldim. baştan bilsem ala bulaşmazdım. hem o bulaştı bana bn istemiyodum zorla oldu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar