Napmaliyim sizce arkidişler?

Arkadaslar ben biriyle gorustum. Hoslandigim biri gecenlerde bulustuk gulduk konustuk ictik falan sonra beraber selfie cektik aradan biraz gecti ben dedim cektigimiz fotograflara bakalim dedim izin aldim yani oda verdi ben de bizim cektigimiz fotograflara bakiyordum sonra iste birden elimden cekti ben de dedim noldu oda belki ozelim vardir dedi. Ben de dedim ki ben senden izin aldim oyle yaninda bakiyorum bu bir ikincisi de eğer bizim fotograflar disinda baska bir fotografina baksam bu senin ozeline girer ve saygisizlik olur ve o zaman bu tepkinde hakli olurdun ama oyle bir saygisizlikda yapmadim ama senin yaptigin hos degil ve daha simdiden bir seyler sakliyorsan konusmamiza gerek yok dedim sonra kestim cocukla konusmayi bu da bana 2 gun sonra yazdi senden gerçekten hoslaniyorum ve sen haksiz yere boyle yaptin benim amacim senle takilmak degil seni tanimak ve sevmek dedi. Acaba ben mi abartiyorum arkadaslar napmaliyim bana yol gosterin hayatimda dogru duzgun insan da yok benle konussun yol gostersin lutfen yardimci olun sizce abarttim mi napmaliyim?
Napmaliyim sizce arkidişler?