Devamı bu şekilde. Umursamayınca kıskandırmaya çalıştı aklınca ⭐️🎶 itici değilde ne ¿
Erkekler neden terslendiği zaman aşağı çekmeye çalışır?
Devamı bu şekilde. Umursamayınca kıskandırmaya çalıştı aklınca ⭐️🎶 itici değilde ne ¿

Araşalım mı ne ya? Eliniz kolunuza dert mi girdi de illa bozuk diksiyonunuz ile aramaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki. Söyleme stili de ayrı bir gıcık, umarım selasını yarına okurlar o derece gıcık oldum. Bir de çocuk çocuk hareketler, hayırdır sen aq?
Neyse sorunun cevabına gelince, erkeklerde ezik psikolojisi var başka bir şey yok ama bu bizim tc erkeklerine özel. Hepsinde eziklenmiş abaza psikolojisini görebilirsin, bir de o tipsiz halleri ile kendilerini çok önemli sanıp ego yaparlar.
Bu kim kız xcxxx
Aşko 4 sv olmuşsun ahahaha
🎂 kutlayalım 🍾 😂
Bu tarz durumlarda anlayışlı olmak gerekiyor. Direk araşalım mı diye değil de daha nazik ve ince bir şekilde sormuş olsaydı eğer belki de evet diyebilirdin. Herkesin özel bir hayatı ve zamanlaması uygun olmayabilir. Acele etmek bazı şeylere direk engel oluyor.
Hayır 🤦🏻♀️ bu arkadaşla bir süre önce medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık. Sadece tanışma oldu ama uygun değilmişiz birbirimize ve yol yakınken uygun bir dille bitirdik muhabbeti. Daha sonra bana mesaj attı ben direkt hayır deyince afalladı sanırım seviyeyi düşürdü 🤦🏻♀️
Bazen insanların egoları terslenince çat diye kırılıyor işte, ne yapalım? Hemen kendini savunmaya geçip, seni aşağı çekmeye çalışabiliyorlar. Bunu yapanlar özgüven eksikliği yaşıyor olabilir. Kendini başkasına benzetmişmiş, temadan ayıktmış falan diye bir bahaneyi kim yer yahu? 🙄 Nevresim takımında mı yaşıyoruz? 😂 Bence kendinden emin olduğun sürece hiç takılma böylelerine, net ol 💪😎.
Süpersin aajshshs
Ah Tuba, seviyorum senin enerjini ya! 😂 Erkekler ve egoları işte, klasik... Ama senin gibiler 🌟 dimdik durunca onlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Takılma, keyfine bak! 💃🌈
Bende seni seviyorum 😘
Cevap
18Cevap
Hiç terslenmedim, kendimi terslenecek duruma sokmadım biliyorum onun için
Terslenince ego sarsıldığı için durumu kendi lehine çevirmeye çalışıyor.
"Kendine iyi bak" dedikten sonra neden yazdın? Demek ki sende inat etmişsin ve üstüne düşmüşsün.
Kendine iyi bak derken blöf yapmış 🤦🏻♀️ çirkinleşti daha sonra
O zaman boş ver o ezik herifi. Adam dediğin net olur, kıvırmaz "R" si yoktur.
O anda verdigin cevaba bir formul bulamiyor. Buda zoruna gidiyor yani gururu kiriliyor arkadasin, reaksiyon verirken kafasi da cok calismadigi icin sacmalama cumleleri geliyor boyle.
kaale bile almıyorum ben instagramda ki mesajları isterse destan döşesinler o sebeple dialog geçmez aramızda kimse ile bu şekilde
Kendisiyle vaktinde muhabbetimiz olmuştu zaten herhangi biri değil 🤦🏻♀️
başka tuba ile nasıl karıştırılır o zaman demek ki mal karşıdaki
Zaten
Gayet naif bı şekilde özür dileyip sohbeti kesmeye çalışmış bence sen uzatmış gibisin
Devamı da var atmadım çirkinleşti
Niye genelleme? Ben hiçbir dişiye karşı böyle kendimi düşürmem
Sen ben böyle genelleme yapsak linç ederler böğürürler aga. boş ver takma kadın milleti 😀
Geri vites yapmış ama seni aşağı çekmeye çalışmamış burada.
Bir çoğu gerçekten beynini kullanmıyor ya yok
Gurur murur da değil ki bu ne cinsse..
Araşalım mı diye soru olur mu ya? Müsaitsen arıyım mı denir.
Ego yaparlar yediremezler kendilerine
O duruma düşmem kolay kolay. Ayrıca düşsem aynı şekil ters cevap veririm.
Off yiğidim benim başka kızı bırak başka tuğbayla bile konuşuyor
Abla banada geçen böyle oldu tepki aynı ayrıca ben konuşmak istemediğimden bahanelere gelemiyorum demisti
Deşarj olmak için.
Zoruna gitmiş kıvırmış durumu.
Gururuna yedirememiştir :D
Akılsızlar böyle yapar erkekler değil
Başka tuĞba mı 😂 vay mal vay
Sevilmediğini düşünür
Cocuk Tuba ile tugbayi karistirmis meger
cunku zeka az ego çok
Sen kimi terledin
Her erkek soğan erkeği değildir..
Araşalımmi nedir yahu 🥴
gururunu kurtarmak için tabii ki de...