Selam, soru açıkça yukarıda belirtirmiştir. Ben kendi fikrimi söylemem gerekirse bence bunlar : Yemek yapmak, film izlemek, lunaparka vs. gitmek, kamp yapmak gibi örneklerdir. Peki sizin fikriniz ne?

Selam, soru açıkça yukarıda belirtirmiştir. Ben kendi fikrimi söylemem gerekirse bence bunlar : Yemek yapmak, film izlemek, lunaparka vs. gitmek, kamp yapmak gibi örneklerdir. Peki sizin fikriniz ne?

Doğayı seviyorsanız doğa yürüyüşleri olabilir. Film keyfi yapabilirsiniz. Ben şeyi çok seviyorum. Kamp sandalyesi ve çekirdek çay/kola alıp sahile ineceksin, sohbet muhabbet dedikodu yapacaksın sevdiceğinle şkfsdh baba bu bile yeter 😅
Ahahaha 😅 Evet, gerçekten onun tadı bir başka (dır herhâlde çünkü hiç yaşamadım :d)
Sevgilin olduğunda mutlaka yap
@enperatriz Tamamdır, yapacağım :)
İlk baş sevgilimin olması LSMCKCVKJSJAQPQWŞ
çekirdek, dedikodu, kola ayyssss yerim wkdkdkfkalaş
bana göre on numara aktivite valla
Kesinlikle :d Zaten sevgili dediğinde "Hayat arkadaşı" oluyor, onunla yapmayacağında kiminle yapacağın değil mi😅 Umarım o kişiyi bir an önce buluruz :)
Yapma be 😅 Neyse o zaman böyle mutlu musun? Mutluysan salla geç!🕶️
lunapark ve sarılarak film izlemek en iyisidir diye düşünüyorum.
Kesinlikle
bizim gibi düşünenlere kızlar genelde bakmıyor galiba ):
@Adinisenkoy43 Yok be, bulursun elbette. Unutma; ne kadar serseri seven varsa o kadar da senin/benim gibi kişi sevenler de var. Bak ben burada her kıza küfreden bir hesap vardı. Onun bile takipçilerinde kız var yani hayli hayli bulursun merak etme :) Hem karşına çıkmamış diye üzülme. Çok ama kötü kişiler olacağına iyi ama az kişiler olsun. İyi kişiler kıymetlidir zaten. Çok olursa bir anlama kalmaz ki :)
fiziğim kötü 160 ım. ve benim anladığım bu siteden konuştuğum kızlardan çok nadir senin dediğin kız tipi emin olabilirsin. %5 felan umarım çıkar karşımıza
@Adinisenkoy43 Benim bahsettiğim o "Kız düşmanı" hesaptaki kişi de 1.60'dı. Ben 1.85'im de ne oluyor sanki? İyi insan boya değil kâlbe bakar unutma. Hem 18-24 yaş aralığındaki 6.5 milyon kızın %5'si 300.000 küsür insana karşılık ediyor. Umudunu kaybetme yani :)
teoride çok mantıklı konuşuyorsun umarım pratikte de yaşarız aynısını teşekkür ederim.
@Adinisenkoy43 Yaşarız merak etme. Bak kendimden örnek verdim. Bu konuda çevre çok mühim. Çevreni kaliteli tutarsan kaliteli insanlar bulursun unutma :)
hiç çevrem yok üniversiteye başlayacağım bu yıl orada edinirim herhalde
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Sevgili eş ile yapılan her aktivite iyidir! 😅
Örnek lunapark, yüzmek, piknik, mangal, PC oynamak, oyun oynamak! 😅
Aynen, katılıyorum :)
EyvAllah, gönlünce olsun 😅
Senin de :)
film dizi izlemek olur
👍
Karaoke, yastık savaşı, birlikte yemek hazırlamak, pasta yapmak, koşuya çıkmak , yağmurda sahilde ormanda yürüyüş, gece yıldızları izlemek...
Hepsi çok güzel gerçekten.. Anca hayallerde ama :d
Hayal kurabilmek de güzel
@dussperisi Evet, doğru. En kısa sürede yaşamak dileğiyle.
Teşekkür ederim😊
@dussperisi Rica Ederim 😊
Sinemaya gitmek
Lunaparka gitmek
Hobi kurslarına gitmek
👍🏻
Kitap kulüpleri, spor faaliyeti içeren kulüpler ile dans kulüpleri
Abi tek değil, sevgili/eş ile sordum. Sen biraz yanlış anladın galiba, kulüp sormadım :d
Sohbet etmek, öpüşmek
👍
Spor yapmak maç izlemek
👍
Yemek yapmak :)
👍
Film izlemek.
👍
Denizde kamp yapmak olabilir
Oldukça romantik :)
@mesafeler123 Peki deniz olmazsa ne yapacağız :d
Dimiii
Onu o zaman düşünürüz :d Ya da deniz olmaz orman olur
@mesafeler123 Evet :) Ama deniz olmazsa?
@mesafeler123 Doğru, her şeyin bir çözümü var :d
Illa ki :)
Evet :)
Lunapark derken 😂😂
Bayağı lunapark, "derken" derken? Ne anladın ki sen?
Oraya çocuk olunca gitseniz. Yani evli olarak diğer aktiviteleri yapmak daha eğlenceli değil mi
@Sondans20 Haklısın abi de biz daha genciz yani o yüzden onu kendi adıma demiştim. Evet, evlenince biraz abest kaçabilir doğru👍
Sanırım ben evli olduğum için doğrudan o bana battı. Siz yine de nerede mutlu oluyorsanız oraya takılın. İster lunapark ister mahalledeki çocuk Parkı. Yeterki mutluluğu bulun
@Sondans20 Sağ ol abi. Şu anda bir ilişki içerisinde değilim zaten ama tavsiyelerin için sağ ol, çok haklısın. Sizin evlilikte daim olsun :)
Umarım sende uzatmadan güzel bir ilişkiye başlarsın
@Sondans20 Umarım abi, dileğin için teşekkürler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?